Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya bide bişey sorucam kafama birkaç gündür çok taktım.sen kızının hareketlerini yoğun olarak ne zaman hissetmeye başladın ben çok az hissediyorum acaba diyorum kız olduğu için mi.hani kasları güçsüzdür belki diye düşünüyorum ama tırsmıyor da değilim yani eyvahedigeldismile

canım ben 18. haftadan önce çok hafif şeyler hissediyordum....
18. haftadan sonra gerçekten tekmelerini hissetmeye başladım....
22. haftadan beri hem hissediyorum hem görüyorum kızımın tekmelerini...karnım geriliyoo acayip oluyo yaaa
ama herkeste aynı olacak diye bir şey yok canım....

iyi gidio canım, benden önde gidenlerden bilgiler alıyorum :):CüvCüv:

bugün çok yediğimi öğrendimdelikafadulden az yemeliyim gibi...

sen napıosun nasılsın?

ne yiyorsun canım? mide bulantıların var mı?
ben iyiyim canım :) belim çok fena her zamanki gibiii onun haricinde bir şey yok...

haa bir de çatladım duyduk duymadık demeyinnnnn :CüvCüv:

22. haftadan beri hem hissediyorum hem görüyorum kızımın tekmelerini...karnım geriliyoo acayip oluyo yaaa

aynen bende aynı şekilde oldum ama 18. haftadan önce hiçbişey hissetmiyodum daha sonralarda hissetmeye başladım. şimdi beni bile sarsıyo oğluşum :)) baya güçlendi bu aralar. bide tırmalıyo gibi bazen pıtır pıtır içerde bişiler yapıyo o zaman çok mutlu oluyorum. yalnız bende acayip mide yanmaları başladı. saçları beni berbat ediyo artık :sinifsinif:

ben iyiyim canım :) belim çok fena her zamanki gibiii onun haricinde bir şey yok...

HARBİMİİİİ. kaçıncı haftadan sonra çatladıııın eyvahedigeldismile kaç kilo aldın şimdiye kadar. ben 10 kilo aldım :kedi:

aynen bende aynı şekilde oldum ama 18. haftadan önce hiçbişey hissetmiyodum daha sonralarda hissetmeye başladım. şimdi beni bile sarsıyo oğluşum :)) baya güçlendi bu aralar. bide tırmalıyo gibi bazen pıtır pıtır içerde bişiler yapıyo o zaman çok mutlu oluyorum. yalnız bende acayip mide yanmaları başladı. saçları beni berbat ediyo artık :sinifsinif:

oyyy canım ara sıra bende de oluyo o mide yanmaları...doktor bana bir ilaç verdi Spasfon diye ama tabii türkiyede aynı ilaç var mı yok mu bilemiyeceğim :çok üzgünüm:
yarım saatte hemen kesiyo yanmayı....

Ne acayip oluyo dimi?? karnımm geriliyo bazen dalgalanıyooo, dokunduğumda tekmeyle cevap veriyo...babası dokunduğunda tık yok :)))

HARBİMİİİİ. kaçıncı haftadan sonra çatladıııın eyvahedigeldismile kaç kilo aldın şimdiye kadar. ben 10 kilo aldım :kedi:

ya evet canımmm çatladım :çok üzgünüm: o kadar da krem filan kullandım özellll kremlerrr güyaa ama hiç faydası yokk....
önce yanlardan başlamıştı zaten, şimdi karnımın alt bölgeleri mos morrr çatlak oldu ya :1shok: ben de o civarlardayım daha fazla olabilir...tartıya çıkmadım henüzz korkuyorum :))) en son 11 kiloydu.

aslında 2 gündür börek yiyodum ama abarttım sanırım. artık yememeye karar verdim. bol çorba içiyorum ve salata yiyorumkaydirigubbakcemile2

canım çatlak için krem ya da yağ kullanmıo musun:1no2:

aslında 2 gündür börek yiyodum ama abarttım sanırım. artık yememeye karar verdim. bol çorba içiyorum ve salata yiyorumkaydirigubbakcemile2

canım çatlak için krem ya da yağ kullanmıo musun:1no2:

kız nolcak iki börektennn .........
benim yediklerimi görseydinnnn kaydirigubbakcemile3
ama tabi dikkat etsen iyi olur yani ben de abarttım zamanında , şimdi +11 kilom var..
bulantım da yoktu....
mide bulantısından şikayet edenler bence çok şanslııı...neden derseniz...ilk üç ayda kilo almıyorlar hatta kilo verenler bile var...bu iyi bir şey kilo açısından
ama bennnn + 11 kilooooooooo :1shok:

ya o zaman benim kızım çok tembel ya.offf acaba sorun mu var haftaya kontrolüm var beklemesem mi eyvahedigeldismile

neden kimseler gelmiyo ya? fatoş ve eliften haber var mı yaaa

Hoşgeldın canım :) fatoştan haberım yok ama elif hastaneye yatcaktı dün nooldu bılmyorum bilmiyorumkismile

ya evet canımmm çatladım :çok üzgünüm: o kadar da krem filan kullandım özellll kremlerrr güyaa ama hiç faydası yokk....
önce yanlardan başlamıştı zaten, şimdi karnımın alt bölgeleri mos morrr çatlak oldu ya :1shok: ben de o civarlardayım daha fazla olabilir...tartıya çıkmadım henüzz korkuyorum :))) en son 11 kiloydu.

oo çatladın he ben 26. haftamdaydım en son hiç çatlağım yoktu bilmiyorumkismile

sadece ayak bileklerim çatlamıştı bide belimde 1-2 ufak yer yavas yavas kapanıo sımdıde

aman takma boşver çatlak fln annelık mührü olsun :)

ya o zaman benim kızım çok tembel ya.offf acaba sorun mu var haftaya kontrolüm var beklemesem mi eyvahedigeldismile

biliyordum var yaaa öyle diyceniii....
kız ne sorun olacakkk?? içine kurt düşceni tahmin etmiştimmm.....rahatlamak istiyorsan git doktora ama sanmıyorum canımmm ...çok yoğun olmasa da hissediyorsun dimi?
herkes aynı zamanda aynı şeylerii hissetmez canımmm...bünyeler farklı farklııı

bazı günler kızımı çok az hissediyorumm....hemen paranoya'ya kapılıyorum
bir sorun var diye ama... ertesi günnn çok enerjik oluyo....
bebişlerin işi belli olmuyo yaniii :KK1:

Hoşgeldın canım :) fatoştan haberım yok ama elif hastaneye yatcaktı dün nooldu bılmyorum bilmiyorumkismile

oo çatladın he ben 26. haftamdaydım en son hiç çatlağım yoktu bilmiyorumkismile

sadece ayak bileklerim çatlamıştı bide belimde 1-2 ufak yer yavas yavas kapanıo sımdıde

aman takma boşver çatlak fln annelık mührü olsun :)

nasılllll niyeee Elif neden hastaneye yatacaktı? ne oldu??? :1no2: kötü bir şey söyleme nolurrrr

ya evet çatladım...ama olsunnn :) o kadar takmıyorum ne kiloları ne de çatlakları....
bazen eşime soruyorum, bu çatlaklarımlada beni seviyor musun diye...dalga geçiyo :))

vucudu esnek olanlar çatlamazmış. kremlerin alamet-i farikası aslında pek yokmuş diolar

X