kızlar yavyum da hastaneye yatırılıyomuş
kızlar yavyum da hastaneye yatırılıyomuş
canımmm yaaa inşallah kötü birşeyi yoktur....ayşem neden yatıyormuş hastaneye viddi bi durum yok demii
yaa. Allah yardımcısı olsun.benneyaptımki
ense kalınlığında bıraz mılımlık fazlalıkk vee burnunda da mlımlık de olsa kısalık belırledı dr um... durumu detaylıca ızahh ettıı ve amnıosentezın bu gbı durumlarda kesın sonuç olduğunu vurguladıı...
hayatımdakı en kötu gunlerden brıydıı mafoldumben oracıkta duştummm ne olduğunu anlaymadımmm her şey çok normal ama bole bır duruum da var dıyıncee dr um yaptrıdıkk
kızlar ya dr. benden 2.düzey detaylı fetal ultrasonografi istedi bakırköyde bir yer buldum ama fiyatı 250 tl.sizce nasıl bana biraz fazla gibi geldi gerçi bebeğim için herşeye değer ama sizinde fikrinizi almak isterim bilmiyorumkismile
canım benım banada vermıstı doktorum detaylı ultrason ama benım gıttgım özel hastanede vardı ve ssk ıle anlasmalı ıdı ben orda farkını ödeyerek yaptırdım sen dırek özel yaptırıyosan fıyatlar bu cıvarlarda sanırım ama bence arastır çok pahalı ssk ıla anlasmalı özellerede sor tatlım
ayşecim inşallah bebişi tutunur.acil şifalar versin Allahım
Hah pimpirik gökçe geri döndü :mymeka: elif bir, sen iki, hayatı kendinize zehir etmekte üstünüze yok valla :mymeka: ben buzamana kadar kaç tane böyle bi sorun olup amniyosentez yapılanı duydum, ama hiçbirisinde bişey çıkmadı Allaha şükür, diğer herşeyi normalken neden bukadar taktın bunu kafaya anlamadım yani, her zaman söylüyorum olumlu düşün olumlu olsun, negatif düşünerek negatifliği çekiyosunuz üzerinizeklava: sen duanı et, rabbine tevekkül et gerisini ona bırak, nedir bu ağlamalar falan yaaaaaaaaaa klava:
haklısın canım ben biraz daha araştırayım :sinifsinif:
günaydın kızlarrrrrrrr
Ovülasyon ve Gebelik Testleri 10+10 Kargosuz GittiGidiyor.com'da şerocum sen bu markayımı aldın bende sipariş verecemde kararsızım
Ben bundan aldım hayatım, 30 ovulasyon+10 gebelik testi var yerimseniben
canım hangı ben detaylu ultrasına 29 mayıs hastanesınde girdim kk dan bi arkadasın tavsiyesıyle
ve cokta memnun kaldım çok güzel anlattılar :) :) :) 60 tl ye 29 mayıs hastanesinde yaptırdım
fatih emniyette vatan caddesinde :)
birde bahçelievler ilk yuvada meltem hastanesi var orda da 60 tl imiş kızkardeimde orda yaptırcak neresi yakınsa sana benden ıkı yer :)
ayşeciğim meltem hastanesini aradım orda yapılmadığını söylediler bana.29 mayısıda arıyorum ama sanırım yemekteler tel açılmıyo:umursamaz: