Birleme olmadan Hamile kalmak ?

benigulme krizi tuttu tovbe tovbe Allah kimsenin basina vermesin vallaha, insallah hal olur da evlenirler en iyisi mi :1closedeyes:

spermler cok hızlıymıs demekki -tatlicadiarzu-

Allahım sen koru yarabbi
Allah yardımcısı olsun zor bi durum gercekten, bi anda hayatı yön degiştirdi kızın

Oy anam,millet hoooh diyince hamile kalıyor,ben ite kaka tüp bebekle anca 37 yaşımda -tatlicadiarzu-
Yav adamdaki spermler Carl Lewis mübarek

ne kadar saçma bi sebepten evlenmiyorlar.gerekirse aileleri karşılarına alıp evlensinler.belkide bi daha çocuğu olmayacak.hem kürtaj olmak ta neymiş. madem 4 yıldır birlikteler evlensinler. sonra her şey yoluna girer.

bakaret bacak arasında degılkı
herseyı yap et bakıre kal
o ewlendıgını aldatmaktan bırsey degıl kı
o kendısını kız sanıyor
en azından benım gözümde kız değil
madem herseyı yasamak ıstıyor sürtünmeyle ugrasmayıp dırekt yapması daha dogru en azından adı bakıre olmaz
bu genclerın halı nereye gıdıyor dıye sasıyorum
yıllar once tarkan klıbınde makarna yerken opustu dıye medya ayaklanmıstı
ssımdı ıse sperm banakasından hamıle kalanlarmı babasız cocuk doguranlar mı ?hamıle kalıp evlenenler mı hep medyada bu ınsanlar gosterılıyor
dızilerde
kocası yaslı olan kocasının yegenı ıle kocasınıaldatıyor bu normal karsılanıyor cunku kocası yaşlı veya normal gıbı algılatılmaya calısıyor
ablasınınkocasından hamıle kalıp baskası ıle evlenler dızılerde flortsuz yasanmaz mutlaka sevgılıs olmalı herkesın hep bu empoze edılıyor
bır zaman sonra bana sahsen opusme tokaşmak gıbı gelıyor dızılerde aaaaaaaa demıyorum
bunu ızleyen gençlerımızede normal gelıyo bugun opusuyo yarın surtunuyoo obur gun hamıle kalıyo

tabi surtunmekde benim icin bakire sayilmaz, ye naneyi bakire say kendini,
aldirmasin bebegi yazik gunah o bebegin ne sucu gunahi vr, konuyu acan arkadas soyle kiza giip konusun sevgisiliyse biz evlenmek istiyoruz olsun bitsin .

tabi surtunmekde benim icin bakire sayilmaz, ye naneyi bakire say kendini,
aldirmasin bebegi yazik gunah o bebegin ne sucu gunahi vr, konuyu acan arkadas soyle kiza giip konusun sevgisiliyse biz evlenmek istiyoruz olsun bitsin .

kız evlenir ama daha öncede yazdığım gibi bir abisi var o evlenmeden bunun evlenmesine ailesi izin vermiyor bu zihniyette bi aileye sahip

kız evlenir ama daha öncede yazdığım gibi bir abisi var o evlenmeden bunun evlenmesine ailesi izin vermiyor bu zihniyette bi aileye sahip

O zaman ya aldirip, kizlik zari gitcek hani korkuyor ya, yada aldirip, abisi evlendikden sonra bu herifle evlencek, vallaha kafam karisti dusunemiyorum artik .

kızın sevgilisi ne diyo bu duruma?

abisi sırada olan kızmı? ben erkeğin abisi sanmıştım. ozaman iş erkekte bitiyor.evlensinle kızda ailesini sonra razı edr artık... hem bi bebek var ortada...hemde zaten evlenmek istiyor. bundan başka sebepmi lazım..

kendi aralarında nikah kıyıp çocuğu aldırsınlar abisini evlendirdikten sonra da evlensinler dicem ama çok günah kürtaj da yaa cinayet resmen

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Allah sizi napmasın emi kız gülmekten yerlere yattım yorumları okurken yani hamile kalan arkadaşa üzüldüm çok zor bi durumda gerçekten ama yorumlar çok şeker ya gülmeden okuyan biri olacağını sanmıyorum
bu arada bence kız durumu ailede çok yakın birine ablasına teyze kızına falan anlatsın anneye uygun bi şekilde anlatılsın oğlan da kızı alsın yazık günah ne o öyle önünde abisi var falan böyle saçmalık olmaz

maşallah kızlarımıza sen herşeyi yaşa öyle yada böyle ama bakireyim ya gerisi boş deyip gez ortalarda
sonrada masum bir cana kıy :mymeka:
hatta dahada kötüsü cana kıydığına değil bakirelğinin gittiğine üzül :1closedeyes:

Son düzenleyen: Moderatör:
bu tip olayları hiç tasvip etmiyorum bu 1
haydi oldu diyelim.. boşaldığını anladın ertesi gün hapı diye birşey var bu 2
korunma yöntemlerini ilkokuldaki çocuk bile biliyor artık bunlarmı bilmiyor bu 3
eğitim şart bu da 4..

şimdi gelelim bebek meselesine olan yine garip yavrucuğa olacak. iki gün sonra bu kızın yine başına böyle birşey gelirse şaşırmam kimse darılmasın gücenmesin aynı çocukla görüşmeye devam ederse çocuk nasılsa bebeği aldırdın deyip soluğu ikidebir bu kızın yanında alır erkek milleti kusura bakmayın ama böyle yani..ayrıca madem 4 yıldır birlikteler bekar abisi 5 yıl daha evlenmese bunlar bir 5 yıl daha kızın abisinimi bekleyecekler..

kendi aralarında nikah kıyıp çocuğu aldırsınlar abisini evlendirdikten sonra da evlensinler dicem ama çok günah kürtaj da yaa cinayet resmen

Kendi aralarında da evlenseler,çocuğu aldırmaya ne gerek var o zaman.Öyle asacak kesecek bir aile olsa kız bu işi yapmaya korkardı.Evlendikten sonra biz bu şekide cahillik yaptık derler,buna da aielerinin birşey diyeceğini zannetmiyorum.Sadece bir süre arkalarından biraz konuşulur.

sürtün seviş iyi sonra da aman zarım gitmesin..:umursamaz:

neyse aldırmaya karar verirse bari gidip birlikte olsun ne diyim.
kürtaj masasında gitmesin sürtünerek koruduğu zarı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…