- 12 Nisan 2010
- 1.382
- 21
off yaa ne acıı allahım acil şifalar versin..:Saruboceq:
evlatlarına bağışlasın onu...:gitme::gitme:
:Saruboceq: amın canım insallahh:sinifsinif:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
off yaa ne acıı allahım acil şifalar versin..:Saruboceq:
evlatlarına bağışlasın onu...:gitme::gitme:
eger dedıklerı gıbı catıdan düştüyse 5. kat canım yaşaması mucize ALLAHIM YARDIM ETSIN:Saruboceq:
ayy inşallah bişi olmaz yaa onun vadesi o kadarsa 1 metredende düşse olacak yine olur ama vadesi yetmemişse 10.kattan bile düşse bişicik oomaz allah şifa versinn inş cnm:Saruboceq:
kızlarr ben çıkıyorumm kociş geldii acıkmışş beni yicek yoksammmhadi iyi akşamlar hepinizede
kızlarr ben çıkıyorumm kociş geldii acıkmışş beni yicek yoksammmhadi iyi akşamlar hepinizede
canım bozuk değildi aslında ama hamileliğimi çok önemsemiyodu.
bugün erik aramaya çıktı şok oldum
hal den alıcakmış gece 12 1 gibi açılcakmış hal. ordan alcakmış:icecream:
hoşgeldinizzzz :)
mide bulantılı bi şekilde günün açılışını yaptım:çok üzgünüm:
Kızlar gece iç çamaşırıma küçük kahverengi bi leke bulaşmış yaa, sabah farkettim bilmiyorumkismile ovulasyon testlerine kızdığım için sabah kalkınca yapmadım ama bazılarında olurmuş ya yumurtlama sırasında lekelenme, acaba öyle bişey mi oldu yaa bilmiyorumkismile eğer yumurtladıysam yumoş boşa gitti dün gece arkadaşlara taşınırken yardım etmiştik, eve çok geç geldik ve çok yorgunduk çalışma olmadı acaba öğlende yapsak çok mu geç olur yaaa bilmiyorumkismile ay bu ovulasyon testleri 4 gündür pozitif, pozitif, pozitif psikolojim bozuldu valla yaaa bidaha test yapmak istemiyom akannehir