- 4 Haziran 2015
- 1.057
- 10.102
- 138
- Konu Sahibi interiorarchitect
geldim tatlım geldim :) işim vardı birazcıkMelisa jindam nerelerde sesi çıkmıyor merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldim tatlım geldim :) işim vardı birazcıkMelisa jindam nerelerde sesi çıkmıyor merak ettim
Canım diğer hamileliğindeki belirtilerin var genelde ümidim var senden inşallah hamilesindir :)Kızlar ben normalde balık sevmem yemem kokusunà bile katlanamam geçen ki hamileliğim de batà 1 hafta kala canım çekmişti şimdi yine bi koku geldi canım çekti
Çok geçmiş olsun canım yaa doktorunun dedigini yap bence zor ama beklemek bir bildiği vardır doktorunSelam kızlar ben de 23 ekimde 18 haftalık bebegimi kaybettim rahim ağzı yetmezliği yüzünden ben de beklemedeyim henüz kanamam bile geçmedi ruh halimin de pek düzeldiği söylenemez iki regl bekle dedi doktorum ama ikincisi beklemesem mi diye düşünmeye başladım
Sağolasın canım zor geliyor ilk hamileliğin için nerdeyse bi sene bekledim zaten hareketlerini falan hissediyordum iyice hazırlamışım kendimi sanırım geçmiyor günler sankiÇok geçmiş olsun canım yaa doktorunun dedigini yap bence zor ama beklemek bir bildiği vardır doktorun
Ayyy inşallah hepimiz hamişizdir canımmmm ben o kadar mutlu olurum ki hep beraber güzel haberler alırsakCanım diğer hamileliğindeki belirtilerin var genelde ümidim var senden inşallah hamilesindir :)
Canım... Yazını okurken gözlerim doldu benimde psikolojim hiç iyi değil 18 gün oldu kurtaj olalı... Rabbim acını dindirsin sana sağlıklı evlat nasip etsin tez vakitte canım 1. Adetten sonra bi doktoruna görün o bence senin durumuna göre bekle veya bekleme der... Ne zaman istersen bizimle sıkıntılarını sevinçlerini paylaşabilirsin hep yanındayz..Selam kızlar ben de 23 ekimde 18 haftalık bebegimi kaybettim rahim ağzı yetmezliği yüzünden ben de beklemedeyim henüz kanamam bile geçmedi ruh halimin de pek düzeldiği söylenemez iki regl bekle dedi doktorum ama ikincisi beklemesem mi diye düşünmeye başladım
kiyamam yaa valla çok üzüldüm RabbimSağolasın canım zor geliyor ilk hamileliğin için nerdeyse bi sene bekledim zaten hareketlerini falan hissediyordum iyice hazırlamışım kendimi sanırım geçmiyor günler sanki
Aynen canım inşallah :)Ayyy inşallah hepimiz hamişizdir canımmmm ben o kadar mutlu olurum ki hep beraber güzel haberler alırsak
Sağolasın canım ilk adetten sonra rahim filmi falan çekilecek zaten doktora tekrar görüşeceğiz soracağım o zaman yaşayan biliyor anlıyor anca mahvediyor insanı bazen kimseye hiç bişeye tahammülü kalmıyor sanki dertleşecek birini arıyor insan size de sabır versin rabbim inş bi an önce sağlıkla alırız bebeklerinin kucağımızaCanım... Yazını okurken gözlerim doldu benimde psikolojim hiç iyi değil 18 gün oldu kurtaj olalı... Rabbim acını dindirsin sana sağlıklı evlat nasip etsin tez vakitte canım 1. Adetten sonra bi doktoruna görün o bence senin durumuna göre bekle veya bekleme der... Ne zaman istersen bizimle sıkıntılarını sevinçlerini paylaşabilirsin hep yanındayz..
Teşekkürler canım sizin de bekleyişiniz iyi haberlerle sonuçlanır inşkiyamam yaa valla çok üzüldüm Rabbim
tez zamanda hayırlısıyla bir evlat versin inşallah tekrar canım
İnşallah canım hep beraber mutlu haberler alırız inşallah .Teşekkürler canım sizin de bekleyişiniz iyi haberlerle sonuçlanır inş
Aynen canım ben kendimi tanımaz oldum kimseyle bi şey paylaşamiyorsun çünküSağolasın canım ilk adetten sonra rahim filmi falan çekilecek zaten doktora tekrar görüşeceğiz soracağım o zaman yaşayan biliyor anlıyor anca mahvediyor insanı bazen kimseye hiç bişeye tahammülü kalmıyor sanki dertleşecek birini arıyor insan size de sabır versin rabbim inş bi an önce sağlıkla alırız bebeklerinin kucağımıza
Bi de insanın etrafında onu anlamayan hatta daha çok yaralayan insanlar varsa hiç dayanılmıyor eğer hamile kalırsam beni daha zor bi süreç bekliyor zaten yatarak geçecek hamileliğim yüreğimiz ağzımızda yaşayacağız o süreyiAynen canım ben kendimi tanımaz oldum kimseyle bi şey paylaşamiyorsun çünkü
Senin acını bi senin gibi yaşayan bi de gerçekten anne olmayı çok isteyenler anlar... Rabbim herkese sabır versin beklemek zor.. Ama olduktan sonra doğuma kadar beklemek daha zormuş... Rabbim bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin yüzümüzü güldürsun inşallah
Evet canım ben o yüzden hamileliğimı 3 ay bitene kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum bence sende öyle yapBi de insanın etrafında onu anlamayan hatta daha çok yaralayan insanlar varsa hiç dayanılmıyor eğer hamile kalırsam beni daha zor bi süreç bekliyor zaten yatarak geçecek hamileliğim yüreğimiz ağzımızda yaşayacağız o süreyi
Canım ben başta çok duyuradım zaten 4 ayı geçmiştik biz karnım çıkmıştı normal kıyafetler olmuyordu hamile kıyafetlerine geçmiştim okulda çocuklar bile anlamıştı kendi göbeğimde olunca epey belliydiEvet canım ben o yüzden hamileliğimı 3 ay bitene kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum bence sende öyle yap
Anladım canımmm rabbim bir daha yaşatmasın...Canım ben başta çok duyuradım zaten 4 ayı geçmiştik biz karnım çıkmıştı normal kıyafetler olmuyordu hamile kıyafetlerine geçmiştim okulda çocuklar bile anlamıştı kendi göbeğimde olunca epey belliydi