How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

birlikte bekleyelim :)

Selaaam kızlar bugün rahim filmim çekildi sonunda herşey yolunda tüpler açık rahmin durumu gayet iyi bi regl daha beklemeye başladık bakalım

[QUcanimnara, post: 43872759, member: 665779"]Selaaam kızlar bugün rahim filmim çekildi sonunda herşey yolunda tüpler açık rahmin durumu gayet iyi bi regl daha beklemeye başladık bakalım[/QUOTE]
Ay canim çok sevindim. Hiçbirşey cikmamasina gözün aydın haydi bakalım haylazlar bekletmeyin annelerinizi bir an önce yerinizi bulun ;)) dimi ama

[QUcanimnara, post: 43872759, member: 665779"]Selaaam kızlar bugün rahim filmim çekildi sonunda herşey yolunda tüpler açık rahmin durumu gayet iyi bi regl daha beklemeye başladık bakalım
Ay canim çok sevindim. Hiçbirşey cikmamasina gözün aydın haydi bakalım haylazlar bekletmeyin annelerinizi bir an önce yerinizi bulun :KK66:) dimi ama[/QUOTE]
Sağolasın canım beklemek berbat bişey ya tekrar düşük olmasından korkmasam bu ay hemen deneyeceğim ama doktor bekle diyor :110:

Selaaam kızlar bugün rahim filmim çekildi sonunda herşey yolunda tüpler açık rahmin durumu gayet iyi bi regl daha beklemeye başladık bakalım
Merhaba canım gözün aydın :) bu ay regl olduktan sonra bende çektiricem film.. O ilaçla oluyor di mi? Nasıl veriyorlar ilacı? alttan mı? Bi de film çektirdiğin ay korunuyorsun sonra ki ay mı başlıyorsun denemelere tekrar?

Kızlar minigimin resmi ama hiç net cekemedi doktor ya sinir oldum bu arada kalp sesini bir kez daha dinlemek harikaydı :KK200:

Eklentiler

• 20151203_235342.jpg
    20151203_235342.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba canım gözün aydın :) bu ay regl olduktan sonra bende çektiricem film.. O ilaçla oluyor di mi? Nasıl veriyorlar ilacı? alttan mı? Bi de film çektirdiğin ay korunuyorsun sonra ki ay mı başlıyorsun denemelere tekrar?
Sağolasın canım evet ilaçla oluyor alttan veriyor çok gözüm korkmuştu ama çok zor bişey değilmiş ya da benim doktorumun eli çok pratik olduğu için de sıkıntı yaşamamış olabilirim ağız kısmına bişey yerleştirdi ilacı verdiği an film çekildi sadece biraz soğukluk ve adet sancısına benzer bi acı hissettim ama uzun sürmedi benim bekleme sebebim rahim filmi değil tatlım geçen ay düşük yaptım rahim kendini toplasın iyice diye bekliyoruz başka özel bi durum yoksa film için korunmaya gerek yok hatta tüpler tamamen açıldığı için film çekilen ay hamilelik ihtimali normal döneme göre daha yüksekmiş

Sağolasın canım evet ilaçla oluyor alttan veriyor çok gözüm korkmuştu ama çok zor bişey değilmiş ya da benim doktorumun eli çok pratik olduğu için de sıkıntı yaşamamış olabilirim ağız kısmına bişey yerleştirdi ilacı verdiği an film çekildi sadece biraz soğukluk ve adet sancısına benzer bi acı hissettim ama uzun sürmedi benim bekleme sebebim rahim filmi değil tatlım geçen ay düşük yaptım rahim kendini toplasın iyice diye bekliyoruz
Alttan iğneyle mi veriyoor :( annem dedi dün, ay o çok fena bi şey diye.. Normalde korkmam böyle şeylerden ama annem deyince korktum..
Peki filmden sonra korunmak gerekmez mi acaba? Neticede ilaç ve ışın alıyor yumurtalar? Bir sakıncası yok mu acaba

Alttan iğneyle mi veriyoor :KK43: annem dedi dün, ay o çok fena bi şey diye.. Normalde korkmam böyle şeylerden ama annem deyince korktum..
Peki filmden sonra korunmak gerekmez mi acaba? Neticede ilaç ve ışın alıyor yumurtalar? Bir sakıncası yok mu acaba
Hiç alttan muayene oldun mu olduysan ona benzer bişey yerleştiriyor vajinanın girişine ordan veriyor iğne hissetmedim ben de çok korkmuştum ama inan o kadar korkulacak bişey değil bi de benim kaybettiğim bebeğim 18 haftalıktı bildiğin normal doğum gibi düşğrdüler o acıların yanında bu hiç bişey dedim ya doktoruna sor sen yine de için rahatlasın bildiğim kadarıyla zararlı bişey değil ama birinci ağızdan duymak lazım tabi

Ya kizlar bende mide bulantısı iştah kesilmesi bilmem ne hiçbiri olmuyor ya normal mi ki acaba bundan önceki gebeligimde çok bulantim olmuştu kizlar neden olmuyor ki acaba ya istahim gayet yerinde :( :KK43:

Ya kizlar bende mide bulantısı iştah kesilmesi bilmem ne hiçbiri olmuyor ya normal mi ki acaba bundan önceki gebeligimde çok bulantim olmuştu kizlar neden olmuyor ki acaba ya istahim gayet yerinde :KK43: :KK43:
Normaldir canım benim de hiç olmamıştı bi tek çikolatadan soğumuştum boşver böyle daha iyi çok yıpranırsın bulantın olur1

Normaldir canım benim de hiç olmamıştı bi tek çikolatadan soğumuştum boşver böyle daha iyi çok yıpranırsın bulantın olur1
Sadece biraz mide eksimesi var ay ama goguslerim çok gergin dolgun acayip sızlıyor ya iste o biraz fazla oluyor :( bu arada iki gun önce adet gunumdu hani üstüne görmüştüm ya yine adet olurum sandım ama olmadı kizlar tesadüf eseri hamile oldugumu ogrenmesem bugün adet gecikti diye test yapacak doktora gidecek ve ben bir kese görmeyi beklerken 7 haftalik hamile oldugumu öğrenip kalp atisini da dinleyip eve gelecektim büyük bir şok ile ayyyyy keşke önceden ogrenmeseydim ya ne heyecanlı olurdu şimdi :KK15::KK45::KK22::cool:

Sadece biraz mide eksimesi var ay ama goguslerim çok gergin dolgun acayip sızlıyor ya iste o biraz fazla oluyor :KK43: bu arada iki gun önce adet gunumdu hani üstüne görmüştüm ya yine adet olurum sandım ama olmadı kizlar tesadüf eseri hamile oldugumu ogrenmesem bugün adet gecikti diye test yapacak doktora gidecek ve ben bir kese görmeyi beklerken 7 haftalik hamile oldugumu öğrenip kalp atisini da dinleyip eve gelecektim büyük bir şok ile ayyyyy keşke önceden ogrenmeseydim ya ne heyecanlı olurdu şimdi :KK15::KK45::KK22::cool:
Boşver canım öyle merakla beklemek daha kötü manyak gibi hasta olacak mıyım diye ha bire lavaboya koşuyorum ben erkenden öğrenmek fazla stresten kurtarmış işte seni hamilelik belirtileri kişiye göre de değişiyormuş aynı kişinin iki hamileliği bile farklı olabiliyormuş bunlar tatlı telaşlar de tadını çıkar canım ;)

Haklısın canim hazır bulantı yokken herşeyi yiyim ben :) bide bişey sorucam canim bizim bu haftada yediğimiz ictigimizin bebegi herhangi bir yararı var mi

Mrb kizlar ben anne olmak istiyorum fakat adet gunumde 2 gun snra oldu iliskim ayin 19da adet olmam gerekiyor o gune kadar nasıl bklicm bilmiyorum bi tek bas donmem var bide karnimda bi hareketlilik sizce ihtimal varmi¿¿

Ay canim çok sevindim. Hiçbirşey cikmamasina gözün aydın haydi bakalım haylazlar bekletmeyin annelerinizi bir an önce yerinizi bulun :KK66:) dimi ama
Sağolasın canım beklemek berbat bişey ya tekrar düşük olmasından korkmasam bu ay hemen deneyeceğim ama doktor bekle diyor :110:[/QUOTE]
Canım Dr öyle diyorsa dediğini dinle ki tekrardan aynı süreçleri yasama gelecek bizim haylazlar eminim de naz yapıyorlar iste.

Mrb kizlar ben anne olmak istiyorum fakat adet gunumde 2 gun snra oldu iliskim ayin 19da adet olmam gerekiyor o gune kadar nasıl bklicm bilmiyorum bi tek bas donmem var bide karnimda bi hareketlilik sizce ihtimal varmi¿¿
Canim önceki adet tarihin neydi yani sat bir de saddce bir kez mi ilişki oldu

19 da oldum 24 bitti 25 gecesi oldu dha dogrusu esim istemyor yanlislikla oldu ama bn bi umut tutsun diye cok ugrastim

Valla ben adet gunumden 2 3 üç gun once bile yumurtladigima göre herşey olur yani yumurtlama zamanı o kadar değişken ki adet gununde bile hamile kalanlar var o yuzden neden olmasın ki

Zten benim 2 aydit duzensiz olmaya basladi normalde 10da olurkn stresten gecikti gunlerim hngisi yumurtmala gunum bilmiyorum 7 aylik evliyim ve cok istiyorum ins. Olurrr :)

canlarım herkese merhaba kusura bakmayın ben takip edemiyorum çünkü nedendir bilmiyorum topiğimin bildirimi gelmiyo banaaa var mı güzel haber alıpta bizimle paylaşacak olan :)

Back