• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte bekleyelim :)

:KK17: Kızlar son 2 gun allahım ne olur bu ay kirmizilari gormeyeyim. Birşey hissetmiyorum sadece sağ kasigimda sanki şişme ve kasılma var. Başkada birşey yok.

Kızlar 3 gun once kese 6 mm idi bugün dayanamadım doktora gittim 10 mm olmuş doktor düzenli artmış dedi ama bu başka doktor bol su içiyorum bu doktor 3 4 haftalik çok yeni diyor geçen gittiğim doktor 6 mm keseye 5 haftalik demişti kime inanacagimi şaşırdım ben ya sat ye gore su an 6+2 olması gerekiyor siz bişey anladınız mi ne bu şimdi ya
Canım bu konuda hic bilgim yok bu konudan tubish anlar kesin. :KK16:

Bilginin ışığında yükselecek bu vatan
Benim adım öğretmen bana emanet vatan
İsterse bir şehirde ya da bir dağ köyünde
Benim adım öğretmen gezerim belde belde
Kolum kanadım lafım bilgi
Bende bitmez coşar sevgi
Başöğretmen izinde
Yılmaz yürür bu Türk genci
Pusu kursalar bile beni vursalar yine
Benim adım öğretmen her demdeyim her yerde
Benim evim bu vatan çocuklar geleceğim

Son nefesimde bile öğretmen öleceğim

BAŞTA BAŞ ÖĞRETMEN ULU ÖNDER ATATÜRKÜN
SONRA BENİM VE TÜM ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIMIN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUNNN:KK200:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK15:

Amin canim kaç aydır deniyosun ilk bebegin mi

Evt 1 senedir evliyim 4 aydir istiyoruz ... ilk defa adetim gecikti stress yaptigim zaman erken gelir yada gününde gelir ilk defa bir adet gecikmesi yasadim bu ay cok rahattim hic kafama takmadim dusunmedim ... adet gunu yaklasinca ister istemez bi SIKKINTI basiyo benim adrt lekeyle baslar 1 gun surer sonra kanamam baslar gecen cok degisik oldum 22sinde lekelenmem basladi hic anlamadim bile normalde agriyla gelir rahattim yani iki gun surdu 24nde kanama basladi oda sadece 1 saat sürdu yine ardindann kahverengi lekelr geldi toplam 5 gün sürdü... kanamam oldugu gunden itibaren hesapladim 2 gun gecmis oluyor... baya uzun oldu hikayem :oops:

Evt 1 senedir evliyim 4 aydir istiyoruz ... ilk defa adetim gecikti stress yaptigim zaman erken gelir yada gününde gelir ilk defa bir adet gecikmesi yasadim bu ay cok rahattim hic kafama takmadim dusunmedim ... adet gunu yaklasinca ister istemez bi SIKKINTI basiyo benim adrt lekeyle baslar 1 gun surer sonra kanamam baslar gecen cok degisik oldum 22sinde lekelenmem basladi hic anlamadim bile normalde agriyla gelir rahattim yani iki gun surdu 24nde kanama basladi oda sadece 1 saat sürdu yine ardindann kahverengi lekelr geldi toplam 5 gün sürdü... kanamam oldugu gunden itibaren hesapladim 2 gun gecmis oluyor... baya uzun oldu hikayem :oops:
Acaba geçen aydan mi mi hamile kaldın diyecek test yapmışsın negatif çıkmış adetlerim düzenli diyorsan geçim geçim normal değil bence ama yinede bugünde bekle eşine test aldir yarin sabah ilk idrarla yap canim çıkmazsa bile sen adetin gelene kadar umudunu kaybetme

Acaba geçen aydan mi mi hamile kaldın diyecek test yapmışsın negatif çıkmış adetlerim düzenli diyorsan geçim geçim normal değil bence ama yinede bugünde bekle eşine test aldir yarin sabah ilk idrarla yap canim çıkmazsa bile sen adetin gelene kadar umudunu kaybetme

Insallah hamileyimdir .. bende horman bozulugda vardi mayisda 3 kere adet gördum biri normaldi bitti 3 gun sonra yine leke geldi 10 gü sürdü az geliyodu oda bitti sonra yine geldi 3 gun surdu oda...acaba hormon bozuklugumj var diyorum doktorlar gittim iyi dediler kist var dediler baska doktora gittim yok dedi ilaclarin faydasi olmus olabilir dedi ama kist vln gozukmuyo dedi folik asiti verdi öyle yani... kafamda okadar cok soru isaretleri varki insallah hamileyimdirr insallahh. Rabbim her istegine versin...

[QUOTE="pinar39, post: 43715603, member: 701Hayirlısı artık canim akışına bıraktım ama goguslerim feci aciyo üzerine yatamiyorum ya bide bu sabah yine çok midem bulandı :)[/QUOTE]
Mide bulantıları ne kadar sürecek acaba?

[QUOTE="pinar39, post: 43715603, member: 701Hayirlısı artık canim akışına bıraktım ama goguslerim feci aciyo üzerine yatamiyorum ya bide bu sabah yine çok midem bulandı :)
Mide bulantıları ne kadar sürecek acaba?[/QUOTE]
Valla canim bilmiyorum ki kusacak seviyeye gelmiyorum bu içinde bulanip geciyo ilk gebelikte çok daha fazla bulaniyodu kusuyodum hep ama şimdi iyi sukru sadece gogsum çok aciyo canim dokunulmuyo resmen sizliyo

Back