• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte bekleyelim :)

canlarım herkese merhaba kusura bakmayın ben takip edemiyorum çünkü nedendir bilmiyorum topiğimin bildirimi gelmiyo banaaa var mı güzel haber alıpta bizimle paylaşacak olan :)
Senin geldiğin yok ki canim ben foto bile attım bebisimin çok net değil ama olsun :)))) senden ne haberrr

oyyyy oyyy oyyy bak sen şu miniğeee canımmm şimdi içime ne dogdu biliyo musun sanki oğluşun olcak senin :)
Valla bilmiyorum canim herkesin içine öyle doğuyor ilk bebegim nasılsa oglan kiz hic farketmez sağlıklı olsun da kalbim kiz dan yana tabi ama her ikisine de sevinirim ben :)

pinar39 .!.:
Kız seninle beraber bende heyecanliyorum valla alberenu da öyle valla sizin de hamis oldugunuzu bir duysam valla en az sizin kadar sevinicem :)
Canım benim içime dogan hep bir prenses yazarken bile prensese bak sen diye geçiyor içinden :) sağlıklı olsunda o olmuş bu olmus hic farketmez. İnşallah bizim yaramazlarda gelirlerse hamile olmanin kutsal duygusunu yaşarız saglicakla ;)

Kız seninle beraber bende heyecanliyorum valla alberenu da öyle valla sizin de hamis oldugunuzu bir duysam valla en az sizin kadar sevinicem :)
canımm bizde seninle çok sevindikkk burda çok ayrı bi diyalog var hepimizin arasında hiç tanımıyoruz birbirimizi ama hiç kimseyle paylaşamadıgımız şeyleri birbirimizle paylaşıyoruz dost oluyoruz burda bu o kadar güzel bir şey ki :)

Canım benim içime dogan hep bir prenses yazarken bile prensese bak sen diye geçiyor içinden :) sağlıklı olsunda o olmuş bu olmus hic farketmez. İnşallah bizim yaramazlarda gelirlerse hamile olmanin kutsal duygusunu yaşarız saglicakla :KK66:
Canlarim benim ya bu ay ikinizinde hayırlı haberlerini alicam insallah hep dua ediyorum inanın sizinle doğuma kadar burda konuşmak istiyorum herşeyimi paylaşmak istiyorum insallah hic bitmez arkadaşlığımız :KK200:

Canlarim benim ya bu ay ikinizinde hayırlı haberlerini alicam insallah hep dua ediyorum inanın sizinle doğuma kadar burda konuşmak istiyorum herşeyimi paylaşmak istiyorum insallah hic bitmez arkadaşlığımız :KK200:
canımsıııın :KK68:
tatlıım hamiş olsam da olmasam da seni burdan uğurlıcam doguma inşallah güzeliiim :)

Canım bizim dostluğumuz daim olsun inşallah hamisligimize de dogumLarimizida buradan hep beraber takip edeceğiz.inanın sizinle çok daha rahat konusabiliyorum bir destek oluyor.

IMG_20151205_185554.jpg
IMG_20151205_185554.jpg
Pinar bir baksana su prensesin güzel yatağına ;)

Back