Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar çok canım sıkkın ya:sinifsinif:iki gün öncede benim kuzenim erken doğum yaptı 45 günü vardı.bebiğinin ciğerleri oluşmamış küveze almışlar ama durumu çok kritikmiş.doktorlar elimizden geleni yapıyoruz ama net bişey söyleyemeyiz diyolar bir ay bile kalabilirmiş küvezde.:1no2:
günaydınn kızlarrr hayırlı sabahlar...opuyorumnanaktan
dünden belli sorun var giremiyodum siz girerken ben giremiyodum topiğe giriyodum ama dündenönceki günü gösteriyo..neyse site yönetimine msj attım düzelmiş.yerimseniben.
kızlarrrr ben kırmızı kartı yedim dün gece..:gitme::gitme:
cok üzüldümmmmmmmafoldumben
aslında bu ay ne kadar cok çalışmıştımm ama demekki zamanı değilmiş.boshayallersmile.
allahım daha fazla bekletmez inş....:Saruboceq:
eğer eşim izin alırsa bursaya dr. gidicez...hayırlısı.:sinifsinif:
ademerve burdamısın canım nasılsın
dünden belli sorun var giremiyodum siz girerken ben giremiyodum topiğe giriyodum ama dündenönceki günü gösteriyo..neyse site yönetimine msj attım düzelmiş.yerimseniben.
aslında bu ay ne kadar cok çalışmıştımm ama demekki zamanı değilmiş.boshayallersmile.
Burdayım canım iyiyim çok şükür okuldan geldim evi topladım.Sitedeki soruna bakayım dedim giderilmiş ayy çok alışmışım buraya ya kac gündür boşluktayım...
Bugünde eşimin memlekeri olan Giresun'a gidiyoruz nasipse. ..
Sen nasılsn canım?
hosgeldın canım evet benım haberım var aksam pembedana demıstı gamzelı gıremıyo dıye bıde kırmızıları yemıs dedı ayy ben cok uzuldum sonra senın adına cunku bu ay cok umıtlıydın sen:gitme: neyse napalım onumuzdekı aylara bakıcaz artık üzme kendicini bayramüstü şimdi emı tatlım :teselli:
Merhaba canım...Demek kırmızılar geldi ben de üzüldüm senin adına ama yine zamanı değilmiş bu ayda demek ki canım...:çok üzgünüm:Bencede en iyisi doktora gitmek dilerim bu sizin için iyi olur.En azından aklınızda olucak mı olmıcakmı sorularının çoğunu gidermiş olursunuz....Kendini üzmemeye çalış tatlım
cok sağolun kızlarrrr...olumunekankayizsmile
üzülmedim desem yalan olur hatta ağladım bile ama ağlayınca biraz rahatladığımı hissediyorum..:sinifsinif:
zamanı değilmiş önümüzdeki maclara bakıcaz artık dicem ben bayramdan sonra memlekete gidicem tam ordayken yumurtlama dönemim yani bu ayda olmuyo..:umursamaz:boshayallersmile
bakalım bir dr. gidelim belki sağ tüpü acalım ameliyatla der.kaydirigubbakcemile2..belki sağ tüp acılırsa daha kolay olur hamiş kalmam...yerimseniben
bende ıyıyım canım aynen bı bosluk oldu sankı senın hala pozıtıf cıkıyormu testlerıneyvahedigeldismile
Ah kuşum çok üzüldüm yaa :gitme: nekadar da umutluyduk bu ay senden bilmiyorumkismile daha zamanı var demek ki bilmiyorumkismile üzülme nolur :teselli: zaten dünden beri elife çok canım sıkılıyo bi de sana üzülmiyim :sinifsinif: biliyosun dimi kankamın başına geleni :gitme:
Yok canım artık pozitif değil.Pazar günü pozitifti.Pazartesi daha soluktu t çizgisi ama diğeriyle aynıydı o günde pozitifti anladığım kadarıyla. Ama diğer günler daha azaldı silikleşti negatif oldu.Yani büyük ihtimalle pazar yada pazartesi günü yumurtladım;hem de tahminlerimden 3 gün önce.Bu erken adet göreceğim anlamına geliyor yani?
O günlerde hep çalıştık bakalım,Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah...:Saruboceq:
Yok canım artık pozitif değil.Pazar günü pozitifti.Pazartesi daha soluktu t çizgisi ama diğeriyle aynıydı o günde pozitifti anladığım kadarıyla. Ama diğer günler daha azaldı silikleşti negatif oldu.Yani büyük ihtimalle pazar yada pazartesi günü yumurtladım;hem de tahminlerimden 3 gün önce.Bu erken adet göreceğim anlamına geliyor yani?
O günlerde hep çalıştık bakalım,Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah...:Saruboceq:
canım hosgeldın ne olmuş elife bilmiyorumkismile
kızlar selammmmm
ınsallah canım:Saruboceq: yumurtlama günlerınde neler hıssettın canım belırtılere dıkkat ettınmı agrın dısındabilmiyorumkismile