• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte bekleyelim :)

Jindam nereden gördün? Ne gordun ? Bana da bir açıklar misiniz? Neler olmuş ki!
Hepimize bütün girdiği topiklere hamileyim ikizlerim olacak dedi bana ve diğerlerine ikiz ultrason fotosu yolladı mrger internetten almış zaten çok net bi fotoydu girdiği diğer topikten arkadaşları araştırmış çıkarmış yalanların ortaya allah ıslah rtsin sanırım piskolojisi bozuktu allahim hamile değilse de tez zamanda bi evlat nasip eder insallah üzüldüm dogrusu

Hepimize duyduirdiği topiklere hamileyim ikizlerim olacak dedi bana ve diğerlerine ikiz ultrason fotosu yolladı mrger internetten almış zaten çok net bi fotoydu girdiği diğer topikten arkadaşları araştırmış çıkarmış yalanların ortaya allah ıslah rtsin sanırım piskolojisi bozuktu allahim hamile değilse de tez zamanda bi evlat nasip eder insallah üzüldüm dogrusu
Ay ne kadar üzüldüm anlatamam neden boyle birseye ihtiyaç duydu ki hepimiz bekliyoruz allah bizi siniyorr bu bir sınav sonucta Rabbim tez zamanda sağlıkla bir evlat nasip etsin inşallah. Sanirim bebeğini kaybettiği için o üzüntüyü atlatamadi yazık ya

Güna
Hepimize bütün girdiği topiklere hamileyim ikizlerim olacak dedi bana ve diğerlerine ikiz ultrason fotosu yolladı mrger internetten almış zaten çok net bi fotoydu girdiği diğer topikten arkadaşları araştırmış çıkarmış yalanların ortaya allah ıslah rtsin sanırım piskolojisi bozuktu allahim hamile değilse de tez zamanda bi evlat nasip eder insallah üzüldüm dogrusu
Günaydın kızlar keyifler nasıl bakalım ya o TubiSh biraz farklı bi kız zaten başka bi topikten de hatırlıyorum onu vücudunun değişik bölgelerinde farklı ağrı lardan bahsediyor sürekli karmaşık bişeyler anlatıp yorum bekliyor ne diyeceğini şaşırıyor insan

Güna

Günaydın kızlar keyifler nasıl bakalım ya o TubiSh biraz farklı bi kız zaten başka bi topikten de hatırlıyorum onu vücudunun değişik bölgelerinde farklı ağrı lardan bahsediyor sürekli karmaşık bişeyler anlatıp yorum bekliyor ne diyeceğini şaşırıyor insan
Günaydın pyara ne diyeyim ki üzüldüm. Bizleri kandırmadi ki kendini kandırdı kendini mutlu etti. Sen nasılsın?

Ay hadi insallah yavrum bebisin yerlesiyodur beni de kasiklarim ağrıyor ya ben çok korkuyorum normal midir ki acaba ya :KK43:
Hafif ağrı normal canım ama herzaman olandan şiddetli bi ağrı olursa doktorunla görüş mutlaka benim oğluşum gerekli sinyalleri vermiş ama ben bilememişim ara ara şiddetli gözümden yaş gelecek derece can yakan sancı oluyordu o iyi değil işte ama hafif ağrı batma kramp normal

Günaydın pyara ne diyeyim ki üzüldüm. Bizleri kandırmadi ki kendini kandırdı kendini mutlu etti. Sen nasılsın?
İyiyim ben de bi yataktan çıkabilirsem iş için haxırlanmaya başlayacağım çok tembelleştim bu ara ben ya :) kadınların işi her zaman zor canım doğada bile dişilerin yükü hep daha fazla psikoloji falan kalmıyor ruh halimiz pek normal olmuyor allah gönlüne versin onun da ne diyelim

Haklısın canim hazır bulantı yokken herşeyi yiyim ben :) bide bişey sorucam canim bizim bu haftada yediğimiz ictigimizin bebegi herhangi bir yararı var mi
Masajını yeni fark ettim canım ilk 3 ay bebeğe bi artısı eskisi olmaz diyorlar depodan beslenir diyorlar ama bulantı kusma falan yoksa dengeli beslenmek lazım sonuçta o depodan kastedilen senin kemiklerin dişlerin kanın vesaire bebek bi şekilde kendi ihtiyacını karşılıyor sen kendin için Beslen siz bi bütünsünsünüz doğuma kadar senin vücudunda herşey yolundaysa bebişin için de öyle olur folik asit çok önemli ama onu atlama zaten biliyorsundur bunu gerçi

Back