Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınn canımmmm...opuyorumnanaktan...allah allah yaa neden öyle cıkıyokii demekki sırayla catlıyo senin yumuşlar...sırnaşık şeysırnaşık şey
günaydın canım senin yumoşlar çetin ceviz çıktı he :)
ya benımde 2 gündür fena midem bulanıyo sabahları sonra gecıyo anlamaıdm neden :bbo:
kötükedisero, canım benim dr um kaliteli sperm için kesinlikle 1 gün ara ile ilişk. girmek gerekiyor dedi.
ŞenizŞenizgünaydın hatcaaammm :)
dur senn daha kac 800 kilolar alcan....bunlr nekii ama sağlıklı olunda kilo sonrada verilir..İnşallah canım benim. yarasın tosuna eheheh :)
bugün tartıldım 53.800 üm. 800 grm almışım akşama kadar 55 56 ı görürüm :tomato:
Ay bilmiyom ki yaa 3 gündür bum bumun gözüne vurduk valla, belimi bile sakatladım bu uğurda sırnaşık şey akşamdan beri acayip belim ağrıyo bilmiyorumkismile bu gece kesin çatladı diyodum ki sabah yaptığım testte yine çift çizgi akannehir akannehir akannehir öğlen eve gidince yine bum bum görünüyo bize
ayyy başım tuttu yine, iki gündür mahvetti beni bu ağrı:gitme:
ben biraz yatmaya gidiyorum kızlar
İyi de şekerim 3 gündür çift çizgi gösteriyo ovulasyon testi, e yumoş çatladıktan sonra da 24 saat içinde spermle buluşması lazım, nasıl bekliyim 2 gün yumoş gidiyo yaaaa akannehir akannehir akannehir
selammm kızlar nasılsınız anam geçmişi okumaktan bi türlü sayfanın sonuna gelemedim heee
ona kalırsa benimde dr. ne zaman buldunuz yapın derdi öyle 1 gün arayala filan demezdi cünki bilemessinki ne zaman catladığını...boshayallersmile
bu arada sonunda ebay işini hallettim ama para aktarımı 1 haftayı buluyomuş birde şiparişin gelmeside 1 hafta derken 2 hafta oluyo yumurtlama dönemine denk gelmiyo artık ekim ayında denicem...aklinialirimsmile
şerocum hamiş kalmassan hemen şipariş et sende anca yumurtlama dönemine elinde olur..yerimseniben.
Al al alllll alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisneyse kızlarr ben kactım pazara cıkıcam gelrim yine öpüldünüz..kaydirigubbakcemile3.
siz pazardan sexsi donlar alımmii..aklinialirimsmileaklinialirimsmile
Ay_she cim sen kaç kilosun? ne rejimi yapıosun birde. merak ettim
Kız korunduğunu bilmesem hamile misin dicem ama gerçi şaaparken yanında değildim ya nerden bilecem dimi korunup korunmadığını :roflol: :roflol: :roflol:
Ay_she, canım ya kilo fazla almak istemiyorum. çünkü benim vucudum çok müsait.
ve yaş geçtikçede insan kilo vermekte zorlanıyor. iyisimi ben dikkat edim :) ama 800 grm aldım. hamileliğin başında alınan bu 800 grm kilo mu yoksa kanın fazlalaşması vs mi acep?
neyse kızlarr ben kactım pazara cıkıcam gelrim yine öpüldünüz..kaydirigubbakcemile3.
siz pazardan sexsi donlar alımmii..aklinialirimsmileaklinialirimsmile
selammm kızlar nasılsınız anam geçmişi okumaktan bi türlü sayfanın sonuna gelemedim heee
günaydın kızlarrr.
elifcim geçmiş olsun işallah bi sorun olmadan atlatırsınnn.
ee neler yapıyosunuz bakalım