• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte bekleyelim :)

Canım yanlis hesaplamadiysam yani erken yumurtlama falan olmadıysa. Yumurtlama tarihin takvime gore 11.12.2015 tarihi yani bu belirtiler olabilir. Kendine dikkat et. Ayaklarıni sıcak tut derim ve yine takvime göre gelecek adet günün 25.12.2015 egerki bu tarihten 4-5 günsonrası kan testı yaptirirsin

cook tskr edrm canim
Canım yanlis hesaplamadiysam yani erken yumurtlama falan olmadıysa. Yumurtlama tarihin takvime gore 11.12.2015 tarihi yani bu belirtiler olabilir. Kendine dikkat et. Ayaklarıni sıcak tut derim ve yine takvime göre gelecek adet günün 25.12.2015 eger ki bu tarihten- 4-5 gün sonra kan tahlili yaptır. Tabi bu yazdıklarım kesinlik derecesi yuksek olmayan bilgiler
canim coook tskr edrm usenmeyip hesapladigin icin cook saol ayagimda cift katli corap ve patik var ve cok kalin giyinmisim evde sicak baya bakalim kismet artik varsa kismette olur hepimiz cook istiyoruz rabbim hayirli ve herseyden onemlisi saglikli cocuklar nasip etsinn :* :*

[QUOTE="pasanin annesi, post: 44086587, member: 69

canim coook tskr edrm usenmeyip hesapladigin icin cook saol ayagimda cift katli corap ve patik var ve cok kalin giyinmisim evde sicak baya bakalim kismet artik varsa kismette olur hepimiz cook istiyoruz rabbim hayirli ve herseyden onemlisi saglikli cocuklar nasip etsinn :* :*[/QUOTE]
Amin inşallah tüm isteyen her aileye nasip etsin. İnşallah vardır da bir ise yarar hesaplama ;)

[QUOTE="pasanin annesi, post: 44086587, member: 69

canim coook tskr edrm usenmeyip hesapladigin icin cook saol ayagimda cift katli corap ve patik var ve cok kalin giyinmisim evde sicak baya bakalim kismet artik varsa kismette olur hepimiz cook istiyoruz rabbim hayirli ve herseyden onemlisi saglikli cocuklar nasip etsinn :* :*
Amin inşallah tüm isteyen her aileye nasip etsin. İnşallah vardır da bir ise yarar hesaplama :KK66:[/QUOTE]
degerlendryoruz yinede allah razi olsun cevapladgn icin bakalim artik iki gune bir calismalara devam insallah rabbim gonlundeki bebisi bir an evvel gonderir sanada canim

[QUOTE="Pyara, post: 44096658, member: 66577 dusukten dolayı bi adet daha beklemem lazım canım bi öbür ay bakacağız artık[/QUOTE]
Dr öyle söylemişti pınar o yüzden bir dönem daha bekleyecekti.

Bakalım canım bu ay bi bitsin hemen olmaz gibi geliyor bana ilk gebeliği tam 11ay bekledim hayırlısı diyorum artık
canım öyle düşünme bende 5.ayda hamile kalmıştım geçenkinde ama bunda kürtajdan sonra 1 adet gördüm sadece kayıplardan sonra hamile kalmak gerçekten daha kolay olyormuş ama yumurtlama takibi mutlaka yap canım

canım öyle düşünme bende 5.ayda hamile kalmıştım geçenkinde ama bunda kürtajdan sonra 1 adet gördüm sadece kayıplardan sonra hamile kalmak gerçekten daha kolay olyormuş ama yumurtlama takibi mutlaka yap canım
O allahın emri zaten takvim tutuyorum zaten ovulasyon testi de yapacağım herkes öyle diyor zaten hemen kalınıyor diyor kimle konuşsam bide rahim filmi çekildi bu ay o da şansı arttırıyormuş ama yine de çok unutkanmak istemiyorum

O allahın emri zaten takvim tutuyorum zaten ovulasyon testi de yapacağım herkes öyle diyor zaten hemen kalınıyor diyor kimle konuşsam bide rahim filmi çekildi bu ay o da şansı arttırıyormuş ama yine de çok unutkanmak istemiyorum
tabi çok umutlanma ama ümidide kesme canımm olacak inşallah hemde kısa bi zamanda :)

Back