How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

birlikte bekleyelim :)

Mide bulantıları ne kadar sürecek acaba?
Valla canim bilmiyorum ki kusacak seviyeye gelmiyorum bu içinde bulanip geciyo ilk gebelikte çok daha fazla bulaniyodu kusuyodum hep ama şimdi iyi sukru sadece gogsum çok aciyo canim dokunulmuyo resmen sizliyo[/QUOTE]
bnmdr mide fena bugun sabah ağzıma grldi gitti şimdide yanıo ara sıra ağzıma gelio yine cnm .. sol kasığıö yine sabh battı sağ göğsümde aynı şekilde

Valla canim bilmiyorum ki kusacak seviyeye gelmiyorum bu içinde bulanip geciyo ilk gebelikte çok daha fazla bulaniyodu kusuyodum hep ama şimdi iyi sukru sadece gogsum çok aciyo canim dokunulmuyo resmen sizliyo
bnmdr mide fena bugun sabah ağzıma grldi gitti şimdide yanıo ara sıra ağzıma gelio yine cnm .. sol kasığıö yine sabh battı sağ göğsümde aynı şekilde[/QUOTE]
Valla benim ağza gelecek şekilde bulunamıyor içten içe bulaniyo sadece halsizlestiriyo beni ama atlatiyorum uzanarak

bnmdr mide fena bugun sabah ağzıma grldi gitti şimdide yanıo ara sıra ağzıma gelio yine cnm .. sol kasığıö yine sabh battı sağ göğsümde aynı şekilde
Valla benim ağza gelecek şekilde bulunamıyor içten içe bulaniyo sadece halsizlestiriyo beni ama atlatiyorum uzanarak
halsizlik uyku falan var cnm bide kabız oldum yine .. parlak sarı akıntım devam edio

Back