- 3 Temmuz 2013
- 598
- 463
Hoşgeldin canım.:)
hoşbuldummmmmm:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım.:)
evet cnım 400 kaloriyi öyle hemen 20 dk da yakamıyorsun, ben en yükseğin bir düşüğünde koşuyordum tabi öncesinde orta hızda yürüyordum bi 5 yada 7 dakika sonra 2 şer değer atlayarak resmen koşturuyordum bunu neden yapıp kendine eziyet ediyordun diyeceksin eşimle beraber gidiyorduk ona ayak uyduruyordum diyebilirim ama 35 40 dk arası 400 kalori yakıyordum en son vakadan sonra zaten bıraktım, ama hata bendeydi açtım, bide ben ordaki aletleri kullanmayıp sadece kardiyo çalışıyordum... kızla bu arada koşu bandında mekanik yada manyetik ayrılıyormu bilginiz varmı çok soru sordum kusura bakmayın dedim ya heycan yaptım
spor serviste inanılmaz indirim var , büşracım senin kayınvaldene aldığın sete benziyor 549 tl diyor uygunsan eğer bi göz at
öykü sende bakabilirmisin bana fikir verin nolurrrrr akşam sipariş vercem büyük ihtimal
yaaa kızlar kafam karıştı koşu bandı ayrı yürüyüş bandı ayrımı , netten bakıyorum 2 si farklı aletler sizdeki koşumu yürüyüş bandımı
Bence pek duyulmayan markalari tavsiye etmem ama dynamic guzel 749 tl ve 5 hediyesi var kaliteli markalarin en ucuzlarindan biri dynamic ama genede sen bilirsin
yaaa kızlar kafam karıştı koşu bandı ayrı yürüyüş bandı ayrımı , netten bakıyorum 2 si farklı aletler sizdeki koşumu yürüyüş bandımı
ikiside aynı şey canım
buarada senin 549lira dediğin goodman marka olanmı
eğer oysa özellikleri iyi
bence alabilirsin
ben goodmandan gayet memnunum
Bende aldim bi ara tadida guzel ve istahi dengeliyo sanki dimi ?
Benimki 9lu karisim ama aktardan almistim hazir poset cay bitti alicam gene
Boyumdan 60 kiloyu rahat kaldiriyorum bide eskiden kilomdan sikayet ediyodum simdi fotograflarima bakiyorumda nasil zayifmisim kuru çubuk gibiymisim zaten pantalonlarim hic kemersiz kalmazdi simdi neeeerde o gunler
Insaallah eski öykü olucam cnm :)
evet tatlım goodman
ikiside aynı şey canım
buarada senin 549lira dediğin goodman marka olanmı
eğer oysa özellikleri iyi
bence alabilirsin
ben goodmandan gayet memnunum
canım bunlar motorlu olduğuna göre elektrikle çalışıyor olmalı, bizim salondakiler zannediyorum elektrikle çalışmıyordu şunu hatırlıyorum üzerindeki göstergeler için fişe takıyoruz demişti hoca, acaba yanlışmı hatırlıyorum:44:
büşracım sıkılmadan soruları yanıtladığın için teşekkür ederim, daha önce hiç araştırma yapmamıştım verdiğiniz bilgiler ışığında bi göz atacam önceliği yürüme alanının genişliğine bakıcam sonra motor gücüne en az 2.0 hp olsa fena olmaz bide googman ı inceliyim sonrada gelsin koşu bandım, bu ramazan ayında dikkatli kullanmak gerek, oruçluyken binmemeli iftardan 1 2 saat sonra kullanmak lazım
ne demek canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
sende al bir an önce koşu bandını başla bizimle biran önce
buarada kızlar hergün nekadar yürüdüğümüzü yazalım
ben 25dakika 5.6da yürüdüm sonrada hemen 50 tane mekik çektim
duşumu aldım oğluşumuda yıkadım geldim
buarada ben ramazandada mecbur gündüz koşmak zorundayım
bizim alt komşu çok uyuz adam ayak sesimizdende rahatsız oluyor hemen şikayete geliyor
ben anlamıyorum koşu bandının sesi yok sadece ayak sesim var
oda zaten koşmadığım için zaten çok bi ses değil adam ona bile şikayet ediyor
bende o yüzden saat 17:00ye kadar koşu bandını kullanabiliyorum
ramazanda zor olacak benim için
ama çok azimliyim bu sefer gitcek bu kilolar
ayın 26sında memlekete gitcem ozamana kadar şu göbeğim gitse süper olacak
kayınvalideyle iddaya girdik o göbeğin ne yapsanda kalır dedi
sezeryan oldun dedi bende sporla gider dedim
bakalım kim haklı çıkacak
bende bir an önce alayım başlayalım canım ,size şimdiden kolay gelsin bu arada hayırlı ramazanlar olsun hepimize
canım goodmanda voitin yan ürünü olduğu için gayet iyi kalitede
evet canım iştahı kesinlikle dengeliyor
ben aktardan otları tek tek aldım hazır değil ve gerçekdende işe yarıyor
bende hamile kalmadan önce çok zayıfdım 45 kiloydum evlendiğimde
hamile kaldığımdada 54 kiloydum
65 kiloyla doğuma gittim
doğumdan çıkdığımda hemşireler inanmadılar benim doğum yaptığıma
hiç kilom kalmamışdı
ama kayınvalidem sağolsun doğumdan sonra yanımda kaldı 2 aya yakın
aman onu ye süt olsun bunu ye süt olsun diye diye 70leri gördüm işte
buarada senin boyun kaç canım
benim boyum 167cm