- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi interiorarchitect
oyy maşallah kuzuumm rabbim hemencecik nasip etti sana darısı bizlere inşallah bol bol dua et bizede18 ekimde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyy maşallah kuzuumm rabbim hemencecik nasip etti sana darısı bizlere inşallah bol bol dua et bizede18 ekimde
hep dualarımdasınız ztn inş. aminoyy maşallah kuzuumm rabbim hemencecik nasip etti sana darısı bizlere inşallah bol bol dua et bizede
çok saol canım benim rabbim sağlıklı bi gebelik nasip etsin sağlıkla kucagına alırsın inşallah senden de kese resmini bekliyoruz artık :)hep dualarımdasınız ztn inş. amin
Canım bu söylediklerin belirti tabi ki ama en önemli belirti yarın adetinin gelmemesi hadi yarın senden de güzel haberler bekliyorum ohh be topikim şenlik oldu bebek haberleriyle :)Ya canlarim çok sabırsızlanıyorum takvime
Gore yarin regl zamanım inşallah olmamda sizlere güzel haberler verebilirim. Rabbim gebe olan arkadaşlarımıza sağlıkla kucaklarina alırlar. Bekleyenlere ise sağlıkla hayırlı bebisler verir. Ani yorgunluk atakları geciriyorum. Midem hep agriyor. Soylemesi ayıptır Gazim var. Bunlar belirti midir bilemiyorum.
Umarım gelmezde bende güzel haberler veririm canımpost: 43731987 .!.:Canım bu söylediklerin belirti tabi ki ama en önemli belirti yarın adetinin gelmemesi hadi yarın senden de güzel haberler bekliyorum ohh be topikim şenlik oldu bebek haberleriyle :)
İnşallah canım haberini bekliyorumUmarım gelmezde bende güzel haberler veririm canım
Canim benim sıra sen ve jindamda artık hayırlı haberlerinizi bekliyoruz sizlerden de umutluyum bakın sanki benim hamislik uğurlu geldi gibi :) kızlarla tubisle hep konuşuyorduk ona diyordum ki içim doguyo ikimiz aynı anda hamile kalicaz diye sürekli konuşuyorduk ve rabbim gonlumuze göre verdi inşallah devamida sağlıklı olur inşallah sizlere de dua ediyorum hep ve eminim ki en yakın zamanda güzel haberlerinizi alicaz tatlislarim :)Ya canlarim çok sabırsızlanıyorum takvime
Gore yarin regl zamanım inşallah olmamda sizlere güzel haberler verebilirim. Rabbim gebe olan arkadaşlarımıza sağlıkla kucaklarina alırlar. Bekleyenlere ise sağlıkla hayırlı bebisler verir. Ani yorgunluk atakları geciriyorum. Midem hep agriyor. Soylemesi ayıptır Gazim var. Bunlar belirti midir bilemiyorum.
Canımmm güzel dileklerin için teşekkür ederimmmm bende bu aydan umutluyum tabi rabbim herseyi biliyor o nasip ederse olacak :) dün adetin 10.günüydü çalışmalara tam anlamıyla başladık 2 güné 1 olacak sekilde çok heycanlıyım günler bi an önce akıp gitsin istiyorum :)Canim benim sıra sen ve jindamda artık hayırlı haberlerinizi bekliyoruz sizlerden de umutluyum bakın sanki benim hamislik uğurlu geldi gibi :) kızlarla tubisle hep konuşuyorduk ona diyordum ki içim doguyo ikimiz aynı anda hamile kalicaz diye sürekli konuşuyorduk ve rabbim gonlumuze göre verdi inşallah devamida sağlıklı olur inşallah sizlere de dua ediyorum hep ve eminim ki en yakın zamanda güzel haberlerinizi alicaz tatlislarim :)
Canim normalde 2 günde bir yap ama yumurtlama zamanı ne olur ne olmaz garanti olsun diye doktorlar 12 13 14 ve 15 günler her gun istiyorlar bence yumurtlama zamani her gun yap eger imkan varsa sabah yapilan calisma com kaliteli oluyp sperm acisindan yani dusuk ihtimali de azalir biraz acik konustum canim kusura bakmaCanımmm güzel dileklerin için teşekkür ederimmmm bende bu aydan umutluyum tabi rabbim herseyi biliyor o nasip ederse olacak :) dün adetin 10.günüydü çalışmalara tam anlamıyla başladık 2 güné 1 olacak sekilde çok heycanlıyım günler bi an önce akıp gitsin istiyorum :)
Bende 13 14 15 diye düşünmüştüm ama 12 de olsun bi si olmaz :) hafta ici sabah olma şansı yok okuldan dolayı ama Allâhtan yumurtlama günüm hafta sonuna denk gelecek o zaman sabah olma şansı var:) canım artık mecburen açık konuşmak zorunda kalıyoruz sırf bebeklerimiz için ne kusuru EstağfurullahCanim normalde 2 günde bir yap ama yumurtlama zamanı ne olur ne olmaz garanti olsun diye doktorlar 12 13 14 ve 15 günler her gun istiyorlar bence yumurtlama zamani her gun yap eger imkan varsa sabah yapilan calisma com kaliteli oluyp sperm acisindan yani dusuk ihtimali de azalir biraz acik konustum canim kusura bakma
Hadi bakalım o zaman canim hayırlı haberlerini bekliyoruz bu ay senden umutluyum bu arada bi tavsiye esinde sende gece ya havuç suyu için yada havuç yiyin ben yaptım faydasını gördüm ibrahim saracoğlu tavsiye etmişti tavşan gibi hızlı ve kaliteli spermler ve kaliteli yumurtalar için diye bide her gun 1 yada 2 adet kuru incir ye canim nacizane tavsiyemBende 13 14 15 diye düşünmüştüm ama 12 de olsun bi si olmaz :) hafta ici sabah olma şansı yok okuldan dolayı ama Allâhtan yumurtlama günüm hafta sonuna denk gelecek o zaman sabah olma şansı var:) canım artık mecburen açık konuşmak zorunda kalıyoruz sırf bebeklerimiz için ne kusuru Estağfurullah
Dün burdan bi arkadaşım da bi sürü şey söyledi hepsini yaptım :) eşime kahve icirdm ceviz kuru incir üzüm yedik nar yedik :) bi de havuç yedirdim mi bu is tamamdır :) kaçamaz o yumurta canavar spermlerden :) teşekkür ederim canım benimmmm tavsiyelerin içinHadi bakalım o zaman canim hayırlı haberlerini bekliyoruz bu ay senden umutluyum bu arada bi tavsiye esinde sende gece ya havuç suyu için yada havuç yiyin ben yaptım faydasını gördüm ibrahim saracoğlu tavsiye etmişti tavşan gibi hızlı ve kaliteli spermler ve kaliteli yumurtalar için diye bide her gun 1 yada 2 adet kuru incir ye canim nacizane tavsiyem
Canım benim hayırlısı artik bugün olmadım bir umutumut gittim kan tahlili yaptırdım negatif denildi ama benim kafamabirsey takıldı. Regl dongum 25 günde bir oluyor. 3 Kasımda en son adet gördüm. Üstüne 25 gün eklenirse 28 kasım olmaz Mi? İnternetteki hesaba gore 25 kasim gözüküyor. Hadi yanlış hesapladim diyelim olsa da kanda çıkar mi? 3 Gün oncedenCanim benim sıra sen ve jindamda artık hayırlı haberlerinizi bekliyoruz sizlerdEn de umutluyum bakın sanki benim hamislik uğurlu geldi gibi :) kızlarla tubisle hep konuşuyorduk ona diyordum ki içim doguyo ikimiz aynı anda hamile kalicaz diye sürekli konuşuyorduk ve rabbim gonlumuze göre verdi inşallah devamida sağlıklı olur inşallah sizlere de dua ediyorum hep ve eminim ki en yakın zamanda güzel haberlerinizi alicaz tatlislarim :)
Canim adet döngün yani yumurtlama zamanı duzenliyse dollenmeden yaklaşık 10 gun sonrası kanda kesin çıkması gerek ama gec döllenme olduğu durumlarda adetin 1 hafta geçse bile kanda hemen cikmayabilir adetine yakın yumurtlayan kadınlarda olur bu ama bazı adeti düzenli olan kadınların da gec yumurtlama ihtimali vardır bak ben adet sandığım kanamadan iki gun önce idrar testi yaptım silik çizgi bile çıkmamıştı yani gun,er sonra öğrendim biliyorsun adeti görene kadar umudunu kaybetme ama Cok ta fazla umutlanma olursa da ne güzel süpriz olur senin için :)Canım benim hayırlısı artik bugün olmadım bir umutumut gittim kan tahlili yaptırdım negatif denildi ama benim kafamabirsey takıldı. Regl dongum 25 günde bir oluyor. 3 Kasımda en son adet gördüm. Üstüne 25 gün eklenirse 28 kasım olmaz Mi? İnternetteki hesaba gore 25 kasim gözüküyor. Hadi yanlış hesapladim diyelim olsa da kanda çıkar mi? 3 Gün onceden
Canım açıklaman için teşekkür ederim. Bende bu yumurtlama durumunu cozemiyorum maleesefCanim adet döngün yani yumurtlama zamanı duzenliyse dollenmeden yaklaşık 10 gun sonrası kanda kesin çıkması gerek ama gec döllenme olduğu durumlarda adetin 1 hafta geçse bile kanda hemen cikmayabilir adetine yakın yumurtlayan kadınlarda olur bu ama bazı adeti düzenli olan kadınların da gec yumurtlama ihtimali vardır bak ben adet sandığım kanamadan iki gun önce idrar testi yaptım silik çizgi bile çıkmamıştı yani gun,er sonra öğrendim biliyorsun adeti görene kadar umudunu kaybetme ama Cok ta fazla umutlanma olursa da ne güzel süpriz olur senin için :)
Canım ne alemdesin umarım gelen giden yoktur :)Canım açıklaman için teşekkür ederim. Bende bu yumurtlama durumunu cozemiyorum maleesef
Canım ne alemdesin umarım gelen giden yoktur :)
Canım iyi bir şey tabi ama yine de bilemeyiz keşke bi test yapsanUOTE="jindam, post: 43772799, member: 493476"]Canım ne alemdesin umarım gelen giden yoktur :)[/QUOTE
Gelen giden yok ama sağ kasigimda batmalar var farkli bir his regl sancisina benzemiyor kimildayamadim. Bu iyi birşey mi acabq