How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

birlikte bekleyelim :)

Canım açıklaman için teşekkür ederim. Bende bu yumurtlama durumunu cozemiyorum maleesef
Bende çözemedim canim dün doktora gittim sen canını sıkma sende gec döllenme olmuş dedi bir tane yumurtalık kisti oluşmuş bu bizim için iyi birsry zaten gebelik hormonlarindan dolayı oluşması gerekiyor sağlıklı bir gebelikte dedi bebegi hala göremedik kesenin yeterli büyüklükte olması gerekiyormuş ilk günden bu yana yani 8 günde 8 mm büyümüş doktor çok düzenli büyümüş dedi 14 mm olmuş yani su an 5 buçuk haftalik falan dedi a,a adete göre 6 buçuk haftalik yani 1 hafta geride doktor da takma sen onu bizim için önemli olan gebelik kesesinin büyüyüp gelişmesi dedi ama ben yinede çok korkuyorum haftaya gel dedi artık haftaya görmemiz lazım dedi hem kalp atisini hemde bebegi dedi

Ay canim benim çok uzuldum çok geçmiş olsun ya bebeği gorebildin mi peki
Görmek istemedim canım zaten kese patlamadan ultrason da gördüm sıkışmış kalmış hareket etmeye çalışıyordu o görüntü bile gözümün önünden gitmiyor hala rüyama giriyor o gün kafayı yemek üzereydim zaten içim dayanmazdı sordu hemşire görmek ister misin diye de çok küçüktü zaten 350 gram 12 cm minicik bişeymiş oğluşum

Selam kızlar Sonunda ben de adet oldum çalışmalara henüz başlayamıyoruz ama en azından bi sat belli artık bu ay ovulasyon testi yapacağım yine de bakalım yumurtlama günüm aynı mı

[QUOTEost: 43779109, member: 701256"]Bende çözemedim canim dün doktora gittim sen canını sıkma sende gec döllenme olmuş dedi bir tane yumurtalık kisti oluşmuş bu bizim için iyi birsry zaten gebelik hormonlarindan dolayı oluşması gerekiyor sağlıklı bir gebelikte dedi bebegi hala göremedik kesenin yeterli büyüklükte olması gerekiyormuş ilk günden bu yana yani 8 günde 8 mm büyümüş doktor çok düzenli büyümüş dedi 14 mm olmuş yani su an 5 buçuk haftalik falan dedi a,a adete göre 6 buçuk haftalik yani 1 hafta geride doktor da takma sen onu bizim için önemli olan gebelik kesesinin büyüyüp gelişmesi dedi ama ben yinede çok korkuyorum haftaya gel dedi artık haftaya görmemiz lazım dedi hem kalp atisini hemde bebegi dedi[/QUOTE]
Canım benim aman nazar değmesin. Masallah... haftaya görürsün inşallah

[QUOTE="jindam, post: 43774641, member: 4934degerlendirdbir şey tabi ama yine de bilemeyiz keşke bi test yapsan
Tatlım ben 12.günü bitirdim 13.gündeyim yumurtlama günlerimi değerlendiriyorum sonra beklemeye geçicem
Kurtajdan sonra genetik ve pıhtılaşma testi vermiştim onları alcam yarın bakalım doktorumuz ne diyecek[/QUOTE]
Hadi bakalım canım bizde yumurtlama
Günleri degerlendirdik şimdi pusuya yattım resmen :KK54: bekliyorum

Görmek istemedim canım zaten kese patlamadan ultrason da gördüm sıkışmış kalmış hareket etmeye çalışıyordu o görüntü bile gözümün önünden gitmiyor hala rüyama giriyor o gün kafayı yemek üzereydim zaten içim dayanmazdı sordu hemşire görmek ister misin diye de çok küçüktü zaten 350 gram 12 cm minicik bişeymiş oğluşum
Ah canim benim kiyamam basın sağolsun öbür dünyada sefaatcin olsu Inşallah :KK43:

[QUOTE="jindam, post: 43774641, member: 4934degerlendirdbir şey tabi ama yine de bilemeyiz keşke bi test yapsan
Tatlım ben 12.günü bitirdim 13.gündeyim yumurtlama günlerimi değerlendiriyorum sonra beklemeye geçicem
Kurtajdan sonra genetik ve pıhtılaşma testi vermiştim onları alcam yarın bakalım doktorumuz ne diyecek
Hadi bakalım canım bizde yumurtlama
Günleri degerlendirdik şimdi pusuya yattım resmen :KK54: bekliyorum[/QUOTE]
Hadi bakalım kuzu senden de güzel haberler bekliyoruz :KK16::KK16:

[QUOTEost: 43779109, member: 701256"]Bende çözemedim canim dün doktora gittim sen canını sıkma sende gec döllenme olmuş dedi bir tane yumurtalık kisti oluşmuş bu bizim için iyi birsry zaten gebelik hormonlarindan dolayı oluşması gerekiyor sağlıklı bir gebelikte dedi bebegi hala göremedik kesenin yeterli büyüklükte olması gerekiyormuş ilk günden bu yana yani 8 günde 8 mm büyümüş doktor çok düzenli büyümüş dedi 14 mm olmuş yani su an 5 buçuk haftalik falan dedi a,a adete göre 6 buçuk haftalik yani 1 hafta geride doktor da takma sen onu bizim için önemli olan gebelik kesesinin büyüyüp gelişmesi dedi ama ben yinede çok korkuyorum haftaya gel dedi artık haftaya görmemiz lazım dedi hem kalp atisini hemde bebegi dedi
Canım benim aman nazar değmesin. Masallah... haftaya görürsün inşallah[/QUOTE]
Inşallah canim benim insallah

kızlar ben dün sonuçlarımı aldım çok şükür genetikte bi şey çıkmadı kan pıhtılaşması varmış onun için hamilelikten önce bebe aspirini kullancam hamile kalıncada göbekten iğne vurulacakmışım

Merhaba kızlar ayin 28'inde adet lekelenme tarzı birşey oldu. Hala devam ediyor ama regl kani gibi değil. Pembe pembe yoğunluğu yok. Sadece pede geliyor. Onun dışında belim Kasiklarim ağarıyor. İmplantasyon olabilir mi ki ya da hic kendimi kandirmayayim mi? Bilmiyorum kafam çok karıştı. Ne diyecegimi ne dusunecegimi bilmiyorum.

Merhaba kızlar ayin 28'inde adet lekelenme tarzı birşey oldu. Hala devam ediyor ama regl kani gibi değil. Pembe pembe yoğunluğu yok. Sadece pede geliyor. Onun dışında belim Kasiklarim ağarıyor. İmplantasyon olabilir mi ki ya da hic kendimi kandirmayayim mi? Bilmiyorum kafam çok karıştı. Ne diyecegimi ne dusunecegimi bilmiyorum.
Canim adet bitsin hemen bi test al yap benim gibi olmuş olmuş olabilirsin biliyorsun ben 4 gun yoğun bir regl olmusttum

Canim adet bitsin hemen bi test al yap benim gibi olmuş olmuş olabilirsin biliyorsun ben 4 gun yoğun bir regl olmusttum
Evet ama neden bu kadar belim ağarıyor ve goguslerimde en ufak bir hassasiyet yok istahim kesildi yemek isteğim yok. Kan gibi gelmiyor ama kendimi de alıştırmak istemiyorum. Şey aslında özelden yazayım sana birşey tetiklemis olabilir.

Canım keşke bi test yapsan belki bebiş vardır ve düşük tehlikesi olmuş olabilir

Back