- 9 Ocak 2015
- 19.289
- 80.177
- Konu Sahibi themis1990
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben niye yokum !!!!@Margarikotin hiç susmayan şekerim benim dirdirdirdir konuşur bi de ses kaydı atar ki yerim onu ben
Dionee benim güzelim sin sen ya şu pis marga iyiki tanistirdi bizi
yerim seni yerimm@mathilda55 aşkım çünkü o an nickini unuttum masum güzel yüzlüm benimmm
Oo en sevdigim konular bunlar
Benim forumda bu anlamda ilk göz agrim,görünce "tam aradığım hatunn o may gattt" dedigim kişi @millan dir. Yıl olarak eski üye olmama rağmen hiç yazmazdim. Girip okuyup cikanlardandim. Geçen sene tam bu zamanlar bdv de dönen bi geyige katildim @millan vardı o konuda gozlerimden kalpler uçuştuu ogün bugündür buradayim
Sonra Carrie var,artık eskisi gibi takilmiyor ama hastasi olduğum tatlı kankim
@office @kadesa sevdigim ikili onlarin ayni kişi olduğundan şüpheleniyorum şu sıralar
themis1990 , @-adre- @minnakmimar , @Dombik Bibibella , @tolin, @cimcimegfb @3 tam 1 robot zaman mekan fark etmeden geyik yapabildiğim güzide insanlar
@Nevreste yemek topiginden çıkmamaya yeminli olduğu içün sadece o bölümde geyik yapılan zekzi hemsom
@pinkstrap banlanma fobisi oldugundan sadece geyik ve yemek topiginde geyik yapan uslu kankam
Daha çok var bu şekilde arkadaşlar aklima geldikçe yazicam
Kız ölü müyüz biz
Yeriiiimmmm evet bir kaybimiz var
Ohh dibine dibine hemde :))