Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çeyrek kaç tl acaba bir de grup aktif değil mi? beni ekleyebildiniz mi acaba???bu ay sadece bir çeyrek oldu. yarın banka hesabı açıp döviz hesabı açacağım. azıcık da biz oynayalım dövizle
Ben çeyraği aldığımda gramı 124-125 arası oynuyordu yeni tarihli çeyreği 208 tl ye aldımçeyrek kaç tl acaba bir de grup aktif değil mi? beni ekleyebildiniz mi acaba???
anladım bilare bir çocuk görmem var da çeyrek almam gerek sağolasınzBen çeyraği aldığımda gramı 124-125 arası oynuyordu yeni tarihli çeyreği 208 tl ye aldım
Kötuymus.keske cokcok aktif olsa gaza gelirim bol alisveris yerine bol birikim yaparimmalesef aktif olamadı bu grup
Hosgelmissinz banlanmak kotu. Allah bereket versinBir ban yemisim akillara zarar tam 10 gun
Ama geldim sukur
Bu ayki birikim 850 lira
Yeter Allah bereket versin
listeye ekledim canımBende katılıyorum
Eylül birikimim 1600 tl
bu şekilde yazdım o zaman canımKatılıyorum canim.. ekim icin aybasinda 1500 ayırdım.. ama yetismicek gibi 100-150 içinden kullanicak gibiyim
tamamdır melindacımben de katılıyorummm
evet şimdilik sadece 150 tl altını yazalım listeye
ayın 15i gibi de kenara ne kadar atabildiysem bildiricem inşallah
hoşgeldin listedesinbende katılıyorum ekim ay birikimim 380 lira
Allah bereket versinbeni de çizelgeye dahil edin. ekim ayı için 3000 TL fon hesabıma, 2 gr altın hesabıma. kasım ayında hedefim 4000 TL inşallah. keseleriniz bereketli olsun hanımlar.
Listeye bunu yazdım o zamanSelam,
Ay başında 500tl altın almıştık.
Kumbarayıda bu ay aslan gibi pazara giderken hep aldık
Bilsem yardımcı olmaya çalışırdım ama ben de bunu çözemedimArkadaslar öncelikle hepinize masaallah. benim elime doğum parası gelecek 400 tl sizce dolar /euro mu altın mi karlı bugün yarın alacağım cvplar için teşekkürler
Tabi ki elecda listedesin hoşgeldinMerhaba,
Ben de katılabilir miyim?
Ekim ayı birikimini ayın son günü söyleyebilirim. Şu an birikim olarak 7 gr altın var. Hedefim 100 gr'a tamamlamak. Acil durum parası olarak tutmak istiyorum.
Hoşgeldin listedesinbende katılabilir miyim? 50 euro sadece bu ay ki birikimim
Gayet iyi benceEkim ayı 500 tl sadece Sizinkileri okuyunca çok az kalmış benimki
Çok geçmiş olsunBir ban yemisim akillara zarar tam 10 gun
Ama geldim sukur
Bu ayki birikim 850 lira
Artık aktif olucaz inşallahKötuymus.keske cokcok aktif olsa gaza gelirim bol alisveris yerine bol birikim yaparim
Aynenn bu ay benimde baya bi kemer sıkma zamanim olacak gibibu ay kredi kartım 550 tl geldi, biraz fazla harcamışım
bu sebeple bayadır gözüme kestirdiğim botu almaktan vazgeçtim, elimdekilerle idare edebilirim
halam için de bir masrafa gireceğim yakın zamanda o yüzden kenara para atabilmek için biraz kemer sıkmam lazım
Ohhh ne guzel :)
Dolar alma zamani falan diyorlar ama insallah iyi yapmissindir.bugün banka hesabımdan 0,25 gram altın 2,39 dolar aldım. doğru zaman mı bilemedim ama bu sefer nasılsa kartta para var diye markete filan gittiğimde karttan çektiririm endişesi vardı
İnşallah bakalım... Yarın cuma eğer biraz düşerse iyi olacak birkaç dolar daha alırım diye düşünüyorum. Bakalım kısmetDolar alma zamani falan diyorlar ama insallah iyi yapmissindir.
Bende dusunuyorum almayi
10 gün ban cezası mı varmış geçmişler olsun:) Allah bereket versinBir ban yemisim akillara zarar tam 10 gun
Ama geldim sukur
Bu ayki birikim 850 lira