Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar ben 09-08-1983 doğumluyum. ağustosta hamile kaldım. 9 ağustos benim doğum günüm. çin takvimşne göre 26 yaş ağustos-eylül kız olarak görünüyo. ben ağustosun 9nda doğduğuma göre 26 yaşımı baz alıcam yoksa 27 yaşımı?

çok merak ettim yahu :KK70:

işin eğlencesi tabide merak işte:icecream:sırnaşık şey

ense kalınlığında bıraz mılımlık fazlalıkk vee burnunda da mlımlık de olsa kısalık belırledı dr um... durumu detaylıca ızahh ettıı ve amnıosentezın bu gbı durumlarda kesın sonuç olduğunu vurguladıı...

hayatımdakı en kötu gunlerden brıydıı mafoldumben oracıkta duştummm ne olduğunu anlaymadımmm her şey çok normal ama bole bır duruum da var dıyıncee dr um yaptrıdıkk

Hah pimpirik gökçe geri döndü :mymeka: elif bir, sen iki, hayatı kendinize zehir etmekte üstünüze yok valla :mymeka: ben buzamana kadar kaç tane böyle bi sorun olup amniyosentez yapılanı duydum, ama hiçbirisinde bişey çıkmadı Allaha şükür, diğer herşeyi normalken neden bukadar taktın bunu kafaya anlamadım yani, her zaman söylüyorum olumlu düşün olumlu olsun, negatif düşünerek negatifliği çekiyosunuz üzerinize :eek:klava: sen duanı et, rabbine tevekkül et gerisini ona bırak, nedir bu ağlamalar falan yaaaaaaaaaa :eek:klava:

kızlar ya dr. benden 2.düzey detaylı fetal ultrasonografi istedi bakırköyde bir yer buldum ama fiyatı 250 tl.sizce nasıl bana biraz fazla gibi geldi gerçi bebeğim için herşeye değer ama sizinde fikrinizi almak isterim bilmiyorumkismile

yavyum canım benım ınsallah hastaneden hayırlısı ıle çıkarsın dua et lütfen kendını üzme ınsallah bebegını saglıkla alırsın kucagına dualrımız senınle tatlım aeol

kızlar ya dr. benden 2.düzey detaylı fetal ultrasonografi istedi bakırköyde bir yer buldum ama fiyatı 250 tl.sizce nasıl bana biraz fazla gibi geldi gerçi bebeğim için herşeye değer ama sizinde fikrinizi almak isterim bilmiyorumkismile

canım benım banada vermıstı doktorum detaylı ultrason ama benım gıttgım özel hastanede vardı ve ssk ıle anlasmalı ıdı ben orda farkını ödeyerek yaptırdım sen dırek özel yaptırıyosan fıyatlar bu cıvarlarda sanırım ama bence arastır çok pahalı ssk ıla anlasmalı özellerede sor tatlım

canım benım banada vermıstı doktorum detaylı ultrason ama benım gıttgım özel hastanede vardı ve ssk ıle anlasmalı ıdı ben orda farkını ödeyerek yaptırdım sen dırek özel yaptırıyosan fıyatlar bu cıvarlarda sanırım ama bence arastır çok pahalı ssk ıla anlasmalı özellerede sor tatlım

haklısın canım ben biraz daha araştırayım :sinifsinif:

ayşecim inşallah bebişi tutunur.acil şifalar versin Allahım

amın canım inş...

Hah pimpirik gökçe geri döndü :mymeka: elif bir, sen iki, hayatı kendinize zehir etmekte üstünüze yok valla :mymeka: ben buzamana kadar kaç tane böyle bi sorun olup amniyosentez yapılanı duydum, ama hiçbirisinde bişey çıkmadı Allaha şükür, diğer herşeyi normalken neden bukadar taktın bunu kafaya anlamadım yani, her zaman söylüyorum olumlu düşün olumlu olsun, negatif düşünerek negatifliği çekiyosunuz üzerinize :eek:klava: sen duanı et, rabbine tevekkül et gerisini ona bırak, nedir bu ağlamalar falan yaaaaaaaaaa :eek:klava:

vereliniortak

haklısın canım ben biraz daha araştırayım :sinifsinif:

canım hangı ben detaylu ultrasına 29 mayıs hastanesınde girdim kk dan bi arkadasın tavsiyesıyle
ve cokta memnun kaldım çok güzel anlattılar :) :) :) 60 tl ye 29 mayıs hastanesinde yaptırdım
fatih emniyette vatan caddesinde :)

birde bahçelievler ilk yuvada meltem hastanesi var orda da 60 tl imiş kızkardeimde orda yaptırcak neresi yakınsa sana benden ıkı yer :)

canım hangı ben detaylu ultrasına 29 mayıs hastanesınde girdim kk dan bi arkadasın tavsiyesıyle
ve cokta memnun kaldım çok güzel anlattılar :) :) :) 60 tl ye 29 mayıs hastanesinde yaptırdım
fatih emniyette vatan caddesinde :)

birde bahçelievler ilk yuvada meltem hastanesi var orda da 60 tl imiş kızkardeimde orda yaptırcak neresi yakınsa sana benden ıkı yer :)

ayşeciğim meltem hastanesini aradım orda yapılmadığını söylediler bana.29 mayısıda arıyorum ama sanırım yemekteler tel açılmıyo:umursamaz:

ayşeciğim meltem hastanesini aradım orda yapılmadığını söylediler bana.29 mayısıda arıyorum ama sanırım yemekteler tel açılmıyo:umursamaz:

Canım nasıl yapılmıyo kızkardeşim gününü aldı yapılıyo yanlış anlamış olmasınlar ?

çok enteresan

bu arada 29 mayıs hastanesinden randevu alırkende gittiğinde de kendi doktorun oldugunu
ve ayrıntılı usg istediğini belirt zaten doktorun usg için sevk kagıdı yazmıstır onu göster
yani sadece ultrason ücreti öde....bazıları yanlış anlıyo 29 mayıs hastanesındekı doktorada muayane oluyo orda öle yapma sakın ayrıyeten muayene ücreti alırlar...

sen sadece ult. gireceğini üstüne basa basa belirt tamam mı canım öyle arkadaşlar olmuş çünkü kk dan :)

Slm herkese daha öncede bu topikteten yazılmıştık ama daha sonra fırsat olmadı :KK43:( benim bi sorunum var ben hamile kalamıyorum.aslında erken olduğunu düşünüyorum ama korunmadığımız halde hamile kalmamam çok garip geliyo.aslında ben bi bebeğim olsun istiyorum ama birazda korkularım var.eşimde bizde bi sorun var doktora gidelim diyo.ama henüz bebek yapma konsuunda bi çalışmalarımız olmadı.hamile arkadaşların fikirlerine hitiyacım var:çok üzgünüm:

X