1 hafta önce 220 çıkan değeri şu an 400 küsür çıkmış, yani iki günde çıkması gereken değere ancak 1 haftada çıkmış, ve doktor dış gebelik olabilir demiş :gitme: çok üzüldü yaa, kanaması falan da yok ama sancıları varmış, çok umutsuz arkidişim :sinifsinif: Allahım meleğini ona bağışlasın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar selammmmm
Hadi bakalım inşallah tutturmuşsunuzdur cicim olumunekankayizsmile ben de dün gittim doktora 9. günümde yumoşum 12 mm çıktı, ilaç da kullanmadın ama yumoşun güsel büyümüş, pazartesi çatlar dedi doktorum, tabi ben nolur nolmaz cumartesiden itibaren yaparım testleri yerimseniben bu ay ovulasyonu kaçırmak istemiyorum boshayallersmile
Selam tatlım, hoşgeldin olumunekankayizsmile
Vallahi canımm tam pozitif çıktıgı günün aksamı kasıklarımda özellikle sağ kasıgımdan böbregıme ve belime kadar vuran ağrılarım oldu hatta bayada zorladı benii sancım çoktu..
O kadar canım...Başka da özel bişi hissetmedim...
slm canım hosgeldınopuyorumnanaktan
hımmm ne bılım mesela akıntın olabılır o gun o yuzden sordum benı cok ates bastı su 3 gundur bugun daha ıyıyım bıde seffaf akıntı geldı sanırm yumurtladım dıyorum o sebepten sordum bıde br sag bır sol yumurtalıgım agrıdı
ayyy deme yaaa yawyummuydu elıf ???:gitme::gitme: ayy ınsallah degıldır dış gebelıkkmafoldumben
selam canım. ayy efife çok üzüldüm işallah dıs gebelik degildir. allah bebişini ona bagıslasınn.
İyi bayramlar canım, kib. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanKızlar biz şimdi yola çıkıyoruz.Ben yarın gelemem o yüzden şimdiden hepinizin bayramını en içten dilek ve dualarımla kutluyorm.Rabbim güzel bir bayram geçirmeyi nasip etsin hepimize inşallah...
Elif arkadaşıma da çok üzüldüm dilerim öyle birsey yoktur ve değerleri artar...Dualarım onunla...
Allah'a emanet olun canlar.Sizleri seviyorum...
hııı bende şimdi onu anlatacaktım. bende hamiş kaldıgım ay ates ölçme yöntemini denemiştim. ates yükseliyo cnm . eger ateşin düşmüyorsa bebş yerleşiyo demekkk
evet şerocum yaa bende cok umutluydum kendimden bu ay ama ne yapalım kısmet değilmiş allahım inş daha fazla bekletmez...:Saruboceq:Ah kuşum çok üzüldüm yaa :gitme: nekadar da umutluyduk bu ay senden bilmiyorumkismile daha zamanı var demek ki bilmiyorumkismile üzülme nolur :teselli: zaten dünden beri elife çok canım sıkılıyo bi de sana üzülmiyim :sinifsinif: biliyosun dimi kankamın başına geleni :gitme:
selam canım hoşgeldinn..kızlar selammmmm
Kızlar biz şimdi yola çıkıyoruz.Ben yarın gelemem o yüzden şimdiden hepinizin bayramını en içten dilek ve dualarımla kutluyorm.Rabbim güzel bir bayram geçirmeyi nasip etsin hepimize inşallah...
Elif arkadaşıma da çok üzüldüm dilerim öyle birsey yoktur ve değerleri artar...Dualarım onunla...
Kızlar biz şimdi yola çıkıyoruz.Ben yarın gelemem o yüzden şimdiden hepinizin bayramını en içten dilek ve dualarımla kutluyorm.Rabbim güzel bir bayram geçirmeyi nasip etsin hepimize inşallah...
1 hafta önce 220 çıkan değeri şu an 400 küsür çıkmış, yani iki günde çıkması gereken değere ancak 1 haftada çıkmış, ve doktor dış gebelik olabilir demiş :gitme: çok üzüldü yaa, kanaması falan da yok ama sancıları varmış, çok umutsuz arkidişim :sinifsinif: Allahım meleğini ona bağışlasın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
evet şerocum yaa bende cok umutluydum kendimden bu ay ama ne yapalım kısmet değilmiş allahım inş daha fazla bekletmez...:Saruboceq:
elife ne oldu canım ben duymadım k.k sorunvardı daha biraz önce girdim...:sinifsinif:
ege bebek dünyaya gelmiş kızlarr..
allahı hepimşze nasip etsin...
kızlarrrr ben kırmızı kartı yedim dün gece..:gitme::gitme:
cok üzüldümmmmmmmafoldumben
aslında bu ay ne kadar cok çalışmıştımm ama demekki zamanı değilmiş.boshayallersmile.
allahım daha fazla bekletmez inş....:Saruboceq:
eğer eşim izin alırsa bursaya dr. gidicez...hayırlısı.:sinifsinif:
Suuuuuuuu hoşgeldin balım olumunekankayizsmile miden nasıl, daha iyi misin hayatım?
hoşbulduk canım
ay sorma neler çektim serum verildi tansiyonum düştü
hiçbişe yiyemez içemez oldum(
ama iki gündür daha iyiym canım yine bulantı ve kusma
var ama sanki azalıyo gibi :)