• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte bekleyelim :)

Hanımlar ben daha regl olmadım dün olmam gerekiyordu bugünde gelen giden yok yumurtlama gününden 16 gün geçti dün akşam test yaptım negatif çıktı sizce umutlanmalimiyim yada erkenmi
4-5 gun gecsin kan tahlilinde kesin çıkar canım inşallah hayırlı haberler verirsin.

Ay canım ne demek gel tabi öncelikle geçmiş olsun. Kendini nasıl hissediyorsun?
çok kötü çok boş herşey üst üste gelio
allah büyük acı vermesin dedikçe dahada üst üste gelio hani derler ya allah o acıyı unutturacak acı vermesin die ama olmuo

çok kötü çok boş herşey üst üste gelio
allah büyük acı vermesin dedikçe dahada üst üste gelio hani derler ya allah o acıyı unutturacak acı vermesin die ama olmuo
Anladığım kadarı ile farklı bir problemle üst üste gelmiş eğer özel değilse paylaş bizimle rahatlarsin

Anladığım kadarı ile farklı bir problemle üst üste gelmiş eğer özel değilse paylaş bizimle rahatlarsin
kimyadal gebelik grçirdim allah başaka acı yaşatmasın drdim arkasından dedemi kaybettim yani herşey üst üste gelio

-TubiSh- .!.:
kimyadal gebelik grçirdim allah başaka acı yaşatmasın drdim arkasından dedemi kaybettim yani herşey üst üste gelio
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun inşallah. Geride kalanlara sabir versin.Bende dış gebelik geçirdim. Seni çok iyi anlıyorum. Çok zor süreçler. Bata daha var ama burada heep beraber bazen üzülerek bazen sevinerek sabırla bekleyeceğiz ve tek tek hepimizin güzel haberlerini alacağız. Unutma dertler paylaştıkça azalir. Bizler hep buradayız.uzak yerlerde de olsak hep yan yanayiz tatlim

Back