- Konu Sahibi interiorarchitect
Canım merhaba 4 gün yoğun regl olmuşsun.. Merak ettim tam olarak nasıl oldu?? Soruyorum çünkü benim adetlerim aslında hiç şaşmaz.. Senede 2 kere değişir o kadar..Canim adet bitsin hemen bi test al yap benim gibi olmuş olmuş olabilirsin biliyorsun ben 4 gun yoğun bir regl olmusttum
Eylül'de değişti 17sine geldi
Ekim'de 17sinde geldi..
Kasımda da 17sinde gelmesi gerekirken 9unda geldi.. Benim için çook erken bir tarih.. Hayatımda olmadı bu kadar erken.. Gelişi de farklıydı.. Hatta ilk başta yerleşme kanaması diye sevindim fakat sonra yine daha önce hiç olmadığım kadar yoğun regl oldum ve normalde 7 gün süren reglim(ilk başta gelen damlalarda dahil) 5 günde bitti.. Yani hem çok erken hem çok değişikti.. Doktora gittim adet olmuşsun dedi ama ben lekelenme başlamadan önceki gün eşimle birlikte oldum ve ilişkiden 5 gün sonra doktora gittim.. Yani hamile bile olsam göremezdi diye düşünüyorum..
Kusura bakma uzun oldu ama seni görünce dayanamadım..
Son bir şey :) bu ay da 18 kasımdan beri sol kasık ağrım var.. Bazen çok şiddetli bazen az.. Ama hep var.. Ve son bir haftadır akıntım var.. Son 3 gündür de göğüslerim acıyor..
Eğer 9 kasımda yaşadığım seninki gibi bir şeyse şuan idrarda çıkar herhalde di mi? Ama değilse o zaman bat 9 aralık...
Ne yapsam bilemedim :)