Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
İnşallah canım benim. yarasın tosuna eheheh :)

bugün tartıldım 53.800 üm. 800 grm almışım :KK70: akşama kadar 55 56 ı görürüm :tomato:

günaydınn canımmmm...opuyorumnanaktan...allah allah yaa neden öyle cıkıyokii demekki sırayla catlıyo senin yumuşlar...sırnaşık şeysırnaşık şey

Ay bilmiyom ki yaa 3 gündür bum bumun gözüne vurduk valla, belimi bile sakatladım bu uğurda sırnaşık şey akşamdan beri acayip belim ağrıyo bilmiyorumkismile bu gece kesin çatladı diyodum ki sabah yaptığım testte yine çift çizgi akannehir akannehir akannehir öğlen eve gidince yine bum bum görünüyo bize :KK1: :KK1: :KK1:

kötükedisero, canım benim dr um kaliteli sperm için kesinlikle 1 gün ara ile ilişk. girmek gerekiyor dedi.

günaydın canım senin yumoşlar çetin ceviz çıktı he :)

ya benımde 2 gündür fena midem bulanıyo sabahları sonra gecıyo anlamaıdm neden :bbo:

Kız korunduğunu bilmesem hamile misin dicem ama :KK1: gerçi şaaparken yanında değildim ya nerden bilecem dimi korunup korunmadığını :roflol: :roflol: :roflol:

kötükedisero, canım benim dr um kaliteli sperm için kesinlikle 1 gün ara ile ilişk. girmek gerekiyor dedi.

İyi de şekerim 3 gündür çift çizgi gösteriyo ovulasyon testi, e yumoş çatladıktan sonra da 24 saat içinde spermle buluşması lazım, nasıl bekliyim 2 gün yumoş gidiyo yaaaa akannehir akannehir akannehir

günaydın hatcaaammm :)
ŞenizŞeniz
İnşallah canım benim. yarasın tosuna eheheh :)

bugün tartıldım 53.800 üm. 800 grm almışım :KK70: akşama kadar 55 56 ı görürüm :tomato:
dur senn daha kac 800 kilolar alcan....bunlr nekii ama sağlıklı olunda kilo sonrada verilir..
Ay bilmiyom ki yaa 3 gündür bum bumun gözüne vurduk valla, belimi bile sakatladım bu uğurda sırnaşık şey akşamdan beri acayip belim ağrıyo bilmiyorumkismile bu gece kesin çatladı diyodum ki sabah yaptığım testte yine çift çizgi akannehir akannehir akannehir öğlen eve gidince yine bum bum görünüyo bize :KK1: :KK1: :KK1:

ahhh seni kuduruk senii kudurukluğun sonu bu olur işte.:eek:lmaz:..aman canım dikkat et bel ağrısı kötü oluyo...boshayallersmile
hadi bakalım sen bum bumlar devam et daha kac gün sürecek bakalım..:kedi::kedi:
akşamda bizde vardı ekşınnn yeri göğü inlettin animallah...:kedi::kedi: özleyince böyle oluyo nedense..:kedi::kedi:

İyi de şekerim 3 gündür çift çizgi gösteriyo ovulasyon testi, e yumoş çatladıktan sonra da 24 saat içinde spermle buluşması lazım, nasıl bekliyim 2 gün yumoş gidiyo yaaaa akannehir akannehir akannehir

ona kalırsa benimde dr. ne zaman buldunuz yapın derdi öyle 1 gün arayala filan demezdi cünki bilemessinki ne zaman catladığını...boshayallersmile

bu arada sonunda ebay işini hallettim ama para aktarımı 1 haftayı buluyomuş birde şiparişin gelmeside 1 hafta derken 2 hafta oluyo yumurtlama dönemine denk gelmiyo artık ekim ayında denicem...aklinialirimsmile
şerocum hamiş kalmassan hemen şipariş et sende anca yumurtlama dönemine elinde olur..yerimseniben.

kötükedisero, benim dr um bana özellikle her gün ilişk. girme dedi. 1 gün bekle, eşinin sperminn kalitesi artsın dd. zaten tutarsa tutuo öyle üst üste yapınca bi etkisi olmuomuş.

ve gerçektende bizim bebek çok kısa zamanda oldu. ve bnim eşim çok fazla kuruyemiş tüketti ve süt içerdi. bunların çoooooooook faydasını gördük emin ol :)

Ay_she, canım ya kilo fazla almak istemiyorum. çünkü benim vucudum çok müsait.
ve yaş geçtikçede insan kilo vermekte zorlanıyor. iyisimi ben dikkat edim :) ama 800 grm aldım. hamileliğin başında alınan bu 800 grm kilo mu yoksa kanın fazlalaşması vs mi acep?

neyse kızlarr ben kactım pazara cıkıcam gelrim yine öpüldünüz..kaydirigubbakcemile3.
siz pazardan sexsi donlar alımmii..aklinialirimsmileaklinialirimsmile

ona kalırsa benimde dr. ne zaman buldunuz yapın derdi öyle 1 gün arayala filan demezdi cünki bilemessinki ne zaman catladığını...boshayallersmile

bu arada sonunda ebay işini hallettim ama para aktarımı 1 haftayı buluyomuş birde şiparişin gelmeside 1 hafta derken 2 hafta oluyo yumurtlama dönemine denk gelmiyo artık ekim ayında denicem...aklinialirimsmile
şerocum hamiş kalmassan hemen şipariş et sende anca yumurtlama dönemine elinde olur..yerimseniben.

Ben de öyle yapmayı düşünüyorum hayatım yerimseniben

neyse kızlarr ben kactım pazara cıkıcam gelrim yine öpüldünüz..kaydirigubbakcemile3.
Al al alllll alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Ay_she cim sen kaç kilosun? ne rejimi yapıosun birde. merak ettim:kahve:

Sorma doğum sonrası kilolarımı vermedim daha 75 im 65 olmaya çalışıyorum daha tam başlamadım
ısınma turlarındaydım önumuzdekı hafat başlicam şimdi yavas yavas bünyemı hazırlıyorum :) nestle nesfit 14 gün şeysini yapcam önce sonra diyet
iyice havalar soğuduktan sonrada 2 haftalık detoks çok ödemim varmış doktorum havaalar soğuyunca detoks yap dedi canım

Kız korunduğunu bilmesem hamile misin dicem ama :KK1: gerçi şaaparken yanında değildim ya nerden bilecem dimi korunup korunmadığını :roflol: :roflol: :roflol:

kız korunmasam ne reglım daha pazar günü bitti dün işte yaramazlık yaptık bitek
ki onda da korunduk yani ki hamile kalmış bile olsam bu kadar erken başlamaz ki
biliyorum yani :) ama fena bulanıyo ya iş yerimde kokuyo sanki çok enteresan :)

Ay_she, canım ya kilo fazla almak istemiyorum. çünkü benim vucudum çok müsait.
ve yaş geçtikçede insan kilo vermekte zorlanıyor. iyisimi ben dikkat edim :) ama 800 grm aldım. hamileliğin başında alınan bu 800 grm kilo mu yoksa kanın fazlalaşması vs mi acep?

kanın yavas yavas fazlalascak canım ama bılmem kan mıdır değilmidir ben ılk 3 ayda
8-9 kg vermsıtım istifra etmekten ama kan değerlerimde normaldi onla bi ilgisi varmı bılmıorm :)
dikkat et ama kafana takma kilo işini vitamınsız fln kalma sakın sana yazık olr bebek hertürlü belsenır cunku :)

günaydın kızlarrr.
elifcim geçmiş olsun işallah bi sorun olmadan atlatırsınnn.
ee neler yapıyosunuz bakalım

hadi git bakalım sekksüüü donlar al kendıne :KK70:

selammm kızlar nasılsınız anam geçmişi okumaktan bi türlü sayfanın sonuna gelemedim heee

hoşgeldın canım :)

günaydın kızlarrr.
elifcim geçmiş olsun işallah bi sorun olmadan atlatırsınnn.
ee neler yapıyosunuz bakalım

günaydın canım hoşgeldın napalım takılıorssss :)

ay_she, stres yaptım kız, kilo alcam die ehehehe. doğum sonrası kilolar zor verilio ,işte :KK43:

bu arada kendi fotomu koyim avatarıma :) beni görmüş olursunuzz

X