- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi interiorarchitect
olmasın zaten canım istemiyoruz biz kırmızılarıııımerhaba canım daha 8 günüm var ama hiç olacak gibi bir his yok içimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olmasın zaten canım istemiyoruz biz kırmızılarıııımerhaba canım daha 8 günüm var ama hiç olacak gibi bir his yok içimde
bende hiç istemiyorum bitanem ama o dinlemiyo bakalım bu seferde görcem mi inşallaah görmemolmasın zaten canım istemiyoruz biz kırmızılarıııı
görmicez bence canımmmm ben inanıyorum :)merhaba canım daha 8 günüm var ama hiç olacak gibi bir
bende hiç istemiyorum bitanem ama o dinlemiyo bakalım bu seferde görcem mi inşallaah görmem
ayy canımm inşallahgörmicez bence canımmmm ben inanıyorum :)
alberenu gelmis hosgelmis unutmadim seni :) msj atayim dedim firsat olmadi yaa bende sen gibiyim bildigin gibi yok hala uzulmene uzuldum bendede aynisi oldu birkere hatta reglin ilk gunu acik pembe leke geldi 5 gun boyunca yok hmileyim sandim malesef degilmisim ertedi gun geri olmustumBenim bekleyisim 3 kasım itibariyle önce açık pembe ( yerleşme kanaması diye sevindim) ertesi günde siyah kahverengi renklerini gormemle bitti halbuki ne kadar sevinmistim açık pembeyi görünce ama nasip değilmiş iste. Benim son iki ayda regl günüm geriye gelmeye başladı bu durum beni endiselendiriyor. Sizdede boyle oldu mu hic? Melissa1995 sen ne yaptın umarım hayırlı gelişmeler vardır. Bari birimizden biri hamile olsa da ona sevinsek ne güzel olur.
Hoşbuldum canım benim.alberenu gelmis hosgelmis unutmadim seni :) msj atayim dedim firsat olmadi yaa bende sen gibiyim bildigin gibi yok hala uzulmene uzuldum bendede aynisi oldu birkere hatta reglin ilk gunu acik pembe leke geldi 5 gun boyunca yok hmileyim sandim malesef degilmisim ertedi gun geri olmustum
Canım öncelikle sıkma canını ve rabbim den hep hayırlısıni dile... Tatlım kaç gün geriye geliyo adetinBenim bekleyisim 3 kasım itibariyle önce açık pembe ( yerleşme kanaması diye sevindim) ertesi günde siyah kahverengi renklerini gormemle bitti halbuki ne kadar sevinmistim açık pembeyi görünce ama nasip değilmiş iste. Benim son iki ayda regl günüm geriye gelmeye başladı bu durum beni endiselendiriyor. Sizdede boyle oldu mu hic? Melissa1995 sen ne yaptın umarım hayırlı gelişmeler vardır. Bari birimizden biri hamile olsa da ona sevinsek ne güzel olur.
Oylee canım rabbimden hayirlisini diliyorum hepimiz için. Gecen ay 5 gün geri geldi. Bu ayda 5 gün. Ya annemle ayni kadere yasamak istemiyorum. Biz annem kardeşime hamileyken 6. Ayında öğrendik ama annemin kanaması öyle boyle olmuyordu. Sonunda nasıl olduysa Dr gitti eve dondu kardeşin olacak dedi. Yanı aile sicilinde pek temiz değil bizim :)[/QUOTE] canım adet döngün kısalmis senin ona göre takip et erken yumurtlamissin bu iki ay muyuzddm 5 gün öne gelmiş.ooo o zaman sende dikkat et canım belirti olursa git kan verE="jindam, post: 43403643, member: 493476"]Canım öncelikle sıkma canını ve rabbim den hep hayırlısıni dile... Tatlım kaç gün geriye geliyo adetin
canım adet döngün kısalmis senin ona göre takip et erken yumurtlamissin bu iki ay muyuzddm 5 gün öne gelmiş.ooo o zaman sende dikkat et canım belirti olursa git kan ver [/QUOTE]Oylee canım rabbimden hayirlisini diliyorum hepimiz için. Gecen ay 5 gün geri geldi. Bu ayda 5 gün. Ya annemle ayni kadere yasamak istemiyorum. Biz annem kardeşime hamileyken 6. Ayında öğrendik ama annemin kanaması öyle boyle olmuyordu. Sonunda nasıl olduysa Dr gitti eve dondu kardeşin olacak dedi. Yanı aile sicilinde pek temiz değil bizim :)
Kısmet olursa salı günü gideceğim canım aslında birkaç şey yaşıyorum ama gecen ay ve ondan önceki aylarda hep hüsran olduğu için pek yormak istemiyorum. Rabbimden hayırlısı hepimiz icin[/QUOTE]canım adet döngün kısalmis senin ona göre takip et erken yumurtlamissin bu iki ay muyuzddm 5 gün öne gelmiş.ooo o zaman sende dikkat et canım belirti olursa git kan ver
günaydın canıııımm :) aynen inşallah :)günaydın kızlar kırmızısız günler diliyorum :)
aynen hayırlısı ablacım inşallah vardır. Gittim abla sorun yok dediler. sen gitmiş miydin ?Hoşbuldum canım benim.
Yerleşme kanaması için yazıları okudum canım regl tarihinin tam 14. Günü yumurtlama oluyor rahim duvarına yerleşmesi döllenmesi derken 9 gun daha geçiyormuş. Son regl tarihi itibariyle 3 kasına denk geliyor. Tamda başladığı gün belki raslanti bilemiyorum ama bir kez daha umut doğdu içime hayırlısı diyelim. Sen Dr gittin mi hic?
amin canım hepimiz için hayırlısı neyse o olsun... bi doktora görün en azından yumurtlma dönemlerini yakalaman için yardımcı olur sana haberdar et bizi de bi de bakmışsın bebiş vr :)[/QUOTE]Kısmet olursa salı günü gideceğim canım aslında birkaç şey yaşıyorum ama gecen ay ve ondan önceki aylarda hep hüsran olduğu için pek yormak istemiyorum. Rabbimden hayırlısı hepimiz icin