Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Berenişkom hoşgeldin balım opuyorumnanaktan elif bugün iyi bi doktora gitmiş çok şükür, hep bi b..ktan anlamayan doktorlara rast geliyodu akannehir ve doktor kesenin çok aşağıda olduğunu, düşme ihtimalinin yüksek olduğunu söylemiş, biz yine de elimizden geleni yapıcaz, bikaç gün yatman lazım demiş, yarın hastaneye yatıyo, hepimizin dualarına ihtiyacı var arkidişimizin ve minik yeğenimizin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ayyyy pc sapıttııı

karasuu kuşummm çok çok selamlarımı ilet dualarım onunla allah yardım etsin
atlatır inşallahhh moralini, bozmasın olumlu düşünsünki bebekte farketsin bunu tutunsun sımsıkı

gözünaydın kuşum ellerinden öperim ikisininde selamlarr

slm kızlarzemuszemus benım bugun cok basım agrıdı suan bıraz ıyıym hap alıp yattım uyudum bıraz kızlarr eger bebıs varsa aldıgım hapın bır etkısı olurmu?eyvahedigeldismile

[/COLOR]
adet olcak gibi sancı girdiği için yapmıyorum,hüsrana uğramaktan korkuyorum canım yaabenneyaptımki
adet olacak gibi ağrı gebeliktede olabilir cnm sen bilirsin ama anlıyorum korkunu bende yaşadım birz daha bekle o zamnCADIARZU

Kızlar annişkom ve babişkom geliyo, ben çıkıyorum opuyorumnanaktan
ooo kim gelmişşşşş ve kimm gitmişşş kaçırdımm gacıyı yaaa
slm kızlarzemuszemus benım bugun cok basım agrıdı suan bıraz ıyıym hap alıp yattım uyudum bıraz kızlarr eger bebıs varsa aldıgım hapın bır etkısı olurmu?eyvahedigeldismile
geçmiş olsun cnm inşallah olmaz yaa öle kötü düşünmee inşallahh bebeiş vardır ama hap bebişe dokunmamıştırr inşallahhhh:Saruboceq:

ınsallahh vardır bebısım ve ınsallah bısey olmaz canım cok sagolopuyorumnanaktan

sagol bıtanem ayyy avavarındakı bebşe bayıldımm ben yaaa yerım ben onuuŞeniz

sagol bıtanem ayyy avavarındakı bebşe bayıldımm ben yaaa yerım ben onuuŞeniz
dimi ama yaa çok datluu yaa keşkemm onu şöle pcden çeksem alsamda benim olsaa hazır yapılmışsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
slm kızlar.başım inanılmaz ağrıyo:umursamaz:

oyyy kız noluyo size belleciminde başı ağrıyomuşşş nazrmı değdi size neee geçmiş olsunn cnm benimmmopuyorumnanaktan

saol tatlım ya.benim kolay kolay başım ağrımaz biraz stres yaptım galiba o yüzden ağrıdı ama dayanılır gibi değil ya akannehirakannehir

yavyumm hoşgeldin canım nasılsın durumda bir değişiklik varmı bilmiyorumkismile

benneyaptımki

sm canım ayy deme bas agrısından bende muzdarıbım bugun bıraz ıyıym allaha sukur gecer ınsallah gecmıs olsun:hooray:

saol canım sanada geçmiş olsun. eve gidip biraz uzansam geçer ama daha bir saat var çıkmama mafoldumbenmafoldumben

kızlar benn kaçıyorumm kociş geldii öpüyorumm sizlerii yalap şalapppŞenizŞeniz yemekten sonra uğrarımm

Yok canım öyle bir hap almaktan etkilenmez hemen bebek herhalde...Kötü düşünme sen

ınsallah tatlım vardır ınsalah ama benım bu ay cok garıp ya hıc agrım yok normalde adete 10-13 fılan varken göğüslerım şişer ve cok agrırdı karnım agrırdı bu ay hıcbırsey hıssetmıyorum sızde bu durum nasıl yorumlanmalı bırrtek mıde yanması var ya oda cok fena:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…