• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte bekleyelim :)

yok cnm inanılr gibi deil az öncekide gazmış ağrı var sandım gazmış bişi yok .. bugun o dün giren sancı girdi yine göğsüme ... başkada bişeyim yok ara sıra hafiften ağrı girio sol kasığıma çok haif ama .öle işte
Ay hadi hiçte gelmesin o adet sancısı ya yarin mutlaka test yap tubis :)

gayet düzgün canımmm maşallah diyelimmmm gönlünü ferah tut hiç stres yapma canım Allahın izniyle bebeğin seninle
Ay canim benim sağol ya çok destek oldunuz bana bu topik bana uğurlu geldi inşallah hepinize uğurlu gelir rabbim sesimizi duyar da sağlıklı minisler verir bizlere

Ay canim benim sağol ya çok destek oldunuz bana bu topik bana uğurlu geldi inşallah hepinize uğurlu gelir rabbim sesimizi duyar da sağlıklı minisler verir bizlere
inşallah herkese uğurlu gelir topiğim onun için açtım zaten burdan hep güzel haberler gelsin inşallah
ben şansıma uğuruma çok inanan biriyim ve burada kimle yakınlık kurduysam bu süreç içinde onlar şu an hamile şükürler olsun :) rabbim banada nasip etsin bu bi kaç senedir pek güzel şeyler yaşamasam da hala inanıyorum şansıma uğuruma çok şükür eşim yanımda sağlığım yerinde daha ne olsun :)

inşallah herkese uğurlu gelir topiğim onun için açtım zaten burdan hep güzel haberler gelsin inşallah
ben şansıma uğuruma çok inanan biriyim ve burada kimle yakınlık kurduysam bu süreç içinde onlar şu an hamile şükürler olsun :) rabbim banada nasip etsin bu bi kaç senedir pek güzel şeyler yaşamasam da hala inanıyorum şansıma uğuruma çok şükür eşim yanımda sağlığım yerinde daha ne olsun :)
Aynen canim benim rabbim senin içinde uygun zamanı bekliyor dur benim kurtajdan sonra demek ki 4 ay içinde rahim anca topladı kendini kişiden kişiye değişiyor unutmayın bir kadının bir ayda hamile kalma oranı hiç bir sorun yokken yüzde 20 1 sene sonunda bu oran yüzde 85 oluyor benim çok yakın arkadasim hicbif sorunları yoktu eşi de 150 kiloydu yani tam 1 sene sonunda evlilik yildonumlerinde hamile kaldı benim hamile kaldığım ayda yani ekim ayı bizim yildonumumuzdu

Aynen canim benim rabbim senin içinde uygun zamanı bekliyor dur benim kurtajdan sonra demek ki 4 ay içinde rahim anca topladı kendini kişiden kişiye değişiyor unutmayın bir kadının bir ayda hamile kalma oranı hiç bir sorun yokken yüzde 20 1 sene sonunda bu oran yüzde 85 oluyor benim çok yakın arkadasim hicbif sorunları yoktu eşi de 150 kiloydu yani tam 1 sene sonunda evlilik yildonumlerinde hamile kaldı benim hamile kaldığım ayda yani ekim ayı bizim yildonumumuzdu
öyle tabi canım rabbim bizden iyi biliyor herşeyi...
benim canımı sıkan okuldan dolayı bu ayda deneyebilcem sonra yine korunmak zorunda kalcam dogumum okul dönemine denk gelmesin diye tekrar korunmak istemiyorum çünkü vücudun dengesi bozuluyor ama mecburumda :(

öyle tabi canım rabbim bizden iyi biliyor herşeyi...
benim canımı sıkan okuldan dolayı bu ayda deneyebilcem sonra yine korunmak zorunda kalcam dogumum okul dönemine denk gelmesin diye tekrar korunmak istemiyorum çünkü vücudun dengesi bozuluyor ama mecburumda :KK43:
Hadi ya :( hayırlısı o zama kuzum

pinar39: 43682669 .!.:
Lütfen ama ya öyle kotu şeyler olmayacak aksineaksine kesesini,kalp atışını görüp duyacaksin canım stres yok relax ... :nazar::KK46:
Canim sukur keseyi gördük ama bakalım bebek ve kalp atisini görebilecek miyim şimdilik bol su ve düzenli besleniyorum gelismesi için önceki hamileligim de bebeği gördük ama kalp atisi alamadık missed abortus teşhisi konuldu yani ölü gebelik kurtaj oldum bir daha aynısını yaşamak istemiyorum hep dua ediyorum[/QUOTE]
Allahın izniyle onuda göreceksiniz ve buradan yazacaksin canım benim. Bende sana Buradan güzel dualar edeceğim ve etmeye devam edeceğim.

Ya kizlar bişey sorucam şimdi ben hamile olduğum halde 4 bu kanamam parça gelmesi yani düşük tehdidim olduysa yatmadan ağı kaldırarak koşarak falan geçirdim nasıl oldu da bu kese bozulmadı hcg arttı ve en önemlisi hiçbir ilaç kullanmadigim halde nasıl olur da lekelenme falan olmuyor kendi kendine nasıl geçti ben anlamadım siz anlayabildiniz mi
Valla canım tamamen mucize başka diyecek ve açıklayacak kelime yok.

Canim sukur keseyi gördük ama bakalım bebek ve kalp atisini görebilecek miyim şimdilik bol su ve düzenli besleniyorum gelismesi için önceki hamileligim de bebeği gördük ama kalp atisi alamadık missed abortus teşhisi konuldu yani ölü gebelik kurtaj oldum bir daha aynısını yaşamak istemiyorum hep dua ediyorum
Allahın izniyle onuda göreceksiniz ve buradan yazacaksin canım benim. Bende sana Buradan güzel dualar edeceğim ve etmeye devam edeceğim.[/QUOTE]
Sağol valla canim ya allah razı olsun

Kızlar 3 gun once kese 6 mm idi bugün dayanamadım doktora gittim 10 mm olmuş doktor düzenli artmış dedi ama bu başka doktor bol su içiyorum bu doktor 3 4 haftalik çok yeni diyor geçen gittiğim doktor 6 mm keseye 5 haftalik demişti kime inanacagimi şaşırdım ben ya sat ye gore su an 6+2 olması gerekiyor siz bişey anladınız mi ne bu şimdi ya

Back