Birleme olmadan Hamile kalmak ?

miltem olum, öyle değil sen yanlış anladın onlar tam birlikte olmamışlar,bekireliği bozulmasın diye sürtünmüşler la olum anladınmı şimcik...delikafadulden
pehh hem kork hemde yap...:delphin:

valla ablam bilmediğin şeyi yapmıcan öyle değil mi amagamyoncuiremsu
tamam ben doğru anladım zaten de bu çok bilinen bişey sürtünme ile de hamile kalındığı hatta her yerde şehir efsaneleri vardır türlü türlü yok kız klozetten sperm bulaşmışta hamile kalmış kilottan sperm bulaşmış hamile kalmış öpüşmüş hamile kalmış gibikaydirigubbakcemile3:delphin:
eminim ki onlarda çok iyi biliyorlardı da ee korunmak parayla tabi çocuk kızı düşünmemiş besbelli cebinden paraya kıyıpta bişiler alamamışkaydirigubbakcemile4

valla ablam bilmediğin şeyi yapmıcan öyle değil mi amagamyoncuiremsu
tamam ben doğru anladım zaten de bu çok bilinen bişey sürtünme ile de hamile kalındığı hatta her yerde şehir efsaneleri vardır türlü türlü yok kız klozetten sperm bulaşmışta hamile kalmış kilottan sperm bulaşmış hamile kalmış öpüşmüş hamile kalmış gibikaydirigubbakcemile3:delphin:
eminim ki onlarda çok iyi biliyorlardı da ee korunmak parayla tabi çocuk kızı düşünmemiş besbelli cebinden paraya kıyıpta bişiler alamamışkaydirigubbakcemile4

öyle miltemim öyle...Şeniz

her iki durumdada olan kızlığa mı olacak yani
tam bir birleşme olmadı ama hamile
aldırsada olacak olan hamile kalma esnasında olmadıysa aldırma esnasında olacak :bbo::bbo:

bende öle düşünüyorum ama beraber gidelim doktotra aldırmaya o zman inanırsın bana diyo kız yemin ediyo tam birleşme olmadı bu nerden çıktı anlamadım die

Bence erkek arkadaşını zora soksun.
Varmı öyle bunu yaşatıpta uzaktan seyretmek.
Evlensinler ozaman
Yok evlenmiyorum dersede versin mahkemeye
Oldu keyfi yapan oğlan,kız gidecek bebekmi aldıracak,kızlığı gidecek onamı yanacak,ailesi duyarsa ne olur paniğimi yaşayacak
Madem beraber açtılar bu sıkınıtyı başlarına,birliktede paylaşsınlar.

ben inanmıyorum..sürtünme olduktan hemen sonra kalkıp yıkanmamış mı? korkuyor ya ondan diyorum..hem kızlık zarı var hemde spermlerin gitmesi gereken bir yol var..bence mümkün değil..ya bu kız sallıyor yada gerçekten ilişkiye girdi

Allah sen bilin ya Rabbi. ben bunca senedir ugrasiom olmuo. etraf bu haberlerle doluuu, artik kafayi siyirmazsam iyidir laelaelaelaelae

bana sürtünmeyle hamile kalması ihtimali çok çok çok düşük bi ihtimal gibi geliyor..ki şayet eger sürtünerek hamile kaldıysa vede şuan evlenme ihtimalleri yoksa çocuguda aldıracaksa olan kızlıgına olacak vede illa abisinin evlenmesini beklemek durumundaysa o zaman abisi evlendikten sonra o çocukla evlensin bu durumdada kimseye bişey anlatmak ve inandırmak zorunda degil... olan zavalllı bi yavrucaga olucak....

Allah sen bilin ya Rabbi. ben bunca senedir ugrasiom olmuo. etraf bu haberlerle doluuu, artik kafayi siyirmazsam iyidir laelaelaelaelae

Al bendende okadar valla bende duyunca şok şok oluyorum...sen yıllarca uğraş olmasın..hem maddi hem manevi sarsıl...üzerinede bu haberler Rabbim büyük ....
bu arada kızın başına gelenlere gelince 20 yaş çokta cahil bir yaş değil...keşke baştan biraz daha dikkatli olsaydı..bence tek çare evlenmeleri...

ya kız utandığından söyleyemiyodur kesinlikle ilişkiye girmişler mümkünmü yaa kimi kandırıyo
yada çok saf vajina girişinde olduğunu sandığı şey içindeydi farkında değildi
ne alaka abim evlenmeden olmaz asıl bu iş olmaz gerekirse gizli nikah kıysınlar evlendik diye çıksınlar aileler yanına en azından daha kabuledilir bir durum diğer sonuçlar daha acı bebek aldırmak kızlığını kaybetmek yada aileye bunu açıklamak
nasıl öğrenmiş hamile olduğunu test yanlış olmasın...

Pardon ama bırsey soracagım ..cok ÖzÜr dılıyorum.....kızlık zarı yırtılmadan sprem nasıl rahıme ulasıyor ??????????????????mantıgım almadı ÖzÜrr

Hmmm belkide sürtünme işini baya ilerletmişlerdir ee sürekli yaptıkları birşeyse nerden anlasın kızlığın gittiğini:1closedeyes:
Bu işde başka bi iş var kanımca yaşda ufak değilki cehalet diyeyim koskoca yaw insan korunur ama yazık bebeciğe beeeÇok üzgünüm çoook

Gebelik erkek üreme hücresi, spermlerden birinin, uygun durumdaki kadin yumurtasini döllemesi ile olur. Bunun için meninin kadin cinsel organlarina bosalmasi gerekir. Sürtünme yoluyla sevisme sirasinda erkek bosalmiyorsa veya kadin cinsel organlarindan uzaga bosaliyorsa, gebelik söz konusu degildir. Ancak spermlerin kadin yumurtasina ulasmasi için mutlaka penisin vajinaya girerek bosalmasi sart degildir. Eger vajina agzina bosalma olursa, spermler içeri girebilir ve gebelik olusabilir.

Alinti

Back