• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte bekleyelim :)

Ya kızlar dünden beri kafam çok karışık düşükten dolayı korunmamız gerekiyordu malum. korunduk da amma ve lakin ovulasyon testi yaptım bu ay düzenim normale döndü mü diye tam gününde yumurtlama oldu yumurtlamadan 2 gün sonra korunmayı bıraktık nasılsa olmaz artık diyerek o yüzden çok düşük bi ihtimal ama hamile olabilir miyim diye geçiyor aklımdan iki gündür ara ara kasiklarim da batma oluyor hafif bi ağrı var ama olmaması gerekiyor ya doktor düşük riski artar bekle dedi ayrıca daha son kontrolüm var hormonlar ne durumda ona bakılacaktı ya çok uzun oldu k.bakmayın da kafam çok karıştı

Iyi geceler kızlar. Bende aranıza yeni katıldım. Bu arada pasanin annesi pasanin annesi canimmm burda seni gördüm mutlu oldum inşallah hamiş haberlerimizi en yakın zamanda alırız :anneadayı:
canim evet burdada birlikteyiz insallah birbirimize hamis haberlerimizi de birlikte veririz bende cok mutlu oldum seni burda gorunce canimmmm...

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hos geldiniz benim regle 4 gün kaldı. Belim çok ağarıyor. Hep bir yorgunluk atakları geciriyorum tatlilarim
benimde belim agryo inanilmaz kasik agrisi sanki bicak saplanyo gibi sk sk idrara cikyorum haliyle cook su icyorum ve gogusler uclari sanki yarilmis gibi aciyo cok hassas dokunamiyorum bile cok agryo

canim bende bana ugurlu gelecegine inandim nedense bilmiorum ama oyle hissettim belki o kadar samimi ve icten oldugunuz icindr canim ozellikle buraya yazdim icimden bi his bu ay cok guzel olucak diyo sizlere iyi haberler verecegimi inanyorum...
canımmm benim rabbim gönlünde ne varsa nasip etsin inşallah güzel haberlerini alıp mutlu olcaz :)

kızlarr dün bi ev kazası geçirdimmm duşakabinin camı kırıldı tuz buz oldu elimde kolumda kesikelr oluştu acile gittik dikiş atılıp sasrgı yapıldı ama ben çok korktum ağladımm... bebeğime bi şey olursa diye şükürrler olsun bugün daha iyiyim bugün doktoruma gittik pıhtılaşma iğnesine başladım progestan kullancam lekelenmem için bakalım rabbim kucagıma almayı nasip eder inşallah bebeğimi :)

kızlarr dün bi ev kazası geçirdimmm duşakabinin camı kırıldı tuz buz oldu elimde kolumda kesikelr oluştu acile gittik dikiş atılıp sasrgı yapıldı ama ben çok korktum ağladımm... bebeğime bi şey olursa diye şükürrler olsun bugün daha iyiyim bugün doktoruma gittik pıhtılaşma iğnesine başladım progestan kullancam lekelenmem için bakalım rabbim kucagıma almayı nasip eder inşallah bebeğimi :)
Çok geçmiş olsun tatlım. Ucuz atlatmışsin.

cooook buyuk gecmis olsun canim yaa allah korumus seni korkma bisey olmaz ama ister istemez geeilyosun korku panik felan canim uzulme insallah bebeginide bisey olmaz sag salim kucagina almayi nasip eder rabbim :(

cooook buyuk gecmis olsun canim yaa allah korumus seni korkma bisey olmaz ama ister istemez geeilyosun korku panik felan canim uzulme insallah bebeginide bisey olmaz sag salim kucagina almayi nasip eder rabbim :KK43:
çok teşekkür ederim canımmm aklıma getirmemeye çalışyıroum iyi gelen şeylerle ugraşıyorum ki bebeğim etkilenmesin diye inşallah geçer gider bütün sıkıntılar tez vakitte :)

Suya olan ihtiyacım daha fazla oluyor. Çok sik tuvalete gidiyorum goguslerim koltuk altından geriliyor ama bu söylediklerim beni her ay yanıtlıyor bu yüzden Rabbim ol desin olsun inşallah
gecen ay ayni seyleri yasadim kesin kesin hamileyim diyodum ama bu ay daha siddetli daha fazla saat 8 den beru uyumamak icin kalkip gezyorum evin icinde acayip uykum var ben cok gec yatan biriyim cook uyku bastryo ya simdi bile yazarken gozlerim kayiyo cift goryorum.. ama ben soguk aldim heralde kum dokuyo gibiyim aferdersn icim oyulyo sanki.. yaa ben artik o kadar takmiycam varsa var kendimi dinlemek benI daha cok strese sokuyo...

çok teşekkür ederim canımmm aklıma getirmemeye çalışyıroum iyi gelen şeylerle ugraşıyorum ki bebeğim etkilenmesin diye inşallah geçer gider bütün sıkıntılar tez vakitte :)
gider canim korkma ve bol bol rabbi yessir duasini oku biliyomusun onu internetten yaz cikar cook guzel bi dua bol bol ayetel kursi oku subhanallahi ve bihamdihi tesbihati cek cook iyi gelyo ben ogluma hamileyken 6 ay kanamam durmadi bu dualarla saglikli bi sekilde kucagima aldim yavrumu...

[QUOTfikirdannesi, post: 44151504, member: 691483"]gecen ay ayni seyleri yasadim kesin kesin hamileyim diyodum ama bu ay daha siddetli daha fazla saat 8 den beru uyumamak icin kalkip gezyorum evin icinde acayip uykum var ben cok gec yatan biriyim cook uyku bastryo ya simdi bile yazarken gozlerim kayiyo cift goryorum.. ama ben soguk aldim heralde kum dokuyo gibiyim aferdersn icim oyulyo sanki.. yaa ben artik o kadar takmiycam varsa var kendimi dinlemek benI daha cok strese sokuyo...[/QUOTE]
Ayni fikirdeyim canım ne yapalım artik Nasipse kismetse bizim olsun canım. Bu yüzden de artik kendimi Dinleniyorum bu yazdıklarım Çok belirgin olanlar zaten

Back