Birlikte Birikim Yapalım Mı?

Benim birikim olayını henüz yeni öğrendim az az başladım bir miktar birikmişim oldu bile çok şükür.
30uma gelince dank etti dediğin gibi bende doydum artık herhalde harcamaya .
Ben hiç tutumlu değildim
Çok üzülüyorum o kadar zaman harcadıklarıma
Yapacak bişey yok geçmişte gidenlere:ruh: biz de bazen düşününce yuhh diyoruz kendimize ama..iyi ki gezip tozmuşuz da :KK49: çevremdeki bazı arkadaşlardan biliyorum hiçbiyer gezip görmemişler sürekli hayal kurup plan yapıp duruyorlar..o daha kötü olurdu inan. Hem öncden biriktirdiklerimizi de harcadık biz:KK43: en azından birikimin anlamını da kavramış olduk. Boşver geçmişi. Aslolan şimdiden sonrası :KK66:
Burayı takip et bence. İnsan okudukça motive oluyor birikim konusunda

Yapacak bişey yok geçmişte gidenlere:ruh: biz de bazen düşününce yuhh diyoruz kendimize ama..iyi ki gezip tozmuşuz da :KK49: çevremdeki bazı arkadaşlardan biliyorum hiçbiyer gezip görmemişler sürekli hayal kurup plan yapıp duruyorlar..o daha kötü olurdu inan. Hem öncden biriktirdiklerimizi de harcadık biz:KK43: en azından birikimin anlamını da kavramış olduk. Boşver geçmişi. Aslolan şimdiden sonrası :KK66:
Burayı takip et bence. İnsan okudukça motive oluyor birikim konusunda

Giden gitti yapacak bişey yok
Ama 10 yıldır yapaydım 2ev alırdım ya
Bye Bye onlara artık
Ben bundan sonrasını önemsiyorum
Bir yıldır birikim yapıyorum az çok demeden buraları terketmeye niyetim yok :KK50:

İşten değil dişten artar diye bi atasözümüz var. Tam sana göre o zaman. Ha ben de daha geçen yıl başladım bu birikim işine. Ancak dank etti 30 dan sonra herhalde ama öncesinde maddi olarak çok zorluk çekmiştim,çocukken, gençken o yüzden de içimde kalmasın diye,yedim,içtim,gezdim,saçımı boyattım...:KK54: ama doydum artık diye birikime başlayabildim. İçinde ukte kalmış bişey varsa eyvallah harca ona ama harici sırf dışarda yemek yeme olayı da yazık bence. Ona harcayacağına haftasonu güzel bi gezinti yap orda harca bari

haklisin valla insan yemekten ne olacak diye dusunuyor ama en ucuz 40 tl ye yiyorsun..

haftasonu neysede biz haftaicide boyleyiz..
bu ay biraz daha dikkat edecegim..
kendimi tutacagim..
zaten ekonomik krizdeyiz bari biraz sıkalim kemerleri :)

1 çeyrek bu ayki birikim. ve az önce cocuğum için 100 tl ve yeni doğacak minik minnoş(yeğenimz ) için 150 tl harcadım. can sağolsun

X