Birlikte geyiğin dibine vurduğunuz üyeler kimler?

@2KediAnnesi survivor topiğinde en heyecenlı anlarda bile geyiğin dibine vurmuş olduğum insan :KK69: bu kadar mı eğlenceli olunur ya:KK53:
@Lucky7 buralarda olmasa da kk da geyik topiği olduğunu beni topiğne davet ederek göstermiş biridir çok severim az geyiğin dibine vurmadık nerdesin lucky :KK53::KK53:
@Bilgece Bibibella Bibibella themis1990 themis1990 Eses07 Eses07 Feraceli Feraceli çok eğlencelillermiş ya neden geç tanıdım ki sizi geçen yıllarıma yazık:KK70:
:KK70:
bibibellaya ayrıca teşekkürler geyiğin dibine vurulan eğlenceli topiği için daha yeni tanıdığım insanlar var azcık kaynaşıp geleyim :KK55::KK55::KK70::KK70:

Oo en sevdigim konular bunlar :KK70:

Benim forumda bu anlamda ilk göz agrim,görünce "tam aradığım hatunn o may gattt:KK8:" dedigim kişi millan millan dir. Yıl olarak eski üye olmama rağmen hiç yazmazdim. Girip okuyup cikanlardandim. Geçen sene tam bu zamanlar bdv de dönen bi geyige katildim millan millan vardı o konuda gozlerimden kalpler uçuştuu:KK200: ogün bugündür buradayim:KK53:

Vay bana açılmak için yıldonumunu bekledin demek fırşıntı❤❤

Ivitttt:oops: umarım bundan etkilenir bana varırsın:KK8:
Etkilenmek mi..bi koşu gidip davetiyemizi seçtim bile❤
Instasize(1).jpg

Seninle geyik yapması o kadar zevkliki, hele gece geyiklerimizi bişeye değişmem :KK50:

bella-donna bella-donna arkadaşımla kafa yapılarımız uyuyor seviyorum geyik yapmasını

Bende seninle geyik yapmasını cok seviyorum tatlım, dobra, aynı zamanda içi dışı bir hatunsun, bunu yorumlarından seziyorum :KK19:

themis1990 themis1990 , :) mapusa düşmüş. :) İşte geyik grupları böyle bazen topluca ban yiyor. O zaman anlıyorum dibine vurulduğunu :):)
Bazen okuması eğlenceli oluyor çok yetişemesemde.

office office yardımcı çete reisim benim,ben yokken mapıs ondan sorulur :KK19::KK19:

Anca beraber kanca beraber bibican :KK19:

X