• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte bekleyelim :)

Eylül ayında oldum canım 2 aylık dim bebeğin kalbi durdu o sebepten aldılar şuan aynı korkuyu yaşıyorum ama herşey allahtan sabırla beklicem ekimde son adetini gordum bir daha olmadım buayda hamile kaldım çok sukur veren Rabbime

Eylül ayında oldum canım 2 aylık dim bebeğin kalbi durdu o sebepten aldılar şuan aynı korkuyu yaşıyorum ama herşey allahtan sabırla beklicem ekimde son adetini gordum bir daha olmadım buayda hamile kaldım çok sukur veren Rabbime
Allah sağlık sıhhat versin kucağına almayı nasip etsin yüce rabbim aynı acıyı ikinci kez yasatmasin insallah

Tesekkur ederim canım Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin emeklerimizin karşılığını alırız allahin izniyle

kızlar by benim m değil ama benim testimin çizgiside bu şekilde göstereyim bi size dedim
Canım ya hevesimiz kursagimizda kalmasını istemem ama ilk 10 dkdan sonra çıkan sonuçlara pek güvenmeyin diyor uzmanlar en doğrusu 1-2gugun sonra tekrarlamak olmazmı? Tabi nacizane fikrim

işi yok bitanem herkeste nerelerdeydin dio maşallah ne sevenim varmış... nasılsın gmrüşmeyeli
Tabiki merak ederim canim ayni yola bas koymusuz dimi ;) bende İyiyim bugun kasik ağrısı bel sırt ağrılarım var takvime göre 16 si yumurtlama günü gözüküyor. Bakalım hayırlısı.benim merak ettiğim birsey var. Yumurtlama günü olduğunda mi kasik bel ağrısı olur.

Canım ya hevesimiz kursagimizda kalmasını istemem ama ilk 10 dkdan sonra çıkan sonuçlara pek güvenmeyin diyor uzmanlar en doğrusu 1-2gugun sonra tekrarlamak olmazmı? Tabi nacizane fikrim
Bende öyle düşünüyorum ama ben zaten silik olarak görmüştüm sadece sonra daha belirgin oldu idrar kuruyunca aslında zaten direk kan testi belirleyici olan ama bakalım kısmet adet olmazsam pazartesi kan testi yapcam zaten

Back