• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte bekleyelim :)

Günaydin kizlar,
sitede yeni sayilirim.
4ay önce düsük yaptim.. düsükten 50 gün sonra adet oldum.
sonrada 39 gün sonra...

cuma test yaptim negativ cikti, 34. günümdü..
ama idrari damlattiktan sonra cubuga elimden düstü.

bugün 38. günüm adet olmadim. tekrar test yapsammi??
sizce test düstügü icin kirilmis olabilirmi??
Hoş geldin canım inş bi an önce alırsın bebeğini kucağına peki bişey sorabilir miyim gebelikten önce adetlerin düzenli miydi bi de kaç haftalıktı bebeğin

Hastaneler ikinci evim oldu resmen iyi bi dişçi arıyorum dün kapı kapı gezdim birini seçtim artık bugün tedavim başlayacak bi de dün bi doktora daha göründüm rahim ağzı yetmezliğiyle ilgili daha bi gözümü korkuttu
eyvah eyvah napıcan peki canm?

Önceki doktoruma devam onun açıklamaları daha bi aklıma yatıyor ve tavrı daha samimi önceki doktorum gece gündüz telefonla bile ulaşılıyor yardımcı oluyor dünkü gerdi beni
en iyisi o gibi gözüküo bendr doktor değiştircem .. ama ilk şu detaylı ultrasona bi gireyimde ona göre bakıcam artık

en iyisi o gibi gözüküo bendr doktor değiştircem .. ama ilk şu detaylı ultrasona bi gireyimde ona göre bakıcam artık
Ya ben doktorumdan memnunum zaten o lanet gün de çok yardımcı oldu bana bi de ona çok güvenme sebebim bebeği kaybettiğimiz an o da üzüldü yüzü değişti kurtarmaya çok uğraştı ama olmadı arkadaş gibi destek oluyor resmen ama dünkü anlatıyorum öyle normal basit bişey sanki ölen sanki can değil basit bişey içine sinmiyorsa değiştir canım çok etkiliyor insanı

Ya ben doktorumdan memnunum zaten o lanet gün de çok yardımcı oldu bana bi de ona çok güvenme sebebim bebeği kaybettiğimiz an o da üzüldü yüzü değişti kurtarmaya çok uğraştı ama olmadı arkadaş gibi destek oluyor resmen ama dünkü anlatıyorum öyle normal basit bişey sanki ölen sanki can değil basit bişey içine sinmiyorsa değiştir canım çok etkiliyor insanı
evet içime sinmio bana dio mide bulantın midedeki gazdır .peki göğüs ağrım sol kasık ağrımda mı gaz valla adam brni deli etti yok bişey dedi başından savdı resmen deli oldum .. iyi doktor çok önmli gerçekten

Hoş geldin canım inş bi an önce alırsın bebeğini kucağına peki bişey sorabilir miyim gebelikten önce adetlerin düzenli miydi bi de kaç haftalıktı bebeğin

bebek düsünmeden once hep düzenli gelirdi benim 28 gün bazen 29 olurdu ama fazla olmazdi...
takvim tutuyorum yillik..
ama ilk kizimdada simdide ne zaman bebek düsünsem ara her ay aciliyo...

düsügümü 6-7 haftalikken yaptim.
test yaptim pozitif cikti düsük yapmadan iki hafta önce her gün az az kanamam oldu. ic camasirina hic gecmedi ama.
arkadaslarim yerlesme kanamasi dedi ama malesef düsük baslamis. kizimda hic kanamam olmadi.
bideeeeeeeeeeeeeeee pazar hali yikadim astim!!!!!!! pazartesi test yaptim pozitif cikti. onunda etkisi varmi bilmem.
hamis oldugumu aklimin ucundan gecirmedim.
öylesine pazartesi test yaptim. ama nasip degilmis.

Back