Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yaptımm yaptımm ticker yaptımm sonunda bende becerdimmm he he heyyyyyyyyzemuszemus

ben yine çıkıyorum kızlarr gelirim birazdannn

kızlar, bebeğin kalp atışları kaçıncı haftada duyuluo???

canım 7 haftadan sonra duyuluyo...
bir yazını okudum mantar bebeğin tutunmasını engelliyomuş bende iki ay önce kimyasal gebelik geciridm ve benim her ay yumurtlama döneminde mantar olur acaba ondanmık bebeğim tutunamadı...mafoldumben
hemen bu ay bir dr. gidip mantar için ilaç yazdırmam lazım o zaman...boshayallersmile

emoscum saol canım bilgilendirmen için

GamzeliKiz, canım benim 6+1 eylülün 23 üne randevu aldım kalp atışları için, acaba geç mi:uhm:

bir de vajina mantarı gerçekten çok önemli. benim mantarımın olduğu ay olmadı. mantar ilacı kullandım 1 hafta geçti ilişk oldu ve hamile kaldım. arkadşım demiştide inanmamıştım. mantar ilacından sonra rahim temizleniyor ve çocuk olması için daha uygun ortam oluo die.

valla dr.lar ne derse desin ben mantarın bebeğin oluşumunu eng. düşünüyorum.

canım gec değil gayet normal ne kadar gec gidersn o kadar iyi aslında erkenden gidipte kalp atışlarını duymayınca stres olursun...
valla bu ay bende gideyimde mantar ilaçı alayım yoksam her ay beni deli ediyo kaşıntılar cok sağol canım bunu duyduğum iyi oldu...

Sanırım haklısın GamzeliKiz

bir sürü arkadaş vardı. erken gidip kalp atışı duyamayan ve sonrasında çok üzülen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…