Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ege bebek hosgelmş erkenden gelmişşkaydirigubbakcemile3 umarım saglıgınız yerındedır anne oğluş tez zamanda hberlerı gelır ınsallahhopuyorumnanaktan

ALLAH acil şifalar versin canım yegenıne gecmıs olsun:gitme:

günaydınn kızlarrr hayırlı sabahlar...opuyorumnanaktan
dünden belli sorun var giremiyodum siz girerken ben giremiyodum topiğe giriyodum ama dündenönceki günü gösteriyo..neyse site yönetimine msj attım düzelmiş.yerimseniben.
kızlarrrr ben kırmızı kartı yedim dün gece..:gitme::gitme:
cok üzüldümmmmmmmafoldumben
aslında bu ay ne kadar cok çalışmıştımm ama demekki zamanı değilmiş.boshayallersmile.
allahım daha fazla bekletmez inş....:Saruboceq:
eğer eşim izin alırsa bursaya dr. gidicez...hayırlısı.:sinifsinif:

hosgeldın canım evet benım haberım var aksam pembedana demıstı gamzelı gıremıyo dıye bıde kırmızıları yemıs dedı ayy ben cok uzuldum sonra senın adına cunku bu ay cok umıtlıydın sen:gitme: neyse napalım onumuzdekı aylara bakıcaz artık üzme kendicini bayramüstü şimdi emı tatlım :teselli:

ademerve burdamısın canım nasılsın

Burdayım canım iyiyim çok şükür okuldan geldim evi topladım.Sitedeki soruna bakayım dedim giderilmiş ayy çok alışmışım buraya ya kac gündür boşluktayım...
Bugünde eşimin memlekeri olan Giresun'a gidiyoruz nasipse. ..
Sen nasılsn canım?

Merhaba canım...Demek kırmızılar geldi ben de üzüldüm senin adına ama yine zamanı değilmiş bu ayda demek ki canım...:çok üzgünüm:Bencede en iyisi doktora gitmek dilerim bu sizin için iyi olur.En azından aklınızda olucak mı olmıcakmı sorularının çoğunu gidermiş olursunuz....Kendini üzmemeye çalış tatlım

bende ıyıyım canım aynen bı bosluk oldu sankı senın hala pozıtıf cıkıyormu testlerıneyvahedigeldismile

cok sağolun kızlarrrr...olumunekankayizsmile
üzülmedim desem yalan olur hatta ağladım bile ama ağlayınca biraz rahatladığımı hissediyorum..:sinifsinif:
zamanı değilmiş önümüzdeki maclara bakıcaz artık dicem ben bayramdan sonra memlekete gidicem tam ordayken yumurtlama dönemim yani bu ayda olmuyo..:umursamaz:boshayallersmile
bakalım bir dr. gidelim belki sağ tüpü acalım ameliyatla der.kaydirigubbakcemile2..belki sağ tüp acılırsa daha kolay olur hamiş kalmam...yerimseniben

Ah kuşum çok üzüldüm yaa :gitme: nekadar da umutluyduk bu ay senden bilmiyorumkismile daha zamanı var demek ki bilmiyorumkismile üzülme nolur :teselli: zaten dünden beri elife çok canım sıkılıyo bi de sana üzülmiyim :sinifsinif: biliyosun dimi kankamın başına geleni :gitme:

belkıde dedıgın gıbı doktora gıtmelısın canım hem kafan rahat olur hem sizi yönlendiren biri olur ve ınsallah hersey daha kolay olur alırsın bebısını kucagına tez zamanda ınsallah hem 1 aydan bısey olmaz kı memlekete gıdersende zaten doktor belkı tedavı uygular bu arada onu degerlendırmıs olursn tatlımm olumunekankayizsmile

İnşallah canım olumunekankayizsmile

bende ıyıyım canım aynen bı bosluk oldu sankı senın hala pozıtıf cıkıyormu testlerıneyvahedigeldismile

Yok canım artık pozitif değil.Pazar günü pozitifti.Pazartesi daha soluktu t çizgisi ama diğeriyle aynıydı o günde pozitifti anladığım kadarıyla. Ama diğer günler daha azaldı silikleşti negatif oldu.Yani büyük ihtimalle pazar yada pazartesi günü yumurtladım;hem de tahminlerimden 3 gün önce.Bu erken adet göreceğim anlamına geliyor yani?
O günlerde hep çalıştık bakalım,Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah...:Saruboceq:

canım hosgeldın ne olmuş elife bilmiyorumkismile

ınsallah canım:Saruboceq: yumurtlama günlerınde neler hıssettın canım belırtılere dıkkat ettınmı agrın dısındabilmiyorumkismile

Hadi bakalım inşallah tutturmuşsunuzdur cicim olumunekankayizsmile ben de dün gittim doktora 9. günümde yumoşum 12 mm çıktı, ilaç da kullanmadın ama yumoşun güsel büyümüş, pazartesi çatlar dedi doktorum, tabi ben nolur nolmaz cumartesiden itibaren yaparım testleri yerimseniben bu ay ovulasyonu kaçırmak istemiyorum boshayallersmile

canım hosgeldın ne olmuş elife bilmiyorumkismile

1 hafta önce 220 çıkan değeri şu an 400 küsür çıkmış, yani iki günde çıkması gereken değere ancak 1 haftada çıkmış, ve doktor dış gebelik olabilir demiş :gitme: çok üzüldü yaa, kanaması falan da yok ama sancıları varmış, çok umutsuz arkidişim :sinifsinif: Allahım meleğini ona bağışlasın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ınsallah canım:Saruboceq: yumurtlama günlerınde neler hıssettın canım belırtılere dıkkat ettınmı agrın dısındabilmiyorumkismile

Vallahi canımm tam pozitif çıktıgı günün aksamı kasıklarımda özellikle sağ kasıgımdan böbregıme ve belime kadar vuran ağrılarım oldu hatta bayada zorladı benii sancım çoktu..
O kadar canım...Başka da özel bişi hissetmedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…