Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar.
Dün eşim işten gelince bebisimizle ilgilendi 45dk 5.3'de zaman zaman 5.5'de tempolu 3.3 km yürüdüm 211kalori yaktim :)
kızlar günaydın, öncelikle herkese hayırlı ramazanlar, merak ettim maraton başladımı
büşracım dün akşam eşim işten biraz geç geldi, gelincede apar topar ramazan alışverişine çıktık, gelirken söyledim tamam alalım baktınmı dedi baktım karar veremedim dedim bugün iyce araştır gelince sipariş verelim dedi, bende uyanır uyanmaz yine söyle bir göz attım millet motorluların çok ses yaptığını , genelde alt komşulara sebep kullanamadıklarını yazmışlar canım sıkıldı çünkü bizim apartmanın ses izolesi berbat , motorsuz alayım dedim eşim motorsuzda kendin yön veriyorsun istemesen yürümessin ama motorlu seni tetikler dedi oda çok mantıklı, ama gözüme azcık kestirdiğim bir model var
canım bencede kesinlikle motorlu al derim ben
motor gücü1.8in üstündeyse asla ses çıkarmıyor canım
ben ikinci el aldığım halde hiç ses yokki motor gücü 2.0
sadece yürüken benim ayak sesim oluyor
bizimde alt komşu şikayet etti ayak sesleriniz geliyor rahatsız oluyorum dedi
bende gündüz onlar işdeyken yürüyorum
birde ses emici minderler var çok sesden şikayet ederlerse minder alırsın
ama kesinlikle motorlu al
evet motorlu alıcam bu arada işin kötüsü alt komşum karı koca çalışmıyor emekliler
motorlu almaya karar verdiysen kesinlikle eğiminin olmasına dikkat et birde tartan zemin olmalı
birde motor gücü 1.8den yüksek olmalı
buarada koşu bandıyla birlikte yağınıda almayı ihmal etme
çünkü düzenli ayda bir kere yağlamazsan motoru yanabilir demişdi bana spor hocası
birde çok özellikli birşey almana gerek yok sonuçda evde kullanacaksın
yukarda yazdıklarım olması yeter
göstergeleri söylemiyorum zaten hepsinde var
bunları bana spor hocası söylemişdi canım
Motor Gücü Sürekli | : Motor Gücü : 2.0 AV |
Taşıma Kapasitesi | : 110 kg |
Yürüyüş Alanı | : 42x120 cm |
Eğim | : 2 Kademeli manuel eğim |
Gösterge Tipi | : Tek pencereli mavi ışıklı lcd ekran |
Gösterge Bilgileri | : Hız, zaman, mesafe, kalori, nabız, body fat(Vücut Yağ Oranı) |
Hız | : 1-12 km |
Diğer Özellikler | : Kollarda hız-eğim / start-stop tuşları , EFS yavaş düşme sistemi ama zemini yazmamış, seninde dediğin gibi zemen çok önemliymiş, burda yazmamışlar ama, başka yerden bu modele bakacam |
çok sağol büşracım yardımların için .beğendiğim dinamik samba koşu bandı
Motor Gücü Sürekli : Motor Gücü : 2.0 AV Taşıma Kapasitesi : 110 kg Yürüyüş Alanı : 42x120 cm Eğim : 2 Kademeli manuel eğim Gösterge Tipi : Tek pencereli mavi ışıklı lcd ekran Gösterge Bilgileri : Hız, zaman, mesafe, kalori, nabız, body fat(Vücut Yağ Oranı) Hız : 1-12 km Diğer Özellikler : Kollarda hız-eğim / start-stop tuşları , EFS yavaş düşme sistemi
ama zemini yazmamış, seninde dediğin gibi zemen çok önemliymiş, burda yazmamışlar ama, başka yerden bu modele bakacam
harikasın canım
çok iyi yürümüşsün
eğer göbek probleminde varsa banttan indikten sonra mekik çekersen
çok daha iyi olur
bakalım ben bugün ne kadar yürüyebileceğim su içmeden
bu arada büşracım eğimli zeminde fazla yürüme derim, eğimli zeminde yürümek kas yapmaya daha müsaitmiş, yenelde yüksek tempoda yürü, koşma
Dogumdan kalan gobegim var arada cekiyorum ama dun sadece yuruyebildim bebisim mızmızlandı:) sen naptin canim ben dun beden olculerimide aldim sende spor yaptiktan sonra bi kenara not alirsin haftaya p.tesi tekrar olceriz kilo kaybetmesek bile sıkılaşırız diye dusunuyorum. Hem biZe motive olur dun yazdim ama cvp vren olmadi ne dersin yapalimmi böle
bu arada büşracım eğimli zeminde fazla yürüme derim, eğimli zeminde yürümek kas yapmaya daha müsaitmiş, yenelde yüksek tempoda yürü, koşma
kesinlikle süper fikir canım yazalım daha motive olur gaza geliriz
sayımız artınca tablo yaparız
ama şuan benim beden ölçülerimi ölçecek birşey yok evde :)
şuan sadece kilomu yazabilirim canım 62.700
bugünde 5.6 5.8 6.0 da 25 dakika 2.5km yürüdüm
sonrasındada 40 tane kekik çektim
senin bebiş kaç aylık buarada canım
benimde oğlum var 2.5yaşında
ben bantta yürürken oğlumda toplarını falan atıyor ayağımın altına
beni düşürmeye çalışıyor :)
canım ya bende hep eğimlide yürüyorum 3 kademe eğimi var benim
bandın ben 3.cünde yürüyorum aldığım beri
inşallah dediğin gibi kas yapmaz ben kası hiç sevmiyorum
bana göre bayanlarda kas güzel durmuyor
zaten ben en fazla 6.6 da yürüyorum
hiç koşmuyorum
çünkü spor hocamda kilo vermek istiyorsan koşmayacaksın yürüyeceksin dedi
hızını artırıp nabzını yükseltip 1 veya 2 dakika sonra tekrar düşürüp devam et dedi
bunu ara tekrarla dedi çok işi yarar daha fazla terlersin dedi
gerçekden de öyle ama
Sürekli eğimli binersen dilgenin dedigi gibi kas yaparsin canim sporunun son 5 dakikasini egimli yuru daha iyi olur .
Hocanin dedigi dogru nabzi yukseltip indirmek çok ise yariyo ben dün çok terledim bide bugday tenliyim yuzum morariyo gibi oldu dusa girdim ciktim 2 saat sonra anca gecti kirmizi pembe derken kayboldu :)
Ben sporda gökkuşagi gibi oluyorum eşim beni gorunce korktu çok zorladin kendini diye aslinda iyiydim nefesimde bi zorlanma yok dizlerimde iyi bi atak yapmak istedim ilk gunden 45 dkikayla.
Acelesi yok tatlim mezura alinca solersin.
Benim kilom 86.1 boy 1.67
Maşallah seninki büyümüs bile Allah analı babalı büyütsün
Agustosun 2'de 1 yaşına gircek teyzesi =)
Biraz buyuse bende rahatlicam.