- 18 Şubat 2015
- 260
- 131
- 53
- 38
- Konu Sahibi interiorarchitect

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu konuda hic bilgim yok bu konudan tubish anlar kesin.post: 43704002 .!.:Kızlar 3 gun once kese 6 mm idi bugün dayanamadım doktora gittim 10 mm olmuş doktor düzenli artmış dedi ama bu başka doktor bol su içiyorum bu doktor 3 4 haftalik çok yeni diyor geçen gittiğim doktor 6 mm keseye 5 haftalik demişti kime inanacagimi şaşırdım ben ya sat ye gore su an 6+2 olması gerekiyor siz bişey anladınız mi ne bu şimdi ya
Canım ne yaptın inşallah güzel haberlerin vardırsaol cnm bu ay umutsuzdumm inş. umudun bittiği yerde doğan güneşim olur ...
EN güzel haberim adet olmadım bugun 3.günümüz adet olmadan önce karnım şişer adet bitincede inerdi şimdi şişlik kalmamış adet olmuşum gibi inmiş.. başkada bi haberim yok cnmCanım ne yaptın inşallah güzel haberlerin vardır
Tubis bugün gidip kan testi yaptirsana sen canim sanki bebek geliyo :)EN güzel haberim adet olmadım bugun 3.günümüz adet olmadan önce karnım şişer adet bitincede inerdi şimdi şişlik kalmamış adet olmuşum gibi inmiş.. başkada bi haberim yok cnm
Hayırlısı artık canim akışına bıraktım ama goguslerim feci aciyo üzerine yatamiyorum ya bide bu sabah yine çok midem bulandı :)Canım bu konuda hic bilgim yok bu konudan tubish anlar kesin.![]()
Bir gün daha bekle canim bugünde olmazsan kan testi yaptirHayirli sabahlar adetim gecikti dun test yaptim negatifdi beklemiymmi yoksa kan testi yaptirsam cikarmi ? Lütfen bana yardimci olun
Bir gün daha bekle canim bugünde olmazsan kan testi yaptir
Amin canim kaç aydır deniyosun ilk bebegin miCok sagol Allah razi olsun. RABBIM isteyen herkese hayirli ve saglikli bir evlat versin
Amin canim kaç aydır deniyosun ilk bebegin mi
Acaba geçen aydan mi mi hamile kaldın diyecek test yapmışsın negatif çıkmış adetlerim düzenli diyorsan geçim geçim normal değil bence ama yinede bugünde bekle eşine test aldir yarin sabah ilk idrarla yap canim çıkmazsa bile sen adetin gelene kadar umudunu kaybetmeEvt 1 senedir evliyim 4 aydir istiyoruz ... ilk defa adetim gecikti stress yaptigim zaman erken gelir yada gününde gelir ilk defa bir adet gecikmesi yasadim bu ay cok rahattim hic kafama takmadim dusunmedim ... adet gunu yaklasinca ister istemez bi SIKKINTI basiyo benim adrt lekeyle baslar 1 gun surer sonra kanamam baslar gecen cok degisik oldum 22sinde lekelenmem basladi hic anlamadim bile normalde agriyla gelir rahattim yani iki gun surdu 24nde kanama basladi oda sadece 1 saat sürdu yine ardindann kahverengi lekelr geldi toplam 5 gün sürdü... kanamam oldugu gunden itibaren hesapladim 2 gun gecmis oluyor... baya uzun oldu hikayem![]()
Acaba geçen aydan mi mi hamile kaldın diyecek test yapmışsın negatif çıkmış adetlerim düzenli diyorsan geçim geçim normal değil bence ama yinede bugünde bekle eşine test aldir yarin sabah ilk idrarla yap canim çıkmazsa bile sen adetin gelene kadar umudunu kaybetme
Canım bi gebelik Testi yapsana ayy hadi inşallah vardır minikEN güzel haberim adet olmadım bugun 3.günümüz adet olmadan önce karnım şişer adet bitincede inerdi şimdi şişlik kalmamış adet olmuşum gibi inmiş.. başkada bi haberim yok cnm
bir ikş gğn beklicm cnm kaynanamdyım yanımdada yok ztnCanım bi gebelik Testi yapsana ayy hadi inşallah vardır minik
bkliyim biraz daha cnm öleTubis bugün gidip kan testi yaptirsana sen canim sanki bebek geliyo :)
Tamam kuzu :)bkliyim biraz daha cnm öle
Mide bulantıları ne kadar sürecek acaba?[/QUOTE][QUOTE="pinar39, post: 43715603, member: 701Hayirlısı artık canim akışına bıraktım ama goguslerim feci aciyo üzerine yatamiyorum ya bide bu sabah yine çok midem bulandı :)