Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ağlattın beni karasu....(((Berenişkom hoşgeldin balım opuyorumnanaktan elif bugün iyi bi doktora gitmiş çok şükür, hep bi b..ktan anlamayan doktorlara rast geliyodu akannehir ve doktor kesenin çok aşağıda olduğunu, düşme ihtimalinin yüksek olduğunu söylemiş, biz yine de elimizden geleni yapıcaz, bikaç gün yatman lazım demiş, yarın hastaneye yatıyo, hepimizin dualarına ihtiyacı var arkidişimizin ve minik yeğenimizin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ayyyy pc sapıttııı
karasuu kuşummm çok çok selamlarımı ilet dualarım onunla allah yardım etsin
atlatır inşallahhh moralini, bozmasın olumlu düşünsünki bebekte farketsin bunu tutunsun sımsıkı
gözünaydın kuşum ellerinden öperim ikisininde selamlarr
yarın hiç istemeyerek hastaneye yatıyorummm...pek umut yyok.kese çok aşağıdaymış...yavyumm hoşgeldin canım nasılsın durumda bir değişiklik varmı bilmiyorumkismile
elifcim gecmiş olsun.. sen napıyon bakim pc basında hemen yataga.. bence dinlen kusum
ağlattın beni karasu....(((
canımm açıkçası hamilelikten soğudumm.soğumadıysamda baştaki hevesim kalmadı..pembe bulutların üstünde gezmiyorummm..hayırlısı Rabbimdenn..o bilir en iyisini..sağol duaların içinnn...
yarın hiç istemeyerek hastaneye yatıyorummm...pek umut yyok.kese çok aşağıdaymış...
sen nasılsn bitanem...
uzanıyorumm bitanem...
anaaa kimseler kalamış ben gelene kadarrr......
:lepi::lepi::lepi:ben yine burdayımmmmmmopuyorumnanaktan
aklinialirimsmileaklinialirimsmileseni guduruk senii hadii bakalımm löp löp bebiş olsunnnsositososito:lepi::lepi:hoşgeldinn canımm..opuyorumnanaktan.
ne yapıyosun..boshayallersmile..ben ekşınlandım geldim...:kedi::kedi:
ben geldimmmmmmmmmmm:icecream:
ben geldimmmmmmmmmmm:icecream:
aklinialirimsmileaklinialirimsmileseni guduruk senii hadii bakalımm löp löp bebiş olsunnnsositososito:lepi::lepi::
saolun canlarım :) gaz deli etti beni yaa akşam akşam
GamzeliKız sen kaçlısın, bir de kaçıncı bebek denemen? bebeğin 3 aylıktı ne oldu canım
valla benim bi sucum yok koçiş kudurttu..:kedi::kedi:
ahhh nerde canımm..:umursamaz:
bu ay ben memlekete gidiyom cuma günü allah izin verirse cıkıcam.:Saruboceq:..tam yumurtlama dönemi cumartesi başlıyo ben memlekette olucam..boshayallersmile
zaten bu ay olmucana eminim önümüzdeki ay preseedle denicem şansımı.kaydirigubbakcemile2.olmadı gidicem tüb bebeğe zaten...hayırlısı inşallah senin çalıştıkların löb löb bebe olsun inş.:Saruboceq::Saruboceq:...
valla kuşum umutlanmıyanlarıda gördük biz burda zemuszemusheçç belli olmaz o işler ama sen yinede rahat ol bu ay bakarsın bir süprüzzzz yapar bebişinnnnn inşallahhhhhhhhhhh:CüvCüv::CüvCüv:
canım gerçekten gergin bi durum. ama yaşın daha çok genç. hayırlısı ile alıcaksın bebeğini kucağına, inanıyorum :)