olabilirde olmayabilirde canım ama adetin düzenliyse 3 gün gecikme ihtimali yükseltir
test yapmalısın bence
allahım inşallahhh bi problem olmaz inşallahhhhhhh:Saruboceq:
aminnn güzelimm aminnn
emoşcum ben seni başka bi topikten mi hatırlıyorum sanki ??
olabilir tatlımm birkaç topik gezdimm burayı bulana kadarkaydirigubbakcemile3
allah allahhhh sen güzellikle yap bak nasıl anlıcak
angarya gelmiştir ona ondan öle davranmıştır
sen gene gittiğine dua et :roflol:
benim eşim olsa gitmezdi at çöpe derdi sempatiksalakcinni:roflol:
adet olacak gibi ağrı gebeliktede olabilir cnm sen bilirsin ama anlıyorum korkunu bende yaşadım birz daha bekle o zamnCADIARZUadet olcak gibi sancı girdiği için yapmıyorum,hüsrana uğramaktan korkuyorum canım yaabenneyaptımki
ooo kim gelmişşşşş ve kimm gitmişşş kaçırdımm gacıyı yaaaKızlar annişkom ve babişkom geliyo, ben çıkıyorum opuyorumnanaktan
geçmiş olsun cnm inşallah olmaz yaa öle kötü düşünmee inşallahh bebeiş vardır ama hap bebişe dokunmamıştırr inşallahhhh:Saruboceq:slm kızlarzemuszemus benım bugun cok basım agrıdı suan bıraz ıyıym hap alıp yattım uyudum bıraz kızlarr eger bebıs varsa aldıgım hapın bır etkısı olurmu?eyvahedigeldismile
[/COLOR]
adet olacak gibi ağrı gebeliktede olabilir cnm sen bilirsin ama anlıyorum korkunu bende yaşadım birz daha bekle o zamnCADIARZU
ooo kim gelmişşşşş ve kimm gitmişşş kaçırdımm gacıyı yaaa
geçmiş olsun cnm inşallah olmaz yaa öle kötü düşünmee inşallahh bebeiş vardır ama hap bebişe dokunmamıştırr inşallahhhh:Saruboceq:
ınsallahh vardır bebısım ve ınsallah bısey olmaz canım cok sagolopuyorumnanaktan
kızlar nerdesınız neden kıms yazmıyorbilmiyorumkismile
dimi ama yaa çok datluu yaa keşkemm onu şöle pcden çeksem alsamda benim olsaa hazır yapılmışsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3sagol bıtanem ayyy avavarındakı bebşe bayıldımm ben yaaa yerım ben onuuŞeniz
slm kızlar.başım inanılmaz ağrıyo:umursamaz:
dimi ama yaa çok datluu yaa keşkemm onu şöle pcden çeksem alsamda benim olsaa hazır yapılmışsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
oyyy kız noluyo size belleciminde başı ağrıyomuşşş nazrmı değdi size neeegeçmiş olsunn cnm benimmmopuyorumnanaktan
slm kızlar.başım inanılmaz ağrıyo:umursamaz:
benneyaptımki
sm canım ayy deme bas agrısından bende muzdarıbım bugun bıraz ıyıym allaha sukur gecer ınsallah gecmıs olsun:hooray:
kızlar benn kaçıyorumm kociş geldii öpüyorumm sizlerii yalap şalapppŞenizŞeniz yemekten sonra uğrarımm
Yok canım öyle bir hap almaktan etkilenmez hemen bebek herhalde...Kötü düşünme sen