• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte bekleyelim :)

günaydın kızlarrrrrrr :) :(
ayy rüya dedik dedik çok korktum :( rüyamda bi kalabalıktayız tüm akrabalar var yengem hamileymiş bir anda doğum başladı resmen doğum yaptırdık :( çok korkunçtu kordonu falan kestiler gözümün önünde ALLAHUEKBER DİYEREK sonra biri bebeği üç kere takla attırdı Allah Allah diyerek sonra bi pamuğa sardık ay kanlı kanlı ama okadar küçükki parmak kadardı ama okadar güzeldikiiiiii sisiyah saç beyaz ten sonra dönderdim biraz sırtı kanıyor dedim :( ay çok korktum diyorumki ben asla normal doğum yapmıycam :(

günaydın kızlarrrrrrr :) :KK43:
ayy rüya dedik dedik çok korktum :KK43: rüyamda bi kalabalıktayız tüm akrabalar var yengem hamileymiş bir anda doğum başladı resmen doğum yaptırdık :KK43: çok korkunçtu kordonu falan kestiler gözümün önünde ALLAHUEKBER DİYEREK sonra biri bebeği üç kere takla attırdı Allah Allah diyerek sonra bi pamuğa sardık ay kanlı kanlı ama okadar küçükki parmak kadardı ama okadar güzeldikiiiiii sisiyah saç beyaz ten sonra dönderdim biraz sırtı kanıyor dedim :KK43: ay çok korktum diyorumki ben asla normal doğum yapmıycam :KK43:
Hayrolsun canım.. Kan görünce rüya bozulur derler...

günaydın kızlar benimde canım dün çiğköfte istiyordu akşam ve bu sabah test yaptım bu arada negatif :D bat 3 çiğköfte yedim ona rağmen rüyamda çiğ köfte gördüm :D :D benim için böyle meşhur biri yapıyormuş :D bende yemeye giderken kendime top sakal yapıyorum :D niyeyse :D :D hahah öyle

seninle benim rüyalar olay zaten ya :):)
günaydın kızlar benimde canım dün çiğköfte istiyordu akşam ve bu sabah test yaptım bu arada negatif :KK70: bat 3 çiğköfte yedim ona rağmen rüyamda çiğ köfte gördüm :KK70: :KK70: benim için böyle meşhur biri yapıyormuş :KK70: bende yemeye giderken kendime top sakal yapıyorum :KK70: niyeyse :KK70: :KK70: hahah öyle

ne güzel umudunun bitmemesi ben hiç öle hissetmiyorum evet midem bulanıyor ama piskoloojik olduğunu düşünüyorum bide karnım hiç ağrımıyor bacaklarım cok ağrıyor ben adet olacakken öyle olur :(

ne güzel umudunun bitmemesi ben hiç öle hissetmiyorum evet midem bulanıyor ama piskoloojik olduğunu düşünüyorum bide karnım hiç ağrımıyor bacaklarım cok ağrıyor ben adet olacakken öyle olur :KK43:
Her belirti illa görülecek diye bişey yok ki canım ben gecikme varken bile hatta silik çizgiyi gördüğümde bile regl olacağım diye bekledim ilk hamileliğimde aynı regl öncesi Belirtilerim vardı çünkü çok umutlanmasan da umudunu yitirme bekle sabırla biraz daha :KK66:

Back