Birleme olmadan Hamile kalmak ?

Ay Çok sınır oldum yaa
nasıl bı sÜrtÜnmemıŞ kı bu bÖleee
madem korkuyodu neden yapıyolar
bızde bekar olduk nıŞanlı olduk
sonucunu dÜŞÜnemedıĞımız bıŞey yapmadık
yazık o yavruya
bı anlık zevk yaŞıyolar gıden bebek oluyo
lıselı de deĞıller akılları ermemıŞ mıı korunmaya
ya bu kız saf ılıŞkının boyutunu bılmıyo
yada mucızeler arttıkÇa artıyo
maŞŞallah yanı kabılıyet bu sanırım

Sınır oldum ve kızdım tekrar yorum yazıyom
Çok ÜzÜldÜm yaa
kızlık zarını dÜŞÜncene daa ıffetlı olmayı dÜŞÜnseydı yaa
ayy allahım dÜnya nereye gıdıyo
Öncelerı evlenmeden asla derlerdı
Şımdı evlenmeden yapıyolar bebeĞe asla dıyolar
olan bebeĞe oluyo
yÜce rabbım kımseyı ŞaŞırmasınnnn
kınamıyorum onları
ama kızmadanda edemıyorum
Çocuk deĞıller

yazık üzüldüm kıza malesef evlenemeyecekse aldırmak zorunda aldırıncada kızlık zarı başına bele olacak...biz ne yapsak olmuyo millet sürtünmeyle hamile kalıyo

bugün kızla beraber kadın doğum doktoruna gittik ve gerçektende kızlık zarı olduğu gibi duruyor birleşme olmamış doktorda bunun olabileceğini bir çok kızın bu nedenle kürtaj olduğunu söledi bize doktorun hesaplasına göre kız tam yumurtlama günündeymiş bu sürtünme olayında ve içeriye giden 1 tanecik spermle hamile kalmış bugün kürtaj oalamdı ama yarın gidip aldıracak

bugün kızla beraber kadın doğum doktoruna gittik ve gerçektende kızlık zarı olduğu gibi duruyor birleşme olmamış doktorda bunun olabileceğini bir çok kızın bu nedenle kürtaj olduğunu söledi bize doktorun hesaplasına göre kız tam yumurtlama günündeymiş bu sürtünme olayında ve içeriye giden 1 tanecik spermle hamile kalmış bugün kürtaj oalamdı ama yarın gidip aldıracak

sevgilisi yalnız mı bıraktı yoksa kızı böyle acı bi durumda doktora gelmedi mi:umursamaz:

Püfff, ne kadar üzücü yaaa.. Kızın yerine koydum da kendimi! Hem hamile, hem bakire.. yazık! Kendi bilir, keşke evlenseler, madcem 4 yıllık ilişkileri varmış ? Aileyi ikna etmeye çalışırdım ben olsam.

yazık yazık diyebiliyorum sadece..kaybolan kıslığına mı ,aldırdığı bebek mi..gençliği ne mi..ömür boyu içinde kalacak hep..peşini bırakmıyacak yaptığı hata..

hadi bu çocuk ilerde bu kızla evlenmedi ne olacak o zaman..ailesi evlendirme sıralarını düşünürken ..bu kızlık meselesinin hali daha vahim durumlar çıkarcak sonraaa..

allah'ım sen ıslah et insanları

aslında bence yapılacak tek şey var bu durumda.. yaptıkları hatanın bedelini kendileri ödeyecek, ufacık bebeğin yaşama hakkını elinden alarak ona ödetmeyecekler..
ya cesaret edip ailelere durumu anlatıp biran önce evlenecekler.( sonuçta 3-5 günlük bi gönül ilişkisi değil yaşadıkları, 4 senedir beraberler ve evlenmek istiyolar zaten dimi)
buna cesareti yoksada babasının evinden telli duvaklı çıkma işine veda edecek, kaçıp evlenecek aileyi de zaman içinde ikna edecekler.. çocugu aldırmak asla vede asla çözüm değil. bekarette yok şimdi daha güzel hamile bırakır o adam o kızı.. boyna gidip çocukmu aldıracak..

bence erkek arkadaşı evlilğe yanaşsaydı sorunu ne yapar eder hallederdi gibime geliyor...insan hiç bişey yapamadı farzet beterin beterinden iyidir bence,,aile durumunu göz önüne alarak diyorum kaçmayıda mı bilmiyor bunlar..kaydirigubbakcemile

bende onu diyorum uykucu, kaçsınlar... istedikleri, hayal ettikleri gibi evliilik süreci yaşamamakta onların cezası olur dimi?
aile ömür boyu küs kalavak değil ya, çok kırılırlar tabii ki ama affederler... ama o bebeği aldırırsa o kız ömür boyu bunu unutamaz bence...

bende onu diyorum uykucu, kaçsınlar... istedikleri, hayal ettikleri gibi evliilik süreci yaşamamakta onların cezası olur dimi?
aile ömür boyu küs kalavak değil ya, çok kırılırlar tabii ki ama affederler... ama o bebeği aldırırsa o kız ömür boyu bunu unutamaz bence...

bencede canım..aynı anda aynı düşünceleri yazmışızz..teli duvağı kalmamış zaten..teli duvağı olması için bazı şeyleri muhafaza etmesi gerekiyordu..kızlık zarını kastetmiyorum tabiki..zati oda gidecek büyük ihtimal benim tahminimce..

erkek arkadaşında bitiyor iş bence..adam gibi adam olsa ne o işe kalkışırdı..hadi şeytana uydu kalkışmış..ama en azından bundan sonra hem bebeğe hemde kız arkadaşına sahip çıkıp basacak nikahı

3 gün ağlar unutur bence okadar ince düşünecek biri bu kadar sorumsuz davranamaz. kimseye birşey olmaz sadece o masuma acıyorum öbürleri hem bu dünyada hem öteki dünyada çeksin cezalarını. yanlış anlaşılmasın yaptıkları karşı olduğum birşeyde olsa herkesin cinselliği kendi seçimidir. ama benim gözümde 2 katil oldukları için bu dünyada çekicekleri vicdan azabı yeterli değil.kimsenin zevk uğruna bir cana kıymaya hakkı yok.

ben çocuğun yerinde olsam tabi olmak istemem ..yarın kızı kaçırırım ordanda doğru nikah dairesine

madem alilelere açılamıyor konu

Aldirsin da gorsun o vicdan azabi onu nasil maf edecek yazik o minicik bebege ya, kacsinlar dediginiz gibi nolur ki, aha benim tanidiklarim var cok kactilar, iki uc hafta sonra baristi aileler noldu oldu bitti masallah; yazik bebege aciyorum herkes gibi :(((

sadece bebeğe yazık,onlar zevkini çıkararaktan yapmışlar olan minicik yavruya olacak..bu kadarmı cahiller ya ...

ay çok sinirim bozuldu burda bir bebek sahibi olmak için senelerce uğraşmış arkadaşlarımız var. çocuk sevseydi kaçırırdı. erkekler genelde evlenmek istedikleri kızlara karşı böyle umursamaz davranmazlar hiç niyeti yokmuş gibi geldi bana. inşallah yanılırım kaçarlar o bebişte yaşama şansına sahip olur.

Basından bu yana okudum.Once uzuldum sonra yorumlardan kendımı alamadım gulmekden.Ama bu son karar delır ettı benı.

Bı suru ınsan sudan sebeplerle kacıp evlenıyorken boyle bı sebep var evlenmek ıcın ama evlenmemek ıcın de gayet sacma mantıksız abıden once evlenılmez bahanesı var.

Hadı bu kocaman kızımız aldıralım dedı de ya erkek arkadası tutupda gel kıymayalım dıyemedı kı?

Bu kadar evlenmesıne bıle karısan bı aıle ıcınde yasarkan bu kadar yakınlasabılecek bı duruma gelebılecek ozgurlugu buldu da kendınde o yasda ben evlenecegım mı dıyemıyor?

Artık bu son kurtaja sıgınarak kurtulma kararından sonra ben bu hanımefendı hakkında sorumlulukdan kacan bı ımaj olusturdum gozumde.Belkıde evlılık sorumluluguna gıremedıgı gıbı anne olabılme sorumlulugunuda kendınde bulamadı!

Yası az kucuk olsa dıyecegım cahıl yapmısdır.Aılesı evlenmesıne ızın vermemekde haklı daha yası kucuk nasıl ev ıdare etsın dıye ama evlenmesı ıcın de bı engel yok.Ne yanı abı 10 yıl daha evlenmezse bekleteceklermı bu kızı?

Demek sudan sebepler bı cana malolabılıryor...

Back