Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay_she, stres yaptım kız, kilo alcam die ehehehe. doğum sonrası kilolar zor verilio ,işte

bu arada kendi fotomu koyim avatarıma :) beni görmüş olursunuzz

Ben doğuma 80 kg ile girdim doğumdan sonra 75 tim hala 75 im
hani ya alırsın ya veririsin gitmedi hiç vücudumdan neede aldım kg ödem oldugu içinmiş
bakalım....önce gene bi diyet yapcam kiloda bi değişiklik olcakmı bakıym olmazsa direk detoks
bu ödem çok fena canım ya kilo yok sırf şiş vücudum bi görsen...hala daha alyans takamıyorum ellerim şiş...koy koy bakarız resmıne :)

günaydın kızlaaar opuyorumnanaktan

günaydın canım hoşgeldin :)

yeliz kullanıcı paneline gir- ayarlar ve özellikler- avatarını değiştir

ay_she bn de senin gibi olurum valla. çok şişiyorum ya. göbeğim şimdiden 4 aylık oldu valla:teytey:

ay_she bn de senin gibi olurum valla. çok şişiyorum ya. göbeğim şimdiden 4 aylık oldu valla:teytey:

YA o gaz başka bide ödem var eller ayaklar şişiyo milletin göbeği çatlar benim ayak
bileklerim çatladı şişlikten kız....bi daha hamıle kaldıgımda tuzu azaltıcam kötü etkılıyo cunku beni....

ooo cix hatunmuşun kız maşallah tü tü tü :)

ay ne şans. keşke benimde ayağım çatlasana göbeğim çatlamasaopuyorumnanaktan

bebeğim tehlıkede amnıosentez yapıldı dun banaaa

lutfen dualarınız esırgemeyınnn lutfennn mafoldumben

ense kalınlığında bıraz mılımlık fazlalıkk vee burnunda da mlımlık de olsa kısalık belırledı dr um... durumu detaylıca ızahh ettıı ve amnıosentezın bu gbı durumlarda kesın sonuç olduğunu vurguladıı...

hayatımdakı en kötu gunlerden brıydıı mafoldumben oracıkta duştummm ne olduğunu anlaymadımmm her şey çok normal ama bole bır duruum da var dıyıncee dr um yaptrıdıkk

ay ne şans. keşke benimde ayağım çatlasana göbeğim çatlamasaopuyorumnanaktan

:) :) :)

canım benim nasıl anlaşıldı ayrıntılı usg demı anlaşıldı İnşallah sonuclar tertemız çıkar
inşallahh canım lütfen sakin ve pozitif ol :teselli:

gökçe geçmiş olsun. stres yapma derim. benim 1. kat komşumun oğlunda ense kalınlığı çıktı. hiç bişi olmadı gayet sağlıklı 5 yaşında çocuğu

hııı anladım canım inşallah faydasını görürsün..boshayallersmile

İnşallah canım

neyse kızlarr ben kactım pazara cıkıcam gelrim yine öpüldünüz..kaydirigubbakcemile3.
siz pazardan sexsi donlar alımmii..aklinialirimsmileaklinialirimsmile
benede al
ne kadar iş var bi giriyorum tam cevap yazacam bi iş daha geliyor boğazım ağrıdı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…