tabii canım allah ol desin gerisi boş ama işte o hesapladığım dönem yok olunca işte ister istemez umutsuz bakıyo insanboshayallersmile ama ben gidene kadar devam edicem ekşınlaraa..:kedi::kedi:
aklinialirimsmileiyiii bol ekşınlı günler diliyelim sana o zamanyerimseniben
canlar, ben kaçar. yarın görüşürüz. çok öpüyorum sizi :)
canlar, ben kaçar. yarın görüşürüz. çok öpüyorum sizi :)
bende çıkıyorumm gamzelimm görüşürük yarın öptümmmmmmmmmmm kocamannnŞeniz hade bayyyyyyyyyyyyy
bi arkadaşım faydalı demişti bir rivayete göre yumurtalığı olmayanda yumurtalık oluşturmuş bende bide adet olamıyorum ya ben belki faydası olurgünaydınnnn kızlarr hayırlı sabahlar....
yıldızcım civan percemini ne için içiyosun...
günaydınnnnnnnnnnn ben geldimmmalkisalkisalkis
günaydınnnnnnnnnnn ben geldimmmalkisalkisalkis
günaydın şekerlerr hoşgeldinizzzz..Şeniz.Merhaba dünya :)
bi arkadaşım faydalı demişti bir rivayete göre yumurtalığı olmayanda yumurtalık oluşturmuş bende bide adet olamıyorum ya ben belki faydası olur
:
Günaydın kızlaaaaaaaaarrrr :sinifsinif: ya benim çok kafam karıştı 3 gündür hala çift çizgi gösteriyo bu ne böyle kaç günde çatlıyo bu yumurta yaa :bbo: :bbo: :bbo:
günaydın kızlarrrrrrrrrr :) sabah sabah canım peynirli börek çekti. bendeki mideye bak ehehe
merhaba canım hoş geldin topiğimizin güneşi
Günaydın kızlaaaaaaaaarrrr :sinifsinif: ya benim çok kafam karıştı 3 gündür hala çift çizgi gösteriyo bu ne böyle kaç günde çatlıyo bu yumurta yaa :bbo: :bbo: :bbo:
günaydın şekerlerr hoşgeldinizzzz..Şeniz.
hııı anladım canım inşallah faydasını görürsün..boshayallersmile
günaydın kızlarrrrrrrrrr :) sabah sabah canım peynirli börek çekti. bendeki mideye bak ehehe