Birlikte Birikim Yapalım Mı?

Ekim ayı 500 tl sadece Sizinkileri okuyunca çok az kalmış benimki:110:
Gayet iyi,daha ne olsun 500 tl yi beğenmiyor musun:)
Herkesin şartları,kazancı farklı diğerleriyle kıyaslama..ben de daha 30 yaşından sonra birikim kelimesine aşina oldum. Üstelik sadece bu yıl yapabileceğim birikim. Maaşımı da dolar üzerinden aldığım için dolar olarak belirttim. Allah hayırlısıyla biriktirip harcamayı nasip etsin

belki gün içinde bir harcama yapacaksak, gereksiz olup olmadığını sorabiliriz birbirimize
Olabilir:KK37: ben bebek alışverişi yapıcam, Suudi Arabistan'da yaşıyorum. Burda kıyafet fiyatları çok uçuk. Burdan mı alsam Tr den mi aldırsam karar veremiyorum mesela:işsiz: bebeği olan anneler bi bakıp akıl verebilir mesela bana:KK33:

bu ay kredi kartım 550 tl geldi, biraz fazla harcamışım :olamaz:
bu sebeple bayadır gözüme kestirdiğim botu almaktan vazgeçtim, elimdekilerle idare edebilirim
halam için de bir masrafa gireceğim yakın zamanda o yüzden kenara para atabilmek için biraz kemer sıkmam lazım
Kredi kartı çok fena yaaa:KK43: ben mümkün mertebe kullanmıyorum. Elde varsa giyilecek bişeyler idare edilebilir bence de

Olabilir:KK37: ben bebek alışverişi yapıcam, Suudi Arabistan'da yaşıyorum. Burda kıyafet fiyatları çok uçuk. Burdan mı alsam Tr den mi aldırsam karar veremiyorum mesela:işsiz: bebeği olan anneler bi bakıp akıl verebilir mesela bana:KK33:

Bu siteyi bu yüzden çok seviyorum. Nerde olursak olalım. Tüm kadınları gerçekten bir araya topladı. Dünyanın başka bir ucundada olsa danışıp fikir alabileceğimiz arkadaşlarımız var artık En Büyük KKEn Büyük KK

Gayet iyi,daha ne olsun 500 tl yi beğenmiyor musun:)
Herkesin şartları,kazancı farklı diğerleriyle kıyaslama..ben de daha 30 yaşından sonra birikim kelimesine aşina oldum. Üstelik sadece bu yıl yapabileceğim birikim. Maaşımı da dolar üzerinden aldığım için dolar olarak belirttim. Allah hayırlısıyla biriktirip harcamayı nasip etsin
O 500 den 130 kaldı neyse önümüzdeki aylara bakcaz artik küçümsedigim yok bu birikim tasarruf işini beceremiyorum ben

O 500 den 130 kaldı neyse önümüzdeki aylara bakcaz artik küçümsedigim yok bu birikim tasarruf işini beceremiyorum ben
Nereye gitti ki? Gerekli harcama mıydı? Mesela benim de geçen ayki 500 dolar gitti, ama zaruriydi, eşimin ıd kart işlemleri,sağlık sigortası ve trafik cezası..yapacak bişey yok bazı durumlarda,yok bu birikim dokunulmayacak diyemiyoruz ki,dokunmasak nasıl yapıcaz

Nereye gitti ki? Gerekli harcama mıydı? Mesela benim de geçen ayki 500 dolar gitti, ama zaruriydi, eşimin ıd kart işlemleri,sağlık sigortası ve trafik cezası..yapacak bişey yok bazı durumlarda,yok bu birikim dokunulmayacak diyemiyoruz ki,dokunmasak nasıl yapıcaz
Bende oğluma 360 liraya bot aldım gerekliydi yani
Kumbara bomboş az önce çantamı düzelttim biraz para attım bakalım ne olcak Kasım sonuna kadar

Bugunki altın ve döviz artışlarından dolayı biraz toplam hesabımdaki para 39 liradan 39,75 e çıktı. 2.76 doların vardı onları bozdum. Şuan hesabımda 0.67 Euro, altın 0.12 gr gümüş ise 1 gramdan biraz fazla ama şimdi onu hatırlayamadım. Ve nakit para. Toplam parayı gösteriyo benim banka

Bugunki altın ve döviz artışlarından dolayı biraz toplam hesabımdaki para 39 liradan 39,75 e çıktı. 2.76 doların vardı onları bozdum. Şuan hesabımda 0.67 Euro, altın 0.12 gr gümüş ise 1 gramdan biraz fazla ama şimdi onu hatırlayamadım. Ve nakit para. Toplam parayı gösteriyo benim banka
Doları neden bozdun ki şimdi?

Aslında bir yıldan beri takip etmeye çalışıyorum ama. Bankada daha yeniyim. :)
Deneyimlersin zamanla:KK66: ama al sat olayında bankalar kesinti yapıyor senin 0.05 olarak gördüğün kar 0.02 falan olabilir ya da direk al-sat ücretleri var onları öğren zarar edeyim deme. Borsa işini de bi araştır bak,bu aralar düşüşte alım fırsatı demek bu.

X