- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
-
- Konu Sahibi themis1990
Alıntı serbest mi
@Time Traveler , geyik mi o da ne ? Geyikten ne anlarım ki ben , olsa olsa soğuk espridir
Geyiği bilmem de milenayla melankolinin dibine vurduğumuz kesin
Yanlış anlaşılma oldu , şimdi baktım da bi sürü milena ismiyle üye varmışMilenayla gorusuyor musunuz ki? Neden uyeligini iptal ettirdi acaba??
Ayrica cidden o kadar cok var hangisini yazayim ama ilklerden ozelden falan her tur konusmanin dibine vurdugumuztamdem var
Aaa pardon ben yanlis anladim o zaman MilenaJesenskadan bahsettiginizi sandim daYanlış anlaşılma oldu , şimdi baktım da bi sürü milena ismiyle üye varmış
Ben üye nicki olarak yazmamıştımMilena isimli üyelerin hiç birini tanımıyorum maalesef
canım benim@Bilgece kuzum çok neşelidir terapi gibi gelir bana
simsims ailemden biri,sadece aynı evde yaşamıyoruz
@2KediAnnesi sesinin verdiği o sıcaklık hala kulaklarımda
@HarikaEylul bir askerin fıstıkmı fıstık sevdiceği o kalbide çok temiz,duru yüzü gibisohbet etmedik ama olacak oda zamanla.
marilyn monroe şu aralar çok bdv de takılıyor beni ihmal ediyor Sohbet etmeyeli oldu baya
canım benimdökerimetme sadece seni degil marilyn monroe beni de ihmal ediyor,kız marilyn nerelerdesin hu hu??
Ben hiç geyiğin dibine vurmamışım onca sene . Ne kasıntıyım :)
@Bilgece kuzum çok neşelidir terapi gibi gelir bana
simsims ailemden biri,sadece aynı evde yaşamıyoruz
@2KediAnnesi sesinin verdiği o sıcaklık hala kulaklarımda
@HarikaEylul bir askerin fıstıkmı fıstık sevdiceği o kalbide çok temiz,duru yüzü gibisohbet etmedik ama olacak oda zamanla.
marilyn monroe şu aralar çok bdv de takılıyor beni ihmal ediyor Sohbet etmeyeli oldu baya
ay yalnız sizi değil, herkeşleri ediyorum, internet fena durumda ühhüüüüüü..canım benim
merak etme sadece seni degilmarilyn monroe beni de ihmal ediyor,kız marilyn nerelerdesin hu hu??
Heycanla bekliyokay yalnız sizi değil, herkeşleri ediyorum, internet fena durumda ühhüüüüüü..
ama dönüşüm muhteşem olacak :)
bekleyin
-haaa öyle demek sadece bizi degil herkesi..aa tamam o zaman öyle deseneay yalnız sizi değil, herkeşleri ediyorum, internet fena durumda ühhüüüüüü..
ama dönüşüm muhteşem olacak :)
bekleyin
Aynen bak biz herkes mişiz çok alındım bak-haaa öyle demek sadece bizi degil herkesi..aa tamam o zaman öyle desene
-yani biz herkes olduk öyle mi? peki canım pekiçift karekter hangisini istersen onu kabul et
Milenayla gorusuyor musunuz ki? Neden uyeligini iptal ettirdi acaba??
Ayrica cidden o kadar cok var hangisini yazayim ama ilklerden ozelden falan her tur konusmanin dibine vurdugumuztamdem var
Sen de benim icin oylesin harbimmmm avatarina asik olduğum guzel yurekli arkidis ama biraz koptum hastane koselerinde kaldimmm bu aralarrOo en sevdigim konular bunlar
Benim forumda bu anlamda ilk göz agrim,görünce "tam aradığım hatunn o may gattt" dedigim kişi @millan dir. Yıl olarak eski üye olmama rağmen hiç yazmazdim. Girip okuyup cikanlardandim. Geçen sene tam bu zamanlar bdv de dönen bi geyige katildim @millan vardı o konuda gozlerimden kalpler uçuştuu ogün bugündür buradayim
Sonra @Carrie var,artık eskisi gibi takilmiyor ama hastasi olduğum tatlı kankim
@office @kadesa sevdigim ikilionlarin ayni kişi olduğundan şüpheleniyorum şu sıralar
themis1990 , oglak_kadini minnakmimar , Munzevi Zencefil Bibibella , @tolin, cimcimegfb @3 tam 1 robot zaman mekan fark etmeden geyik yapabildiğim güzide insanlar
@Nevreste yemek topiginden çıkmamaya yeminli olduğu içün sadece o bölümde geyik yapılan zekzi hemsom
@pinkstrap banlanma fobisi oldugundan sadece geyik ve yemek topiginde geyik yapan uslu kankam
Daha çok var bu şekilde arkadaşlar aklima geldikçe yazicam
viber saolsun
Mune abla vaaaarrr takım takım cımbızı vaaar her türdencimcimegfb iyi anlaştığım geyik yapmaya oldukça müsait arkadaşım
Munzevi Zencefil çok iyi bir dost bazı yorumları çok esprili kontrollü geyik yapıyor
minnakmimar minnak tabiki de çok geyikçi bir kız güzel geyik yapar
bu aralar pek sohbet edemesekte sohbetine doyum olmayanlardan