Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
eger dedıklerı gıbı catıdan düştüyse 5. kat canım yaşaması mucize ALLAHIM YARDIM ETSIN:Saruboceq:

ayy inşallah bişi olmaz yaa onun vadesi o kadarsa 1 metredende düşse olacak yine olur ama vadesi yetmemişse 10.kattan bile düşse bişicik oomaz allah şifa versinn inş cnm:Saruboceq:

ayy inşallah bişi olmaz yaa onun vadesi o kadarsa 1 metredende düşse olacak yine olur ama vadesi yetmemişse 10.kattan bile düşse bişicik oomaz allah şifa versinn inş cnm:Saruboceq:

amın canım evet haklısn sız nasılsınız bakalım ıyımısınız

kızlarr ben çıkıyorumm kociş geldii acıkmışş beni yicek yoksammmhadi iyi akşamlar hepinizede

selamlarrrr
e-pack canım nasılsın çok az kaldı kızına kavuşmaya dimi :)))
allah sağsağlim kucaklamanı nasip etsin cümlemize
isim düşündünmü kızına

zonoxx naber canım eşinle nasıl düzeldimi aranız :)

canım bozuk değildi aslında ama hamileliğimi çok önemsemiyodu.

bugün erik aramaya çıktı şok oldum

hal den alıcakmış gece 12 1 gibi açılcakmış hal. ordan alcakmış:icecream:

canım bozuk değildi aslında ama hamileliğimi çok önemsemiyodu.

bugün erik aramaya çıktı şok oldum

hal den alıcakmış gece 12 1 gibi açılcakmış hal. ordan alcakmış:icecream:

yaaaa bak işte. süper.. azcıkda naz yaptınmı oldu bitti eşin :))
ona da alışması için zaman vermelisin
onun içinde farklı bir gelişme
sen nasıl ki hamileliğe alışmaya çalışıyosun
eşinde allak bullak şu anda ama alışacak o da olumunekankayizsmile

Aynen hayatım ya. inan yeni yeni benim hamile olduğumu idrak ediyor. ama alışıcak ablası =)

günaydııın kızlarrr :) vallahi bu kadar zmanda herkes gelmiştir diyodum ama hayla azız :)

hoşgeldinizzzz :)

mide bulantılı bi şekilde günün açılışını yaptım:çok üzgünüm:

Kızlar gece iç çamaşırıma küçük kahverengi bi leke bulaşmış yaa, sabah farkettim bilmiyorumkismile ovulasyon testlerine kızdığım için sabah kalkınca yapmadım ama bazılarında olurmuş ya yumurtlama sırasında lekelenme, acaba öyle bişey mi oldu yaa bilmiyorumkismile eğer yumurtladıysam yumoş boşa gitti dün gece arkadaşlara taşınırken yardım etmiştik, eve çok geç geldik ve çok yorgunduk çalışma olmadı acaba öğlende yapsak çok mu geç olur yaaa bilmiyorumkismile ay bu ovulasyon testleri 4 gündür pozitif, pozitif, pozitif psikolojim bozuldu valla yaaa bidaha test yapmak istemiyom akannehir

Yumurtlamadan sonra 24 saat içinde ilişk. girmen yeterli. Bir de yumurtlama testinde fortel i öneririm. gününü net olarak gösteriyo.

hoşgeldinizzzz :)

mide bulantılı bi şekilde günün açılışını yaptım:çok üzgünüm:

başladı demek :) olsun onun bile çok güzel yanları var. bebişini sana hatırlatıyor.

yaaa kızım saçmalama tahrişten kalıntıdır kahverengi leke. o kadar çalışma yapıyosunuz tahriş olması normal. hayır geç olmaz yapın siz bi an önce bi çalışma daha. zaten sen stres yapmadığın sürece hamiş kalırsın kedicik. çok stres oluyosun bırakkkk kendinii kocişe aklinialirimsmile nolursa olsuuuunnnn dee. oluyo yani :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…