Birlikte geyiğin dibine vurduğunuz üyeler kimler?

Bibibella Bibibella ile geyik yapmayı çok isterdim..çunku çok hazır cevap,çok komık..

EnHarbiKiz EnHarbiKiz da baş idolüm..cok sevıyorum onu ve kıvrak zekasını..

office office de aynen böyle..benim sevdiğim karakterlere hep aynı sıfatları koymam lazım..

Gozumde hepsi kıvrak zekalı..

Bibibella Bibibella bugun gelmemle gıtmem bır oldu..kusuruma bakma başka zaman senden alcam pazıyı ıspanağı inşallah..

themis1990 themis1990 da kendıme yakın gorduklerımden..oda hazır cevap..akıllı mantıklı..severim kendısını❤

Bu arada geyik topiklerine pek dalamıyorum..o hız beni yoruyor gençler..bende bdv de geyik yapmaya çalısıyorum napim..

Neyse aklıma gelince yazarım çok var cunku böyle pırlanta gıbı muhabbetini sevdığım ve çok güldüğüm kızlar..

Son düzenleme:
Bibibella Bibibella ile geyik yapmayı çok isterdim..çunku çok hazır cevap,çok komık..

EnHarbiKiz EnHarbiKiz da baş idolüm..cok sevıyorum onu ve kıvrak zekasını..

office office de aynen böyle..benim sevdiğim karakterlere hep aynı sıfatları koymam lazım..

Gozumde hepsi kıvrak zekalı..

Bibibella Bibibella bugun gelmemle gıtmem bır oldu..kusuruma bakma başka zaman senden alcam pazıyı ıspanağı inşallah..

themis1990 themis1990 da kendıme yakın gorduklerımden..oda hazır cevap..akıllı mantıklı..severim kendısını❤

Bu arada geyik topiklerine pek dalamıyorum..o hız beni yoruyor gençler..bende bdv de geyik yapmaya çalısıyorum napim..

Neyse aklıma gelince yazarım çok var cunku böyle pırlanta gıbı muhabbetini sevdığım ve çok güldüğüm kızlar..
Bdvde yapması daha zevkli millan yasak ya daha tatlı oluyor itiraf ediyim oradaki geyiğin tadını hiç biryerde alamıyorum

Mesela bu ara eski pontıpayn a çok gülüyorum.. Şimdiki (nickini düzgün yazamıyacam kesin) @3 tam 1robot ( hay nickini sevdiğimin...:) su nicklerin düzgün halını nerden bulupta yazıyonuz oooff
:KK70:Bende alışamadım bir türlü o kızın yeni nickine mahelle düğünü düşmanı

ödeşmeyi seven@3 tam 1 robot

Bibibella Bibibella bu kadar mı şeker olunuurrrr
themis1990 themis1990 bu kadar mı hem ciddi hem de yerinde espri yapılırrr
deadline deadline bu kadar mı canayakın olunuuurrrr
@Bilgece bu kadar mı banlanılır :KK70: Yok yok tamam. Bu kadar mı her turlu sohbete uyulurrr
@bebem-1221 bu kadar mı herkes tarafından tanınılırrr sevilinirrr
Feraceli Feraceli bu kadar mı sıcakkanlı tatlış olunurrrr

Devamı gelecek :KK70:

Oo en sevdigim konular bunlar :KK70:

Benim forumda bu anlamda ilk göz agrim,görünce "tam aradığım hatunn o may gattt:KK8:" dedigim kişi millan millan dir. Yıl olarak eski üye olmama rağmen hiç yazmazdim. Girip okuyup cikanlardandim. Geçen sene tam bu zamanlar bdv de dönen bi geyige katildim millan millan vardı o konuda gozlerimden kalpler uçuştuu:KK200: ogün bugündür buradayim:KK53:

Sonra Carrie Carrie var,artık eskisi gibi takilmiyor ama hastasi olduğum tatlı kankim:KK60:

office office kadesa kadesa sevdigim ikili:KK53: onlarin ayni kişi olduğundan şüpheleniyorum şu sıralar:110:

themis1990 themis1990 , oglak_kadini oglak_kadini minnakmimar minnakmimar , @Dombik Bibibella Bibibella , tolin tolin , cimcimegfb cimcimegfb 3 tam 1 robot 3 tam 1 robot zaman mekan fark etmeden geyik yapabildiğim güzide insanlar:KK53:

Nevreste Nevreste yemek topiginden çıkmamaya yeminli olduğu içün sadece o bölümde geyik yapılan zekzi hemsom:KK53:

pinkstrap pinkstrap banlanma fobisi oldugundan sadece geyik ve yemek topiginde geyik yapan uslu kankam:KK53:

Daha çok var bu şekilde arkadaşlar aklima geldikçe yazicam:KK60:

X