• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte bekleyelim :)

kızlaaar günaydııııınnnn mide bulantılı bi sabahtan :KK43: bu kadar erken mi olur diceksiniz ama benim geçen ki hamilelikte adetten 1 hafta önce başlamıştı bulantım ama sadece sabahtı inşallah bu da öyle olur :KK43:
bu arada sabah hemencecik test yaptım daha belirgin çizgimiz en azından artık eşim görebiliyo :)
şu an daha hava karanlık oldugundan ve telefonumun azizliğinden çok belirgin çıkmasada atayım size:)Eki Görüntüle 1715959 Eki Görüntüle 1715960
Valla bariz iki cizgi çıkmış resmen ay çok sevindim be yarı da testi tekrarla lütfen :KK15:

tamam canım yarında yapcam sabah sonra kan testine giderim okuldan fırsat bulursam :)
Ay şimdiden heyecanlandım ya insallah ulviye ve döne nin de güzel haberlerini alırız hepinizden umutluyum canim bu arada dün basima neler geldi bir bilseniz eşim bıçaklı saldırıya uğradı kavga çıktı ben olaya karistim beni ettiler düştüm falan neler oldu neler :(

Ay şimdiden heyecanlandım ya insallah ulviye ve döne nin de güzel haberlerini alırız hepinizden umutluyum canim bu arada dün basima neler geldi bir bilseniz eşim bıçaklı saldırıya uğradı kavga çıktı ben olaya karistim beni ettiler düştüm falan neler oldu neler :KK43:
amin canım inşallahhh onlardan da güzel haberler bekliyoruz en kısa zmanda..
ayyy geçmiş olsun bi şey olmadı inşallah seninle eşine

amin canım inşallahhh onlardan da güzel haberler bekliyoruz en kısa zmanda..
ayyy geçmiş olsun bi şey olmadı inşallah seninle eşine
Eşim hafif yaralandı dikis attılar göğsüne minibüste kavga çıktı canim ben eşimin en yakın arkadaşı bide onun eşi minibüse bindik arkadasim da 6 aylık gebe minibüste kronun biri sarktı arkadaşıma eşi de bunu gördü dururmu tabi arkadan benim eşim de girdi devreye falan büyük bir kavga çıktı biz eziliyorduk az kalsın tüm günüm hastanelerde ve karakolda geçti valla hala atlatamadim

Eşim hafif yaralandı dikis attılar göğsüne minibüste kavga çıktı canim ben eşimin en yakın arkadaşı bide onun eşi minibüse bindik arkadasim da 6 aylık gebe minibüste kronun biri sarktı arkadaşıma eşi de bunu gördü dururmu tabi arkadan benim eşim de girdi devreye falan büyük bir kavga çıktı biz eziliyorduk az kalsın tüm günüm hastanelerde ve karakolda geçti valla hala atlatamadim
ayyyyy Allah korumuş canıııım çok üzüldüm... dikkat edin kendinize eşinde dikkat etsin o artık bi baba adayı... seni ve bebeğinizi düşünerek öfkesine hakim olmaya çalışsın...

ayyyyy Allah korumuş canıııım çok üzüldüm... dikkat edin kendinize eşinde dikkat etsin o artık bi baba adayı... seni ve bebeğinizi düşünerek öfkesine hakim olmaya çalışsın...
Sağol canim ben tabi hemen kadın doğuma gittim acil den gönderdiler araştırma hastanesiydi kasiklarim falan agriyinca düşük tehlikesi sandı acildekiler damar yolu açtılar belki yatirirlar diye gittim kadın doğuma cihazı çok eskiydi kendisi dedi zaten karnimdan baktı önce 5 5 buçuk haftalik kese var dedi ben başladım ağlamaya oldu bebeğim diye sonra altan bakicam dedi kanama falan da var mi diye iki doktor basimdaydi zaten yarım saat muayene ettiler doktor dedi kese baya bir büyük ama bebek 5 5 buçuk haftalik gibi henüz kalp atisi yok dedi dünyam basima yıkıldı sonra cihazı biraz daha gezdirdi kesenin devamında 8+2 olan bebegimi gördü ve hemen kalp atisini dinletti o kadar güzel atıyordu ki melegimin kalbi ama ikiz olduğunu öğrendim diğer bebek sonradan çıkmış ortaya gelisebilirde kaybolabilirde dedi daha 5 buçuk haftalik falan dedi yolk sac kesesini de gördü bebegin iki tane yolk sac kesesi vardı aynı kese içinde :) meğer doktorların kalbi atmiyo dediği ikinci bebekmis :) eşim havalara uçtu demek ki biz ikizde yapabiliyormusuz hemde tek yumurta diye tabi takdir allahın biz herşeye razıyız doktor en ufak bir kanama yok düşük tehlikesi de gorunmuyo gayet sağlıklı bir gebelik dedi Mide bulantimin olmayisini sordum çok korkuyorum dedim zaten olmaması gerek gebelik hastalığına yakalananlar çok kusar midesi bulanti falan dedi yani böyle kizlar dün baya bi adrenalin dolu bir gündü :KK53::KK53::KK45:

Sağol canim ben tabi hemen kadın doğuma gittim acil den gönderdiler araştırma hastanesiydi kasiklarim falan agriyinca düşük tehlikesi sandı acildekiler damar yolu açtılar belki yatirirlar diye gittim kadın doğuma cihazı çok eskiydi kendisi dedi zaten karnimdan baktı önce 5 5 buçuk haftalik kese var dedi ben başladım ağlamaya oldu bebeğim diye sonra altan bakicam dedi kanama falan da var mi diye iki doktor basimdaydi zaten yarım saat muayene ettiler doktor dedi kese baya bir büyük ama bebek 5 5 buçuk haftalik gibi henüz kalp atisi yok dedi dünyam basima yıkıldı sonra cihazı biraz daha gezdirdi kesenin devamında 8+2 olan bebegimi gördü ve hemen kalp atisini dinletti o kadar güzel atıyordu ki melegimin kalbi ama ikiz olduğunu öğrendim diğer bebek sonradan çıkmış ortaya gelisebilirde kaybolabilirde dedi daha 5 buçuk haftalik falan dedi yolk sac kesesini de gördü bebegin iki tane yolk sac kesesi vardı aynı kese içinde :) meğer doktorların kalbi atmiyo dediği ikinci bebekmis :) eşim havalara uçtu demek ki biz ikizde yapabiliyormusuz hemde tek yumurta diye tabi takdir allahın biz herşeye razıyız doktor en ufak bir kanama yok düşük tehlikesi de gorunmuyo gayet sağlıklı bir gebelik dedi Mide bulantimin olmayisini sordum çok korkuyorum dedim zaten olmaması gerek gebelik hastalığına yakalananlar çok kusar midesi bulanti falan dedi yani böyle kizlar dün baya bi adrenalin dolu bir gündü :KK53::KK53::KK45:
ayyyy had, gözünaydın canııııımmmmm demek ikiz he oyy yerim ben onları :) çok sevindim iyi olmana diğerininde kalp atışlarını duyarsın inşallah :)

Bu arada kan testleri yaptılar idrar falan kanda beta hcg ye de bakmışlar 55.493 çıkmış ay ilk defa bu kadar yüksek gördüm ya bu arada idrar yolu enfeksiyonu varmış malesef gece yatarken tek kullanimlik bir toz verdi bu onler diye bide bol su iç dedi zaten günde en az 2 litre içiyordum be

ayyyy had, gözünaydın canııııımmmmm demek ikiz he oyy yerim ben onları :) çok sevindim iyi olmana diğerininde kalp atışlarını duyarsın inşallah :)
Hemen sevinmek istemiyorum canim eşim gibi cuma günü ozele gidicem orda iyi bir cihazla baktiricam herşey net belli olsun ikiz tek hiç önemli değil benim için ama çok şaşırtıcı ikimizin de ailesinde hiç ikiz yok e tedavide olmadım ben nasıl olabilir diyorum bide tek yumurta yani

Hemen sevinmek istemiyorum canim eşim gibi cuma günü ozele gidicem orda iyi bir cihazla baktiricam herşey net belli olsun ikiz tek hiç önemli değil benim için ama çok şaşırtıcı ikimizin de ailesinde hiç ikiz yok e tedavide olmadım ben nasıl olabilir diyorum bide tek yumurta yani
belki aile geçmişinizde vardır canım yani belli olmaz hiç :) ultrason resmi verdiler mi atsana bizede :)

belki aile geçmişinizde vardır canım yani belli olmaz hiç :) ultrason resmi verdiler mi atsana bizede :)
Özellikle onu istedim doktordan ama cihaz o kadar eski ki yazdirma özelliği bile yok bebegin hangi tarihte ne kadar olduğunu bilmem içinde bana peceteye yazdı gül gül oldum ya dur bak hatta hatiyim komedi resmen bu arada muayene ve dogumhane aynı yerde 3 tane doğumu canlı canlı gördüm zaten oradakilerin yarısı suriyeliydi doktorlar çok gergindi tercüman da yoktu tabi kapılar ardinankadar açıktı 3 tane dogum izledim kadının birini 5 cm ile doğuma aldılar bebek çıkmadı açılsın diye vajinaya kesik attı kadın oluyodu resmen kanama durmadı 5 doktor da başındaydı 2 saatte zor durdurdular kanamayı diktiler sonra ve ben bu gorduklerimden sonra kesinlikle devlette dogum yapmama ve normal dogum yapmama kararı aldım ben dayanamam ya piskolojim bozuldu resmen

Bak buda pecetemiz :)

Eklentiler

• 20151213_134401.jpg
    20151213_134401.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 44
Özellikle onu istedim doktordan ama cihaz o kadar eski ki yazdirma özelliği bile yok bebegin hangi tarihte ne kadar olduğunu bilmem içinde bana peceteye yazdı gül gül oldum ya dur bak hatta hatiyim komedi resmen bu arada muayene ve dogumhane aynı yerde 3 tane doğumu canlı canlı gördüm zaten oradakilerin yarısı suriyeliydi doktorlar çok gergindi tercüman da yoktu tabi kapılar ardinankadar açıktı 3 tane dogum izledim kadının birini 5 cm ile doğuma aldılar bebek çıkmadı açılsın diye vajinaya kesik attı kadın oluyodu resmen kanama durmadı 5 doktor da başındaydı 2 saatte zor durdurdular kanamayı diktiler sonra ve ben bu gorduklerimden sonra kesinlikle devlette dogum yapmama ve normal dogum yapmama kararı aldım ben dayanamam ya piskolojim bozuldu resmen
ayyy çok kötü olmuşşşşşş korkunçççç :( benimde doktorum özelde zaten ama ben ne olursa olsun normal dogumdan yanayım inşallah nasip olur

ayyy çok kötü olmuşşşşşş korkunçççç :KK43: benimde doktorum özelde zaten ama ben ne olursa olsun normal dogumdan yanayım inşallah nasip olur
Ben gorduklerimden sonra normal yapamam sanırım canim çok korkunçtu gerçekten bende bahat hastanesine gidiyorum cuma yada perşembe eşimle tekrar gidicez iyice bi bakılsın diye sen nerde oturuyorsun bu arada

Ben gorduklerimden sonra normal yapamam sanırım canim çok korkunçtu gerçekten bende bahat hastanesine gidiyorum cuma yada perşembe eşimle tekrar gidicez iyice bi bakılsın diye sen nerde oturuyorsun bu arada
tabi canım iyice baksınlar habrdar edersin yine bizi ben adanada oturuyorum cnım

Aynen kuzum zaten tekrar idrar testi yaptirmam gerek enfeksiyon geçmiş mi diye onu devlette yaptırırım büyük ihtimal ya benim aklıma bisey takılıyor rutin gebelik testleri yapmışlardı bana 6 hafta 5 günlükken tsh hormonun 4.08 çıkmış referans aralığı da 0.34-5.6 diyor koyu renkle belirtilmemis referansa uyduğu için iki doktor da gördü sonuclari mi ama idrar yolu enfeksiyonu dışında hiç bisey göremediler kan sayımı çok iyi çıktı demir ii vitaminler falan iyi fakat ben tsh hormonunu 2 yada 2 buçuk dolayında olması gerektiğini duymuştum :(

Aynen kuzum zaten tekrar idrar testi yaptirmam gerek enfeksiyon geçmiş mi diye onu devlette yaptırırım büyük ihtimal ya benim aklıma bisey takılıyor rutin gebelik testleri yapmışlardı bana 6 hafta 5 günlükken tsh hormonun 4.08 çıkmış referans aralığı da 0.34-5.6 diyor koyu renkle belirtilmemis referansa uyduğu için iki doktor da gördü sonuclari mi ama idrar yolu enfeksiyonu dışında hiç bisey göremediler kan sayımı çok iyi çıktı demir ii vitaminler falan iyi fakat ben tsh hormonunu 2 yada 2 buçuk dolayında olması gerektiğini duymuştum :KK43:
canım ben hiç bilmiyorum onu yaa ne desem yanlış olur :(

Back