- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi interiorarchitect
- #1.001
aynen cnaım gg den aldım ben sende ordan alYa evet sümeyye pınar gerçekten pahalıya geliyor alamadım. İnternetten alacağım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen cnaım gg den aldım ben sende ordan alYa evet sümeyye pınar gerçekten pahalıya geliyor alamadım. İnternetten alacağım ya
Öyle yapayım canım ya zaten isten ayrıldım. İnternet daha iyi olacak.aynen cnaım gg den aldım ben sende ordan al
hadi yaaa ne iş yapıyordun canımÖyle yapayım canım ya zaten isten ayrıldım. İnternet daha iyi olacak.
Evet canim gerçekten internetten çok uygun geliyorYa evet sümeyye pınar gerçekten pahalıya geliyor alamadım. İnternetten alacağım ya
Magazacilik yapıyordum canım yoneticiydim. Gemileri yaktım.[/QUOTE]TE="jindam, post: 44011758, member: 493476"]hadi yaaa ne iş yapıyordun canım
İyiyiz kuzum sen nasılsın nasıl gidiyorGençlik naber ya iki gündür giremedim bi türlü nasılsınız görüşmeyeli
Ay bebis mi geliyor dersin canım hadi inşallah çok mutlu olurum inan banaEki Görüntüle 1715384
kızlar silik çizgime bakın bi :)
bakalm cnmmmm yarında test ypcm inşallah :)Ay bebis mi geliyor dersin canım hadi inşallah çok mutlu olurum inan bana
Sevindim canımbakalm cnmmmm yarında test ypcm inşallah :)
cok saol canım rabbim herkese nasip etsin inşallahSevindim canım
İnşallah canım ya alla tez gunde tez saatte nasip etsin.cok saol canım rabbim herkese nasip etsin inşallah
amin canımmm amin inşallahİnşallah canım ya alla tez gunde tez saatte nasip etsin.
Sumeyye canim öncelikle sanırım hamilesin tebrik ederim bu haberi heyecanla bekliyorduk fakat bu haberin bizden önce diğer topikte paylasman beni çok ama çok üzdü sonuçta biz burda uzun zamandır birçok şey paylastik herşeyi onlarla paylaşıp anlatmama çok kirildim dogrusuamin canımmm amin inşallah
canımmm bunda kırılcak bi durum yok üzülmene böyle düşünmene çok üzüldüm ona bakarsan başka bi topikte benimm çooook ama çoook yakın arkadaşlarım var onların bana küsmesi gerek ama bu sevinçli bi durum oldugu için sevincimi paylaştılar ve o anda zaten ben orada konuşuyordum ordaki yazılanları okursan ordaki bi bayan bana at resmini demesiyle attım ben şu an senin böyle düşünmene üzüldüm gerçekten...Sumeyye canim öncelikle sanırım hamilesin tebrik ederim bu haberi heyecanla bekliyorduk fakat bu haberin bizden önce diğer topikte paylasman beni çok ama çok üzdü sonuçta biz burda uzun zamandır birçok şey paylastik herşeyi onlarla paylaşıp anlatmama çok kirildim dogrusu
Kiskandimcanımmm bunda kırılcak bi durum yok üzülmene böyle düşünmene çok üzüldüm ona bakarsan başka bi topikte benimm çooook ama çoook yakın arkadaşlarım var onların bana küsmesi gerek ama bu sevinçli bi durum oldugu için sevincimi paylaştılar ve o anda zaten ben orada konuşuyordum ordaki yazılanları okursan ordaki bi bayan bana at resmini demesiyle attım ben şu an senin böyle düşünmene üzüldüm gerçekten...