Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
elifcim gecmiş olsun.. sen napıyon bakim pc basında hemen yataga.. bence dinlen kusum

Berenişkom hoşgeldin balım opuyorumnanaktan elif bugün iyi bi doktora gitmiş çok şükür, hep bi b..ktan anlamayan doktorlara rast geliyodu akannehir ve doktor kesenin çok aşağıda olduğunu, düşme ihtimalinin yüksek olduğunu söylemiş, biz yine de elimizden geleni yapıcaz, bikaç gün yatman lazım demiş, yarın hastaneye yatıyo, hepimizin dualarına ihtiyacı var arkidişimizin ve minik yeğenimizin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ağlattın beni karasu....:KK43:(((

ayyyy pc sapıttııı

karasuu kuşummm çok çok selamlarımı ilet dualarım onunla allah yardım etsin
atlatır inşallahhh moralini, bozmasın olumlu düşünsünki bebekte farketsin bunu tutunsun sımsıkı

gözünaydın kuşum ellerinden öperim ikisininde selamlarr

canımm açıkçası hamilelikten soğudumm.soğumadıysamda baştaki hevesim kalmadı..pembe bulutların üstünde gezmiyorummm..hayırlısı Rabbimdenn..o bilir en iyisini..sağol duaların içinnn...

yavyumm hoşgeldin canım nasılsın durumda bir değişiklik varmı bilmiyorumkismile
yarın hiç istemeyerek hastaneye yatıyorummm...pek umut yyok.kese çok aşağıdaymış...
sen nasılsn bitanem...
elifcim gecmiş olsun.. sen napıyon bakim pc basında hemen yataga.. bence dinlen kusum

uzanıyorumm bitanem...

ağlattın beni karasu....:KK43:(((

canımm açıkçası hamilelikten soğudumm.soğumadıysamda baştaki hevesim kalmadı..pembe bulutların üstünde gezmiyorummm..hayırlısı Rabbimdenn..o bilir en iyisini..sağol duaların içinnn...

yarın hiç istemeyerek hastaneye yatıyorummm...pek umut yyok.kese çok aşağıdaymış...
sen nasılsn bitanem...

uzanıyorumm bitanem...

yavyum inş canım herşey yoluna girer..:Saruboceq:
allahım yar ve yardımcın olsun bebişini sana bağışlasın..:Saruboceq:

aklinialirimsmileaklinialirimsmileseni guduruk senii hadii bakalımm löp löp bebiş olsunnnsositososito:lepi::lepi::

valla benim bi sucum yok koçiş kudurttu..:kedi::kedi:
ahhh nerde canımm..:umursamaz:
bu ay ben memlekete gidiyom cuma günü allah izin verirse cıkıcam.:Saruboceq:..tam yumurtlama dönemi cumartesi başlıyo ben memlekette olucam..boshayallersmile
zaten bu ay olmucana eminim önümüzdeki ay preseedle denicem şansımı.kaydirigubbakcemile2.olmadı gidicem tüb bebeğe zaten.:emir_bebek:..hayırlısı inşallah senin çalıştıkların löb löb bebe olsun inş.:Saruboceq::Saruboceq:...

saolun canlarım :) gaz deli etti beni yaa akşam akşam

offf sorma valla o gazıı benimle hamileliklerde hep olur gaz sorunu birde cıkmaz cıkmayıncada sanırsın 3 4 aylık hamilee gören bana 6 aylık hamilemisin diye sorardı halbuki 3 aylıktım...sırnaşık şeysırnaşık şey

hee bide benim kociş randevu almış perşembe dr. gidicezz mantar için ilaç isticemki bu ay mantarı bitirelim.hihoyyyt.zonox dediği gibi temizleniyomuşya rahim belkim hamiş kalırım...:CüvCüv:

GamzeliKız sen kaçlısın, bir de kaçıncı bebek denemen? bebeğin 3 aylıktı ne oldu canım

GamzeliKız sen kaçlısın, bir de kaçıncı bebek denemen? bebeğin 3 aylıktı ne oldu canım

hayatım 85 doğumluyum..opuyorumnanaktan
5 yıllıkta evliyim 3 kez hamile kaldım ama hiçbiri olmadı kalp atışları duruyo anne karnında sebebsiz..:gitme:
yani elde var sıfırmafoldumben 18 aydır korunmuyorum hiç bir sebeb olmamasına rağmen hamile kalamadım:sinifsinif: bakalım beklicez ve görücez muhakak zamanı var ama işte gönül hemen olsun istiyo..boshayallersmile

valla benim bi sucum yok koçiş kudurttu..:kedi::kedi:
ahhh nerde canımm..:umursamaz:
bu ay ben memlekete gidiyom cuma günü allah izin verirse cıkıcam.:Saruboceq:..tam yumurtlama dönemi cumartesi başlıyo ben memlekette olucam..boshayallersmile
zaten bu ay olmucana eminim önümüzdeki ay preseedle denicem şansımı.kaydirigubbakcemile2.olmadı gidicem tüb bebeğe zaten.:emir_bebek:..hayırlısı inşallah senin çalıştıkların löb löb bebe olsun inş.:Saruboceq::Saruboceq:...

valla kuşum umutlanmıyanlarıda gördük biz burda zemuszemusheçç belli olmaz o işler ama sen yinede rahat ol bu ay bakarsın bir süprüzzzz yapar bebişinnnnn inşallahhhhhhhhhhh:CüvCüv::CüvCüv:

valla kuşum umutlanmıyanlarıda gördük biz burda zemuszemusheçç belli olmaz o işler ama sen yinede rahat ol bu ay bakarsın bir süprüzzzz yapar bebişinnnnn inşallahhhhhhhhhhh:CüvCüv::CüvCüv:

tabii canım allah ol desin gerisi boş ama işte o hesapladığım dönem yok olunca işte ister istemez umutsuz bakıyo insanboshayallersmile ama ben gidene kadar devam edicem ekşınlaraa..:kedi::kedi:

canım gerçekten gergin bi durum. ama yaşın daha çok genç. hayırlısı ile alıcaksın bebeğini kucağına, inanıyorum :)

X