Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bide bişey sorucam kafama birkaç gündür çok taktım.sen kızının hareketlerini yoğun olarak ne zaman hissetmeye başladın ben çok az hissediyorum acaba diyorum kız olduğu için mi.hani kasları güçsüzdür belki diye düşünüyorum ama tırsmıyor da değilim yani eyvahedigeldismile
hoş geldin idil :)
hoşbulduk canım nasıl gidiyo hamilelik :)
iyi gidio canım, benden önde gidenlerden bilgiler alıyorum :):CüvCüv:
bugün çok yediğimi öğrendimdelikafadulden az yemeliyim gibi...
sen napıosun nasılsın?
canım ben 18. haftadan önce çok hafif şeyler hissediyordum....
18. haftadan sonra gerçekten tekmelerini hissetmeye başladım....
22. haftadan beri hem hissediyorum hem görüyorum kızımın tekmelerini...karnım geriliyoo acayip oluyo yaaa
ama herkeste aynı olacak diye bir şey yok canım....
ne yiyorsun canım? mide bulantıların var mı?
ben iyiyim canım :) belim çok fena her zamanki gibiii onun haricinde bir şey yok...
haa bir de çatladım duyduk duymadık demeyinnnnn :CüvCüv:
aynen bende aynı şekilde oldum ama 18. haftadan önce hiçbişey hissetmiyodum daha sonralarda hissetmeye başladım. şimdi beni bile sarsıyo oğluşum :)) baya güçlendi bu aralar. bide tırmalıyo gibi bazen pıtır pıtır içerde bişiler yapıyo o zaman çok mutlu oluyorum. yalnız bende acayip mide yanmaları başladı. saçları beni berbat ediyo artık :sinifsinif:
HARBİMİİİİ. kaçıncı haftadan sonra çatladıııın eyvahedigeldismile kaç kilo aldın şimdiye kadar. ben 10 kilo aldım :kedi:
ne yiyorsun canım? mide bulantıların var mı?
ben iyiyim canım :) belim çok fena her zamanki gibiii onun haricinde bir şey yok...
haa bir de çatladım duyduk duymadık demeyinnnnn :CüvCüv:
aslında 2 gündür börek yiyodum ama abarttım sanırım. artık yememeye karar verdim. bol çorba içiyorum ve salata yiyorumkaydirigubbakcemile2
canım çatlak için krem ya da yağ kullanmıo musun:1no2:
canım ben 18. haftadan önce çok hafif şeyler hissediyordum....
18. haftadan sonra gerçekten tekmelerini hissetmeye başladım....
22. haftadan beri hem hissediyorum hem görüyorum kızımın tekmelerini...karnım geriliyoo acayip oluyo yaaa
ama herkeste aynı olacak diye bir şey yok canım....
neden kimseler gelmiyo ya? fatoş ve eliften haber var mı yaaa
ya evet canımmm çatladım :çok üzgünüm: o kadar da krem filan kullandım özellll kremlerrr güyaa ama hiç faydası yokk....
önce yanlardan başlamıştı zaten, şimdi karnımın alt bölgeleri mos morrr çatlak oldu ya :1shok: ben de o civarlardayım daha fazla olabilir...tartıya çıkmadım henüzz korkuyorum :))) en son 11 kiloydu.
ya o zaman benim kızım çok tembel ya.offf acaba sorun mu var haftaya kontrolüm var beklemesem mi eyvahedigeldismile
Hoşgeldın canım :) fatoştan haberım yok ama elif hastaneye yatcaktı dün nooldu bılmyorum bilmiyorumkismile
oo çatladın he ben 26. haftamdaydım en son hiç çatlağım yoktu bilmiyorumkismile
sadece ayak bileklerim çatlamıştı bide belimde 1-2 ufak yer yavas yavas kapanıo sımdıde
aman takma boşver çatlak fln annelık mührü olsun :)