• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte bekleyelim :)

kızlaaar günaydııııınnnn mide bulantılı bi sabahtan :KK43: bu kadar erken mi olur diceksiniz ama benim geçen ki hamilelikte adetten 1 hafta önce başlamıştı bulantım ama sadece sabahtı inşallah bu da öyle olur :KK43:
bu arada sabah hemencecik test yaptım daha belirgin çizgimiz en azından artık eşim görebiliyo :)
şu an daha hava karanlık oldugundan ve telefonumun azizliğinden çok belirgin çıkmasada atayım size:)Eki Görüntüle 1715959 Eki Görüntüle 1715960
Ay gözün aydın tatlım çok sevindim valla Allâh tamamına erdirsin :KK76:

Sağol canim ben tabi hemen kadın doğuma gittim acil den gönderdiler araştırma hastanesiydi kasiklarim falan agriyinca düşük tehlikesi sandı acildekiler damar yolu açtılar belki yatirirlar diye gittim kadın doğuma cihazı çok eskiydi kendisi dedi zaten karnimdan baktı önce 5 5 buçuk haftalik kese var dedi ben başladım ağlamaya oldu bebeğim diye sonra altan bakicam dedi kanama falan da var mi diye iki doktor basimdaydi zaten yarım saat muayene ettiler doktor dedi kese baya bir büyük ama bebek 5 5 buçuk haftalik gibi henüz kalp atisi yok dedi dünyam basima yıkıldı sonra cihazı biraz daha gezdirdi kesenin devamında 8+2 olan bebegimi gördü ve hemen kalp atisini dinletti o kadar güzel atıyordu ki melegimin kalbi ama ikiz olduğunu öğrendim diğer bebek sonradan çıkmış ortaya gelisebilirde kaybolabilirde dedi daha 5 buçuk haftalik falan dedi yolk sac kesesini de gördü bebegin iki tane yolk sac kesesi vardı aynı kese içinde :) meğer doktorların kalbi atmiyo dediği ikinci bebekmis :) eşim havalara uçtu demek ki biz ikizde yapabiliyormusuz hemde tek yumurta diye tabi takdir allahın biz herşeye razıyız doktor en ufak bir kanama yok düşük tehlikesi de gorunmuyo gayet sağlıklı bir gebelik dedi Mide bulantimin olmayisini sordum çok korkuyorum dedim zaten olmaması gerek gebelik hastalığına yakalananlar çok kusar midesi bulanti falan dedi yani böyle kizlar dün baya bi adrenalin dolu bir gündü :KK53::KK53::KK45:
Geçmiş olsun tatlım ya ucuz atlatmışsinız valla bida göstermesin allah senin stresten uzak durman lazım

Geçmiş olsun tatlım ya ucuz atlatmışsinız valla bida göstermesin allah senin stresten uzak durman lazım
Canim su an iyiyiz allaha sukur bebegime bisey olur diye çok korkmuştum ben neyseki büyüdüğünü bile gördüm :) bu arada bu sabah midem bulandı sabah uyandım iki yudum su içtim 1 dk geçmeden tuvalete bile yetisemeden antreye cikarivermisim iki gun öncede gece asansörde istifra ettim eşim temizledi hep asansörün içini :( kiyamam ya olur olmadık yerde geldi ya günde bi kere falan oluyo iste sanırım artık basliycam bulantilar gec oldu gerçi ama :)

Canim su an iyiyiz allaha sukur bebegime bisey olur diye çok korkmuştum ben neyseki büyüdüğünü bile gördüm :) bu arada bu sabah midem bulandı sabah uyandım iki yudum su içtim 1 dk geçmeden tuvalete bile yetisemeden antreye cikarivermisim iki gun öncede gece asansörde istifra ettim eşim temizledi hep asansörün içini :KK43: kiyamam ya olur olmadık yerde geldi ya günde bi kere falan oluyo iste sanırım artık basliycam bulantilar gec oldu gerçi ama :)
Olsun canım tatlı sıkıntılar bunlar temizle sin boşver işi ne :-)

Canim çok ama çok sevindim insallah minigi sağlıkla alırsın kucağına valla allah gönlüne göre verdi insallah ulviye ve döne nin de güzel haberlerini alırız valla çok mutlu oldum canim ya
ooy canım benim çok teşekkür ederimmmmm :)
inşallah en kısa zamanda onlarında güzel haberlerini alcaz dualarım onlarla...

merhaba kizlar ben gecen ay sogan kuru yaptim olmadi adet oldum bu ay klomen kullandim bisey sorucam adet dongum kac gun yumurtlama gunum hangi gun cozemiyorum 22 agustosta normal dogumla bebegimi aldilar kanamam 20 gun fln surdu 22 agustos
24 ekim
11kasim
5 aralik en son adet tarihlerim ekim kasim aralarinda ne oldu vilmiyorum 12 gun once adet oldum normalde 5 6 gun once adet olurum adet dongumu cikaramaz oldum ovulasyon gunlerime bakyorum 9 ile 17 si arasi ovu tarihim cikyo gun asiri iliski oluyo iliskiden sonraki gun kasik agrisi batmalar oluyo ve sizce hamile kalma sansim nedir. bu ayda olmazsa doktora gidicem suan kasiklarimda acayip yanma var zonklama gibi ve sislik hissediyorum belimde cok agryo yaki yapistrdim iki gundur belimde dizime vuruyo agrisi 1 tane oglum var iki tane kaybim var bi oglumdan once bide sonra insallah guzel haberler aliriz bu ay kizlar...

Canım yanlis hesaplamadiysam yani erken yumurtlama falan olmadıysa. Yumurtlama tarihin takvime gore 11.12.2015 tarihi yani bu belirtiler olabilir. Kendine dikkat et. Ayaklarıni sıcak tut derim ve yine takvime göre gelecek adet günün 25.12.2015 eger ki bu tarihten- 4-5 gün sonra kan tahlili yaptır. Tabi bu yazdıklarım kesinlik derecesi yuksek olmayan bilgiler

Back