- 11 Mayıs 2010
- 1.335
- 0
İyiyim canım ben de evde yalnızım eşim nöbetçi bugün canım sıkılıyorrr napıyım vakit geçirmeye çalışıyorm....:1no2:
anladım canım sağlık olsun.bende çalışıyorum saat 9 olsada çıksam diye bakıyorum kafamçokkarıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım ben de evde yalnızım eşim nöbetçi bugün canım sıkılıyorrr napıyım vakit geçirmeye çalışıyorm....:1no2:
aaaa herkeşler nerde yaw bilmiyorumkismile
anladım canım sağlık olsun.bende çalışıyorum saat 9 olsada çıksam diye bakıyorum kafamçokkarıştı
aaaa herkeşler nerde yaw bilmiyorumkismile
ayy bir yandan yemek bir yandan internet arada kaldım yawhuuu... aklım burda kalıyoo ..kociş gelincede öle oluyo bir yandan kocişin tacizleri bir yandanda internettsempatiksalakcinni
Aynen canım ben de sen gibiyim;arada mekik dokuyorum resmen ama bugün kociş yok ben de bişiler atıştırdım... O varkende aslında kızıyor çok netin başında oturduğuma onunla ilgilenmiyorum gibi düşünüyür aslında onunla da ilgileniorum ama acilen bebiş lazım bize 3kişi olalım inşallah sıkılmaya vaktımız olmasın :)))
ayyy inşallahh yaaaaaa:CüvCüv zamn hakkatende sıkılacak vaktimiz kalmazz bu seferde kocişler bebişten kıskanmasın bizikaydirigubbakcemile3onlar mutlaka bulur kıskancak bişi:jeyyar:
ayy bu arada ben bu bayram şekeri fazla kaçırdım yavv sabahtan beri şeker yiyorumm ...valla bide regl oldum bayramın 3 günü ondan iyice azıttım ...bu şekerler sonra kilo olarak dönmesin banaaeyvahedigeldismile
amannn salla gitsinn yaa mutluluğa ihtiyacımız var bizimm ee çikolatada mutluluk veriyomuşş yiyin gariiizemuszemus inşallah görmezsin şekerimm bebiş göbüşe konmuştur bu ay:CüvCüv:Zaten o dönemlerde ciddi bir şeker alma ihtiyacı oluyor,ben de daha o zaman gelmeden dolabımı dolduruyorum ki yoksa çıldırırım kaydirigubbakcemile3..Ben de öyleyimm önümde tabağın içinde duruyor bayramlık çikolatalar gidip gelip atıyorum ağzıma aman alalım canımm can boğazdan gelirmişzemuszemus
Dilerim ben bu ay kırmızıları görmem çikolatada yemem gerekirsekaydirigubbakcemile3
Kesinlikle bulurlar benimde şüphem yok zaten aman dozunu ayarladıktan sonra kıskanılmakta güzel canımnaniknanik
Allah bebeği bizim karnımıza, hamilelik hissinide kocalarımıza verse. beni deli edio eşim ya.lmaz: hiç hamileyim die artı bi ilgi görmüyrum inanın. aynı performans ile bana laf yetiştirip sinirlerimi bozuo. zaten işe güce elini sürmez. şimdi yan gelip yatıo bende yapmıyorum nasıl olsa. klava:
senin kciş tam zopalık heeeklava: doğunca sevecek ama laelaelaelaelaeAllah bebeği bizim karnımıza, hamilelik hissinide kocalarımıza verse. beni deli edio eşim ya.lmaz: hiç hamileyim die artı bi ilgi görmüyrum inanın. aynı performans ile bana laf yetiştirip sinirlerimi bozuo. zaten işe güce elini sürmez. şimdi yan gelip yatıo bende yapmıyorum nasıl olsa. klava:
selamlar kızlarr...
tinker canım allah analı babalı sağlıklı büyütsün egeyi.. çok şükür atlattın güzelim
allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhhh
yavyumdan haberiniz oldu mu kızlar
kontesle görüştüm kızlarr
maleseff bebeklerinden biri yani durumu kötü olanı kaybetmişiz :sinifsinif:
allahım kimseye düşmanıma bile evlat acısı yaşatmasın bununla sınamasın kimseyi:sinifsinif:
slm kızlar.yaa ben bişiy sorcem adetim 3 gün geçti ama kasıklarım adet olcakmış gibi ağrıyor.akıntı çok ve idrarım çok koyu.sizce bunlar adetmi yoksa gebelik belirtisimi?
yapsana cnm bir testt söylediklerin gebelik belirtisine benziyo sanki idrar rengi koyulaşırmışş benim hiç koyulaşmaz normalde yanii adetim geçse bile
bence bekleme yap bir test geç döllenme deilse çıkar mutlaka:CüvCüv:
slm kızlar.yaa ben bişiy sorcem adetim 3 gün geçti ama kasıklarım adet olcakmış gibi ağrıyor.akıntı çok ve idrarım çok koyu.sizce bunlar adetmi yoksa gebelik belirtisimi?
senin kciş tam zopalık heeeklava: doğunca sevecek ama laelaelaelaelae
yavyumun kanaması varmışş cnm değerleri yükselmiş ama doktorun beklediği kadar değil keseyi görmüşler dış gebelik olmadığı belli oldu ama allah korusun düşük tehdidi var dinlenmesi lazımmış bol bol:Saruboceq:allah yardımcısı olsun..
kontes arkadaşada allahım sabırlar versinn çok üzüldümm allah kimseyi evlat yokluğuyla evlat acısıyla sınamasın zorr çok zorrr:gitme:
ahhhhhhhhh ah sedef, dün meyva almaya gittik. eve geldik bi baktım üzümün dibi hep çürük. değiştirmeye gönderdim, Allah canımı al diyerek gitti. benimki hiiiiiiiiiiiiiiiiç mi hiç nazdan anlamıyo.