- 30 Temmuz 2009
- 7.243
- 0
Ay inşallah uzun sürmez tatlım yaa :Saruboceq: ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum :sinifsinif:
çok sağol balım olumunekankayizsmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah uzun sürmez tatlım yaa :Saruboceq: ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum :sinifsinif:
allahım kolaylık versin inş. en kısa zamanda herşeyy yoluna girer..:Saruboceq:Tatlım elifin değeri çok az artmış yaa, olması gerekenden çok düşük, 1 haftada ancak 220den 400 küsürlere gelebilmiş, doktor dış gebelik olabilir, biraz daha beklemek gerek demiş,yarın yine kan verecek, artıyo mu azalıyo mu görecek ama hiç umudu yok, çok morali bozuldu :gitme:
ah canım ya ben de çok ümitliydim senden
ama kırmızılar gelmiş çok üzüldüm
sıkma canını olur mu balım inş daha fazla bekletmeden
önümüzdeki aylarda gelir meleğin :teselli::
su hosgeldın canım ıyı olmana sevındımzemuszemus
hoşbulduk canım
ay sorma neler çektim serum verildi tansiyonum düştü
hiçbişe yiyemez içemez oldum (
ama iki gündür daha iyiym canım yine bulantı ve kusma
var ama sanki azalıyo gibi :)
suu hosgeldin cnm . gecmiş olsun . senin bebiş üzüyo annesini demekk.
allahım kolaylık versin inş. en kısa zamanda herşeyy yoluna girer..:Saruboceq:
allahım bayrmada kat kat gülmeyi nasip etsin..bayram önü onu ağlatmasın inş..:Saruboceq:
inşallah yarın değerlerin arttığını görürlerin..
sorma sucum yaa ben de cok umutluydum ama nasip değilmiş...boshayallersmile
bu ay memlekete gidiyorum ymurtlama dönemine denk geliyo yani bu ay hiç umut yok..:sinifsinif:
eğer memlekete gidersem belge alamam için kurslara katılmam grecek o kurslarda iki ay sürüyo yani toplamda 3 ay umut yok gibi benden..arada kacarsam belki bir kereyle tuttururuz...
ahh kuşumm kıyamammmm ben sana..:1hug:
serumlarda yemişş ee o kadar bünye zayıf düşünce ister istemez seruma ihtiyac duyuluyo..yerimseniben
inşalah daha fazla sürmezde sen rahatlarsın..boshayallersmile
haticem hayırlısı ne zamansa o zaman gelir işallah bebişin canım. bir kerede tutar canım kısmetse..
evet canım ya hayırlısı ne zamansa o zaman..yerimseniben
allah zamanını biliyo...boshayallersmile
inşallah en kısa zamnada bir kerede olur..:Saruboceq:
sekerlerım ben cıkıyorum ütüm var bıraz onları halladeyım bızde bu geceden kayınvalıdemlere gıdıyoruz gorusuruz sanırım yıne gelırım son kez bayramlasırız Şeniz öpüyorum sizi sımdılık hoscakalın
sorma sucum yaa ben de cok umutluydum ama nasip değilmiş...boshayallersmile
bu ay memlekete gidiyorum ymurtlama dönemine denk geliyo yani bu ay hiç umut yok..:sinifsinif:
eğer memlekete gidersem belge alamam için kurslara katılmam grecek o kurslarda iki ay sürüyo yani toplamda 3 ay umut yok gibi benden..arada kacarsam belki bir kereyle tuttururuz...
sekerlerım ben cıkıyorum ütüm var bıraz onları halladeyım bızde bu geceden kayınvalıdemlere gıdıyoruz gorusuruz sanırım yıne gelırım son kez bayramlasırız Şeniz öpüyorum sizi sımdılık hoscakalın
kızlar bende tatlımı yapayımm..
arada yoklarım sizi...
şerocum eğer dr. gidersem ben actırıcam sağ tüpü yoksa böyle sola yumurtlamayı beklersem olmucak bu iş..
tüb bebek düşünüyoruz ama dr. önce tüpleri acıp bitkac ay normal yolla deniyomuş olmassa tübbebek yapıyomuş...
pazaretsi kısmetse ön görüşme için gidicez ama aklım cok karışık ne olucak ne yapıcak acaba diye...