Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ayyy deme yaaa yawyummuydu elıf ???:gitme::gitme: ayy ınsallah degıldır dış gebelıkkmafoldumben

Oh ne güzel canım...Hadi bakalımm hepimiz için hayırlısı olur ınsallah...
Ben de ilk defa denedım bu testleri bu ay ve iyiki denemişim diyorum yoksa kacıracaktım yumurtlama günümü..Tam da kandile denk geldi huzursuz olduk ama napalım Allah a sıgındık ve denedik..Rabbim utandırmasın

Kızlar biz şimdi yola çıkıyoruz.Ben yarın gelemem o yüzden şimdiden hepinizin bayramını en içten dilek ve dualarımla kutluyorm.Rabbim güzel bir bayram geçirmeyi nasip etsin hepimize inşallah...
Elif arkadaşıma da çok üzüldüm dilerim öyle birsey yoktur ve değerleri artar...Dualarım onunla...
Allah'a emanet olun canlar.Sizleri seviyorum...

hımmm ne bılım mesela akıntın olabılır o gun o yuzden sordum benı cok ates bastı su 3 gundur bugun daha ıyıyım bıde seffaf akıntı geldı sanırm yumurtladım dıyorum o sebepten sordum bıde br sag bır sol yumurtalıgım agrıdı

hııı bende şimdi onu anlatacaktım. bende hamiş kaldıgım ay ates ölçme yöntemini denemiştim. ates yükseliyo cnm . eger ateşin düşmüyorsa bebş yerleşiyo demekkk

ayyy deme yaaa yawyummuydu elıf ???:gitme::gitme: ayy ınsallah degıldır dış gebelıkkmafoldumben

selam canım. ayy efife çok üzüldüm işallah dıs gebelik degildir. allah bebişini ona bagıslasınn.

İnşallah kızlar, dua edin arkadaşımıza :Saruboceq:

İyi bayramlar canım, kib. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hııı bende şimdi onu anlatacaktım. bende hamiş kaldıgım ay ates ölçme yöntemini denemiştim. ates yükseliyo cnm . eger ateşin düşmüyorsa bebş yerleşiyo demekkk

derece ıle ölçmedim ben ama çok sıcakladım menepozlu kadınlar gıbı kaydirigubbakcemile3 ayaklarımın altı ve ellerım hep yandıı sankı ama tuhaf bı cok usuyolar bı yanıyolar suan cok usuyolar mesela tutturamadık o zaman bebısıiiiiiiiiimafoldumben

evet şerocum yaa bende cok umutluydum kendimden bu ay ama ne yapalım kısmet değilmiş allahım inş daha fazla bekletmez...:Saruboceq:
elife ne oldu canım ben duymadım k.k sorunvardı daha biraz önce girdim...:sinifsinif:

kızlar selammmmm
selam canım hoşgeldinn..

güle güle canım hayırlı bayramlar..
dikkat et kendine...sende allaha emet ol canım görüşürüzzz..kaydirigubbakcemile3

iyi yolculuıklar cnm. sanada iyi bayramlar....

Suuuuuuuu hoşgeldin balım olumunekankayizsmile miden nasıl, daha iyi misin hayatım?

ayy canım benim yaaaa neden bu kadar düşük cıkmışkii yaa..
halbuki ne kadarda cok sevinmiştikk..allahım yardımcısı olsun inşallah herşey yoluna girer...cok üzüldüm yaaaaaa:gitme::gitme:

Tatlım elifin değeri çok az artmış yaa, olması gerekenden çok düşük, 1 haftada ancak 220den 400 küsürlere gelebilmiş, doktor dış gebelik olabilir, biraz daha beklemek gerek demiş,yarın yine kan verecek, artıyo mu azalıyo mu görecek ama hiç umudu yok, çok morali bozuldu :gitme:

ege bebek dünyaya gelmiş kızlarr..

allahı hepimşze nasip etsin...

hihoyyythihoyyytayy çok sevindim yaa Allah bizlere de o günleri
göstersin inşallah :Saruboceq:
Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömüler versinnnnn:Saruboceq:
muhteşem bi duygu olmalıopuyorumnanaktan

ah canım ya ben de çok ümitliydim senden
ama kırmızılar gelmiş çok üzüldüm
sıkma canını olur mu balım inş daha fazla bekletmeden
önümüzdeki aylarda gelir meleğin :teselli:

canım benim yaa çok üzüldüm ama inşalahh
bir sorun yokturr inşalah değeri kat kat artar
Allah yardımcısı olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Suuuuuuuu hoşgeldin balım olumunekankayizsmile miden nasıl, daha iyi misin hayatım?

hoşbulduk canım
ay sorma neler çektim serum verildi tansiyonum düştü
hiçbişe yiyemez içemez oldum (
ama iki gündür daha iyiym canım yine bulantı ve kusma
var ama sanki azalıyo gibi :)

hoscakal canım sanada ıyı bayramlar k.i.b

hoşbulduk canım
ay sorma neler çektim serum verildi tansiyonum düştü
hiçbişe yiyemez içemez oldum (
ama iki gündür daha iyiym canım yine bulantı ve kusma
var ama sanki azalıyo gibi :)

Ay inşallah uzun sürmez tatlım yaa :Saruboceq: ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…