How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

birlikte bekleyelim :)

jindamisted: 43552244 .!.:
Bende öyle düşünüyorum ama ben zaten silik olarak görmüştüm sadece sonra daha belirgin oldu idrar kuruyunca aslında zaten direk kan testi belirleyici olan ama bakalım kısmet adet olmazsam pazartesi kan testi yapcam zaten
Cani gönülden isterim canım benim bakalım pazartesi olsun hele hayırlısı ile inşallah

Tabiki merak ederim canim ayni yola bas koymusuz dimi :KK66: bende İyiyim bugun kasik ağrısı bel sırt ağrılarım var takvime göre 16 si yumurtlama günü gözüküyor. Bakalım hayırlısı.benim merak ettiğim birsey var. Yumurtlama günü olduğunda mi kasik bel ağrısı olur.
olur cnm bnmde oluo ama bnm çokran yumurtlama günğm geçti üstüne hala devam edio o ağrılarım

Canım ya tubishede sordum sanada sorayim takvime göre benim yumurtlama günüm 16 kasım gözüküyor. Kasik ve bel sırt agrim var. Acaba catlama ve ya oluşum erken mi gelişiyor dersin veya bu ağrılar neyin nesildir?

Tubisim canım benim kacirmayayimda yumurtlama günümü kendimi çok dinlemeye başladım bu aralar sağ yumurtalıkta küçük de olsa oluşumlar başlamıştı salı günü gittiğimde ama kısmet nasip bu isler

Kızlar tip literatürünü alt üst edecek bişey yaşadım bugün öncelikle ben biliyorsunuz ki 6 kasımda regl oldum normalde 7 gun sürüyordu 4 gun sürdü bittiği gün doktora gittim hiçbirşey yoktu tertemizdi herşey bugün a detimin 12. Günü yani bunu ve yarın yumurtlama gunumdu ama yumurtlama akıntısı gelmedi bende doktora gittim dedim benim y umurtlamam olacak mi bana ilişki için gün verebilir misiniz dedim karnimdan ultrasonla baktı sorular sordu bana kalk kalk dedi burda kese görünüyor dedi gebelik kesesi gibi dedi bende dedim dalga mi geçiyorsunuz siz ben o gün önce adet oldum dedim olabilir dedi hemen kan testi istedi sekreterine de yazdırdı hemen gs bilmem kac mm falan 6 hafta falan dedi o anin şokundan net hatırlamıyorum senin gebelik şüphem var dedi ben çıktım kan verdim sonuç yarin çıkacakmış tabi durur muyum hemen eczaneden test aldım ucuz olandan dedim çıkmazsa gidip doktorun yüzüne carpicam şikayet edicem onu :) sonra 5 saniyede sonuç bu resmi atıyorum :)

Işte mucize :)

Eklentiler

• 20151118_170310.jpg
    20151118_170310.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 108
Kızlar tip literatürünü alt üst edecek bişey yaşadım bugün öncelikle ben biliyorsunuz ki 6 kasımda regl oldum normalde 7 gun sürüyordu 4 gun sürdü bittiği gün doktora gittim hiçbirşey yoktu tertemizdi herşey bugün a detimin 12. Günü yani bunu ve yarın yumurtlama gunumdu ama yumurtlama akıntısı gelmedi bende doktora gittim dedim benim y umurtlamam olacak mi bana ilişki için gün verebilir misiniz dedim karnimdan ultrasonla baktı sorular sordu bana kalk kalk dedi burda kese görünüyor dedi gebelik kesesi gibi dedi bende dedim dalga mi geçiyorsunuz siz ben o gün önce adet oldum dedim olabilir dedi hemen kan testi istedi sekreterine de yazdırdı hemen gs bilmem kac mm falan 6 hafta falan dedi o anin şokundan net hatırlamıyorum senin gebelik şüphem var dedi ben çıktım kan verdim sonuç yarin çıkacakmış tabi durur muyum hemen eczaneden test aldım ucuz olandan dedim çıkmazsa gidip doktorun yüzüne carpicam şikayet edicem onu :) sonra 5 saniyede sonuç bu resmi atıyorum :)
ben şaşkın 6hafta kese görünio ... allhm bizede nasip et yarabbim

Valla canim sevinmem için çok erken yarin kan soncumu alıp doğru başka doktora ultrason cihazı çok eski olan kötü bir devlet hastanesine gittim arnavutkoyde yarin bakicam bakalım iki üç gündür midem bulamıyordu gogsum agriyordu bide belim bu kadar bende yumurtlamadan kaynaklandığını düşündüm aklımın köşesinden bile geçmedi çünkü bildiğin adet olmuştu ve sonra mucizevi şekilde kıpkırmızı iki cizgi ve doktorun gördüğü kese sok oldum ve hala atlatamadim şoku dün bide bir kilo cigkofteyi tek basima yemistim eşim nile sok olmuştu :)

Valla canim sevinmem için çok erken yarin kan soncumu alıp doğru başka doktora ultrason cihazı çok eski olan kötü bir devlet hastanesine gittim arnavutkoyde yarin bakicam bakalım iki üç gündür midem bulamıyordu gogsum agriyordu bide belim bu kadar bende yumurtlamadan kaynaklandığını düşündüm aklımın köşesinden bile geçmedi çünkü bildiğin adet olmuştu ve sonra mucizevi şekilde kıpkırmızı iki cizgi ve doktorun gördüğü kese sok oldum ve hala atlatamadim şoku dün bide bir kilo cigkofteyi tek basima yemistim eşim nile sok olmuştu :)
bende o çiğ köfeyi gçn gece midem dopdoluyken yedim bnm eşimde şaşırdı cnmm :) kısmet bunişler hadi hayırlı haberlerle gel

bende o çiğ köfeyi gçn gece midem dopdoluyken yedim bnm eşimde şaşırdı cnmm :) kısmet bunişler hadi hayırlı haberlerle gel
Valla canim ben neden adet oldum o zaman hiç anlamıyorum 4 gun sürdü ve kanamada geldi yani çok kafam karışık yarin herşey netleşecek çok sabirsizlaniyorum

Back