• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte bekleyelim :)

pinar39 pinar39 canım ne yaptın hormon için hastaneye gittin mi
Canim gittim doktor düşük dozda bir tiroid ilacı verdi 25 mikrogramlik hamilelikte biz tsh hormonunun 2 yada 2 buçuk civarında olmasını isteriz dedi seninki biraz si orda dedi iyiki gelmissin dedi önceden tedbir almamız gerek dedi 2 hafta sonra kontrole çağırdı biz zaten burakla yarin ozele gidicez su ikinci be evin durumuna bakacaklar ne oldu kayboldu mu falan diye çok heyecanlıyım şimdiden bu arada akşam bir rüya gördüm gelinlik vardı üzerimde düğünden kacmisim ama hamileyim yolda dogum yaptım teyzem dogurttu bembeyaz masmavi gözlü bir bebek geldi dünyaya onu emzirdim hemen doğduğu gibi o kadar boldu ki süt çocuğun benim heryerim süt içinde oldu kucağıma aldım bebegim diye sevdim hep onu uyuttum hala etkisindeyim sanki o bebek benim gibi hala :(

Canim gittim doktor düşük dozda bir tiroid ilacı verdi 25 mikrogramlik hamilelikte biz tsh hormonunun 2 yada 2 buçuk civarında olmasını isteriz dedi seninki biraz si orda dedi iyiki gelmissin dedi önceden tedbir almamız gerek dedi 2 hafta sonra kontrole çağırdı biz zaten burakla yarin ozele gidicez su ikinci be evin durumuna bakacaklar ne oldu kayboldu mu falan diye çok heyecanlıyım şimdiden bu arada akşam bir rüya gördüm gelinlik vardı üzerimde düğünden kacmisim ama hamileyim yolda dogum yaptım teyzem dogurttu bembeyaz masmavi gözlü bir bebek geldi dünyaya onu emzirdim hemen doğduğu gibi o kadar boldu ki süt çocuğun benim heryerim süt içinde oldu kucağıma aldım bebegim diye sevdim hep onu uyuttum hala etkisindeyim sanki o bebek benim gibi hala :KK43:
hı iyi bari canım tedbiri almışsın.. hadi bakalım yarında güzel haberlerle döenrsin inşallah..
rüyanda hayrolsun canım güzel bi rüyaymış

Canim gittim doktor düşük dozda bir tiroid ilacı verdi 25 mikrogramlik hamilelikte biz tsh hormonunun 2 yada 2 buçuk civarında olmasını isteriz dedi seninki biraz si orda dedi iyiki gelmissin dedi önceden tedbir almamız gerek dedi 2 hafta sonra kontrole çağırdı biz zaten burakla yarin ozele gidicez su ikinci be evin durumuna bakacaklar ne oldu kayboldu mu falan diye çok heyecanlıyım şimdiden bu arada akşam bir rüya gördüm gelinlik vardı üzerimde düğünden kacmisim ama hamileyim yolda dogum yaptım teyzem dogurttu bembeyaz masmavi gözlü bir bebek geldi dünyaya onu emzirdim hemen doğduğu gibi o kadar boldu ki süt çocuğun benim heryerim süt içinde oldu kucağıma aldım bebegim diye sevdim hep onu uyuttum hala etkisindeyim sanki o bebek benim gibi hala :KK43:
Hayira varsın inşallah kuzum

pasanin annesi pasanin annesi canım hoşgeldin aramıza burda çok kalabalık olmadık hiç ama hamişlerimiz var epey :) topikim banada da bu ay ugurlu geldi en kisa zamanda sende diğer arkadaşlarım da hamile kalırsınız inşallah :)
canim bende bana ugurlu gelecegine inandim nedense bilmiorum ama oyle hissettim belki o kadar samimi ve icten oldugunuz icindr canim ozellikle buraya yazdim icimden bi his bu ay cok guzel olucak diyo sizlere iyi haberler verecegimi inanyorum...

canim bende bana ugurlu gelecegine inandim nedense bilmiorum ama oyle hissettim belki o kadar samimi ve icten oldugunuz icindr canim ozellikle buraya yazdim icimden bi his bu ay cok guzel olucak diyo sizlere iyi haberler verecegimi inanyorum...
Hiç canını sıkma 1 aya kalmaz senin de hamis haberini alırız canim :)

ayyy canim insallah hamis olmazsam bile uzulmem cunku sizi tanidigim icin cok mutlu oldum haktan hayrlisi rabbim neylerse guzel eyler varsa kismette olur ve umarim ilk burya yazacagimdan emin olabilirsiniz :) :* :* :*
Yaz canim yaz bizde ilk burda paylasmistik heyecanimizi umarım senin heyecanına da ortak oluruz :KK200:

Selam kızlar 11e kadar ölü gibi bir uykunun ardından katıldım aranıza tekrar :-P bu nöbet beni çok yoruyor ya şükür ertesi gün boş günüm yoksa şu an okulda isyan ederek
Geziyor olurdum heralde bir güzel uyudum dinlendim sizler nasılsınız bakalım

Back